Znaczy co, święte oburzenie bo 16 latka się puka? A co ona, kurwa, w Hamburgerowie mieszka? Chce się pierdolić to jej sprawa.
Inna rzecz, że pewnie napisanie smsa zawierającego więcej niż 5 słów jest dla niej wyzwaniem nie do pokonania. Cóż, nie każdy rodzi się Szekspirem. Poza tym, i mówię to totalnie bezpodstawnie i bez żadnych dowodów, z cała odpowiedzialnością, jestem przekonany, że niejedna wielce urażona i obśmiewająca tego paszteta, z filmiku dupa, sama nie raz obciągała po toaletach, zapewne kilku partnerom naraz. A ta Modliszka, co na forum Sadistica pod tym filmikiem się podpisała, jest zapewne lodową mistrzynią. Oceniając oczywiście totalnie po wyglądzie, ale przecież kiedy pali mi się w domu to biegnę po pomoc prosto do kolesia ubranego jak strażak i w dupie mam, że ma bogate wnętrze, skoro wymagam od niego umiejętności używania węża. Dodam, przyklaskując sobie udanego porównania, że to tak jak od takiej tlenionej szmaty, aye?
Btw. nie mam naszej klasy, więc gdyby ktoś był na tyle miły żeby zrobić parę screenów, z tego jebanego portalu ukazujących nad czym tak spuszcza się Zwierz, czy jak on tam kurwa ma, to byłbym niezmiernie wdzięczny, chuje.
Szczerze zaplakalem ze wzruszenia gdy powiedziala, ze ja anusek po wsadzeniu wen kutasa zabolal.
Romantyk z Ciebie po prostu, Jebek i tyle.