Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

2 z 2
2
Śmierć na żywo - CNN robi krok do przodu
Wysłany: 10 Luty 2010 10:30 PM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25
Franki - 10 Luty 2010 10:00 PM

debile (...) jest ich najwięcej kurwa.

Debile są pewnego rodzaju nieuporządkowanymi cząstkami szfechświata, których to siłą rzeczy będzie zawsze więcej niż uporządkowanych stanów czyli NAS ( Poczytajcie “ krótka historię czasu “ Hawkinga), wybitnych obserwatorów ( wiadomo, jest tylko jeden JA, ale chciałem Wam troszkę pochlebić ), błyskotliwych umysłów i mistrzów ciętej riposty. Tego nie zmienimy. Jedyne co możemy to cudownie się na nich zvomitować :D Natura nie lubi stagnacji. Zapewne był jakiś pierwszy ktoś, który napisał o tym, że komuś podjebali kozę. Na początku był szok, ale słowo pisane zaczęło się nudzić. Poruszmy inne zmysły pomyślał następny. Namalował obraz. Ukazał w nim krew, flaki i połamane kończyny. Ruszyło to lud, ich wyobraźnie. Lecz nie na długo. Minął jakiś okres czasu, obrazy się opatrzyły, wszak artysta mógł dodać coś od siebie. Tolerancja organizmu wzrasta. Trzeci typ był fotografem, ukazał rzeczywistość taka jaka jest, bez ściemy… ostatni z kamerą biega po murzyńskim lądzie w ruchomych obrazach przedstawia krwawy świat. Kim będzie piąty? Jakiś informatyczny skurwiel, podłączający nam elektrody do mózgu, dzięki którym będziemy mogli odczuć na własnej skórze emocje towarzyszące tragedią danego konfliktu zbrojnego. Smutne acz prawdziwe.

Taki inny przykład przykładu Kosy.

Podpis 

huj

2 z 2
2