Chuja tam krok do przodu, 20 lat za Rumunami, debilu. Puszczali na żywca w TV egzekucje Nicolae Ceauşescu’a. Poza tym, jakiś czas temu, przedstawiciel najbardziej chciwej rasy na świecie, zabił 10 letnie palestyńskie dziecko, tuż przed obiektywami kamer HD.
Aha i dziękuję Frankiemu całym arabskim penisem (bydle jest, kurwa, wielkie) za odzyskanie kontroli nad tym jebanym burdelem, dzięki czemu mogłem odzyskać konto.
Mogli pomóc? W sensie zębami wyjąć mu kulkę z kręgosłupa? Albo może złapać typa postrzelonego w plecy i ciągnąć go do szpitala, mając na ramieniu sprzęt wart kilkanaście dobrych kafli, na ulicy pełnej wygłodniałych i złych czarnuchów? Kurwa, nawet nie wyobrażasz sobie jaka to jest przejebana czasem robota.
Fakty TVN grzecznie stąpają śladami wyznaczonymi przez CNN. Co prawda ukazują tylko paluszek i troszkę krwi, ale niewątpliwie już przestępują z nóżki na nóżkę, aby ukazać troszkie więcej, choćby udko.
No nie, jednak to inna para kaloszy. Jak myślicie, śmiecie?
100 lat przed CNN jest: http://www.documentingreality.com/. Chuj mnie obchodzi czy byliście, ale jak dla mnie to to jest wyjebka w chuj. Wszystko tam jest, od araba z łopatą we łbie po kolesia z połową ryja.
Idioto, nie kumasz bazy (które wszystkie należą do nas).
Chuja tu rozmawiamy o undergroundowych stronkach, pod które walisz ty, twoja stara i twoja bezzębna ciocia. Mówimy o mejnstrimie, pod który walą baby trzepiące kotleta mielonego.
Ja pierdolę, że też ludziom trzeba tłumaczyć takie rzeczy.
oni nawet nie kumają ze all their base are belong to us, wiec czemu sie dziwisz?
Powiem tak, King pisząc uciekiniera niewiele sie pomylił w swoich przewidywaniach, człowieka zawsze napędzać i podniecać będzie ciekawość cierpienia i śmierci, telewizja, nieśmiało bo nieśmiało, ale proporcjonalnie do tego jak motz tracą wszelkie konserwatywne poglądy, pokazuje coraz więcej, to jak uzależnienie od kokainy. Najpierw małe ścieżki, właściwie kropki na spróbowanie i to wszechogarniające ‘ojej, narkotyk!”, potem kropki zmieniają się w ścieżki, aby wkrótce wydeptać potężne szlaki i zejść przy próbie wciągnięcia autostrady. Potrzeba coraz mocniejszego bodźca aby zaspokoić potrzeby oglądającego. Vide wszelakie kampanie “bezpieczeństwo na drodze”. Jeszcze kilka dekad i będziemy mieli brutal tv, czyli reality tv z wyspy więźniów, gdzie co miesiąc spuszczany jest kontener z bronią białą i narzędziami przemysłowymi. Panowie, czekajmy z drinem w lewym i prąciem w prawym ręku.
Dobrze powiedziane, Kosa! Zwalmy se pod (i na) siebie!
Jako świadomego zwyrola, dziecko z dobrej rodziny katolickiej i szatanisty w jednym martwi mnie powszechny brak wyczucia dobrego smaku, wyczucia chwili i wyczucia węchu (szczególnie wśród klientów Biedronki). Tu chodzi o balns Mocy, dzifko. Cooooo....?
Podniecanie się trupami, jest żałosne, ale już o tym tu pisaliśmy. Kurwa, pisaliśmy już tu o wszystkim! Jesteśmy mądrością narodu.
Porównam to do muzyki. Osobiście lubię jazz, odnajduje w tym blablabla.
A teraz weźmy disco-polo, niby chłam jakich mało, ale. No wlaśnie, ale. Czego ma słuchać chłop po zejściu z pola? Steps Ahead? Behemotha? Jasne że posłucha milera i jego boysów, czy innych tego typu, skocznych, niewymagających produkcji.
Tak samo jest tu, nie wszyscy ludzie mają w sobie na tyle dużo mojo, żeby zagłuszyć w sobie swój naturalny popęd, zwierzęcy instynkt (może reinkarnacja to fakt i odradzają się te wszystkie zabijane jak w fabrykach zwierzęta idące na kiełbasę, i nie mam na myśli fiuta zoofile) i pragnienie krwi. Zwykła ciekawość, pies w gówno nos wetknie, bo ciekawy czyje. Tak jest tu. Za młodu wchodziliśmy na rottena bo
A - byliśmy ciekawi flaków
B - na codzień są przed nami ukryte a więc zasada ograniczonego dostępu
Ale niektórym widać to nie przechodzi.
Biorąc na na warsztat krzywą gaussa, która to jak wiemy pasuje do wszystkiego (and I mean wszystkiego) - dla niekumatych, wyobrazcie sobie skierowany ku gorze przekroj cycka, bez sutka - widzimy, że najwieksza jest masa własnie szarych, nie chcących za wiele kumać, wszechwiedzących “intelektualistów”, pisząc prościej - czytelników faktu. A więc (tak kurwa, wiem że nie zaczyna sie od a więc) “pan andrzej zrobił to w wieku 40 lat”, pozdrawiam.
Czy musiałeś przywoływać na tym debilnym forum mądrą krzywą gaussa (o której wiem tyle, że jest), żeby udowodnić, że na świecie dominują przeciętni debile? Chyba właśnie taka jest definicja przeciętności - że jest ich najwięcej kurwa. Elementarna logika, drogi synie Wata.