Truposz - 29 Styczeń 2010 01:32 PM
Aniepewna katolicka pizda, która chodzi do kościoła, wierzy w jezuska i kocha pana papieża tylko dlatego, że tak wypada.
Kiedyś tez mi się tak wydawało, naczytałem się racjonalisty, myślałem, że to fajnie jak się wypisze z kościoła dużo ludzi i popsuje im statystyki i wogle to
pognębimy ciemnogród, kaczora , giertycha.
Ale już tak nie myślę. Cywilizacja europejska powstała na 3 filarach. Rzymskiego prawa, greckiego pojęcia prawdy i katolickiej (chrześcijańskiej ) moralności.
Ta cywilizacja podbiła cały znany świat, czy się to kumuś podoba czy nie.
Jeżeli odejdziemy od cywilizacji z której pochodzimy zaleją nas jakies araby, cyganie jak holandie, belgie czy niemcy. I będziemy tacy cipowaci jak ci uzbrojeni po zęby holendrzy w srebrenicy mający do dyspozycji cały kurwa natowski arsenał chowali sie po piwnicach, przyglądając się z przerażeniem jak kilku arabów wyżyna lokalną ludność.
Ja myślę , że lepiej niż niezdecydowane kurwy chodzą do kościółka, czczą pana papieża, zbierając przepisy na kremówki do segregatora z gazety, a w piątki jedli śmierdzącą rybę, niż trzymali się za jajka w kółku wzajemnej adoracji wsłuchując się w opowieści o moralności Żakowskiego, paradowskiej i gnuśnieli (wiem , że chujowe słowo, ale innego podobnego nie znalazłem, nawet szukając w synonimach stara arkadego). Więc ja wole naszych lokalnych hipokrytów, niz przyjezdnych brudasów.
A swoją drogą mocno odchodząc od tematu, zauwazyłem, że najgłośniej o panu papieżu, niezdecydowanych kurwach krzyczą ci co jeszcze niedawno za rączkę z rodzicami równie niezdecydowanymi do kościółka popierdalali.
To się nazywa neoficki zapał albo jakoś tak.