Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

1 z 2
1
Śmierć na żywo - CNN robi krok do przodu
Wysłany: 24 Styczeń 2010 02:54 AM   [ Ignoruj ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1526
Dołączył  2005-11-10

Śmierć na żywo - CNN robi krok do przodu

http://www.cnn.com/2010/WORLD/americas/01/21/haiti.police.shooting/index.html

Wysłany: 24 Styczeń 2010 12:13 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Śmierdzący kaką
RankRank
Liczba postów:  367
Dołączył  2008-02-10

ryżu się im zachjciało…

Wysłany: 24 Styczeń 2010 01:31 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

Ledwo co pozwolili im zejść z drzew i już nowe zachcianki.

Podpis 

huj

Wysłany: 24 Styczeń 2010 10:03 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
Dołączył  2006-06-21

Chuja tam krok do przodu, 20 lat za Rumunami, debilu. Puszczali na żywca w TV egzekucje Nicolae Ceauşescu’a. Poza tym, jakiś czas temu, przedstawiciel najbardziej chciwej rasy na świecie, zabił 10 letnie palestyńskie dziecko, tuż przed obiektywami kamer HD.

Aha i dziękuję Frankiemu całym arabskim penisem (bydle jest, kurwa, wielkie) za odzyskanie kontroli nad tym jebanym burdelem, dzięki czemu mogłem odzyskać konto.

Podpis 

Ja pierdolę.

Wysłany: 24 Styczeń 2010 10:20 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1526
Dołączył  2005-11-10

poproszę link do zabijania 10 letniego dziecka.........

nie wiem czy odróżniasz ale chodzi tu o to że ci co kręcili to gówno mogli pomóc postrzelonym a nie zrobili tego

Wysłany: 24 Styczeń 2010 10:34 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Pijący mocz
Liczba postów:  19
Dołączył  2009-12-30

...

Wysłany: 24 Styczeń 2010 10:40 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
Dołączył  2006-06-21

Mogli pomóc? W sensie zębami wyjąć mu kulkę z kręgosłupa? Albo może złapać typa postrzelonego w plecy i ciągnąć go do szpitala, mając na ramieniu sprzęt wart kilkanaście dobrych kafli, na ulicy pełnej wygłodniałych i złych czarnuchów? Kurwa, nawet nie wyobrażasz sobie jaka to jest przejebana czasem robota.

http://www.youtube.com/watch?v=But9m3O4umI tutaj są jakieś delikatesowe zdjęcia, z tego wydarzenia, w arabskich mediach pokazywali mocniejsze.
Tu też masz trochę hardkoru:
http://www.youtube.com/watch?v=bbdEf0QRsLM

Podpis 

Ja pierdolę.

Wysłany: 24 Styczeń 2010 11:14 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1802
Dołączył  2006-07-10

mieli w rękach narzędzie którym najlepiej się posługują,
no to przynajmniej pokazali jaki kocioł tam panuje.

jednak to ujęcie z boku jak kamerzysta się pochyla nad czarnuchem, sprawia że myślę o nich w kategorii jebanych hien

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

Wysłany: 10 Luty 2010 08:07 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2544
Dołączył  2004-03-24

Fakty TVN grzecznie stąpają śladami wyznaczonymi przez CNN. Co prawda ukazują tylko paluszek i troszkę krwi, ale niewątpliwie już przestępują z nóżki na nóżkę, aby ukazać troszkie więcej, choćby udko.

No nie, jednak to inna para kaloszy. Jak myślicie, śmiecie?

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 10 Luty 2010 08:34 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Kubeł na kał
Liczba postów:  11
Dołączył  2009-12-05

100 lat przed CNN jest: http://www.documentingreality.com/. Chuj mnie obchodzi czy byliście, ale jak dla mnie to to jest wyjebka w chuj. Wszystko tam jest, od araba z łopatą we łbie po kolesia z połową ryja.

Wysłany: 10 Luty 2010 09:05 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Idioto, nie kumasz bazy (które wszystkie należą do nas).

Chuja tu rozmawiamy o undergroundowych stronkach, pod które walisz ty, twoja stara i twoja bezzębna ciocia. Mówimy o mejnstrimie, pod który walą baby trzepiące kotleta mielonego.

Ja pierdolę, że też ludziom trzeba tłumaczyć takie rzeczy.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 10 Luty 2010 09:24 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
Dołączył  2006-02-01

oni nawet nie kumają ze all their base are belong to us, wiec czemu sie dziwisz?
Powiem tak, King pisząc uciekiniera niewiele sie pomylił w swoich przewidywaniach, człowieka zawsze napędzać i podniecać będzie ciekawość cierpienia i śmierci, telewizja, nieśmiało bo nieśmiało, ale proporcjonalnie do tego jak motz tracą wszelkie konserwatywne poglądy, pokazuje coraz więcej, to jak uzależnienie od kokainy. Najpierw małe ścieżki, właściwie kropki na spróbowanie i to wszechogarniające ‘ojej, narkotyk!”, potem kropki zmieniają się w ścieżki, aby wkrótce wydeptać potężne szlaki i zejść przy próbie wciągnięcia autostrady. Potrzeba coraz mocniejszego bodźca aby zaspokoić potrzeby oglądającego. Vide wszelakie kampanie “bezpieczeństwo na drodze”. Jeszcze kilka dekad i będziemy mieli brutal tv, czyli reality tv z wyspy więźniów, gdzie co miesiąc spuszczany jest kontener z bronią białą i narzędziami przemysłowymi. Panowie, czekajmy z drinem w lewym i prąciem w prawym ręku.

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

Wysłany: 10 Luty 2010 09:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Dobrze powiedziane, Kosa! Zwalmy se pod (i na) siebie!

Jako świadomego zwyrola, dziecko z dobrej rodziny katolickiej i szatanisty w jednym martwi mnie powszechny brak wyczucia dobrego smaku, wyczucia chwili i wyczucia węchu (szczególnie wśród klientów Biedronki). Tu chodzi o balns Mocy, dzifko. Cooooo....?

Podniecanie się trupami, jest żałosne, ale już o tym tu pisaliśmy. Kurwa, pisaliśmy już tu o wszystkim! Jesteśmy mądrością narodu.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 10 Luty 2010 09:43 PM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Dołączył  2006-02-01

Porównam to do muzyki. Osobiście lubię jazz, odnajduje w tym blablabla.
A teraz weźmy disco-polo, niby chłam jakich mało, ale. No wlaśnie, ale. Czego ma słuchać chłop po zejściu z pola? Steps Ahead? Behemotha? Jasne że posłucha milera i jego boysów, czy innych tego typu, skocznych, niewymagających produkcji.
Tak samo jest tu, nie wszyscy ludzie mają w sobie na tyle dużo mojo, żeby zagłuszyć w sobie swój naturalny popęd, zwierzęcy instynkt (może reinkarnacja to fakt i odradzają się te wszystkie zabijane jak w fabrykach zwierzęta idące na kiełbasę, i nie mam na myśli fiuta zoofile) i pragnienie krwi. Zwykła ciekawość, pies w gówno nos wetknie, bo ciekawy czyje. Tak jest tu. Za młodu wchodziliśmy na rottena bo
A - byliśmy ciekawi flaków
B - na codzień są przed nami ukryte a więc zasada ograniczonego dostępu

Ale niektórym widać to nie przechodzi.

Biorąc na na warsztat krzywą gaussa, która to jak wiemy pasuje do wszystkiego (and I mean wszystkiego) - dla niekumatych, wyobrazcie sobie skierowany ku gorze przekroj cycka, bez sutka - widzimy, że najwieksza jest masa własnie szarych, nie chcących za wiele kumać, wszechwiedzących “intelektualistów”, pisząc prościej - czytelników faktu. A więc (tak kurwa, wiem że nie zaczyna sie od a więc) “pan andrzej zrobił to w wieku 40 lat”, pozdrawiam.

Podpis 

Wysłany: 10 Luty 2010 10:00 PM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Czy musiałeś przywoływać na tym debilnym forum mądrą krzywą gaussa (o której wiem tyle, że jest), żeby udowodnić, że na świecie dominują przeciętni debile? Chyba właśnie taka jest definicja przeciętności - że jest ich najwięcej kurwa. Elementarna logika, drogi synie Wata.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 10 Luty 2010 10:06 PM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Dołączył  2006-02-01

własnie przy okazji poszukiwań kupy, przeczytałem o niej na wikipedałi i musiałem się pochwalić.

Podpis 

1 z 2
1