Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

Fallout: New Vegas
Wysłany: 06 Luty 2010 11:34 PM   [ Ignoruj ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1087
Dołączył  2007-07-24

Nadchodzi nowy Fallout. Nie dodatek do Fallouta 3. Wydawany pod szyldem Bethesdy, ale tworzony przez panów z Obsidian Entertainment, którzy pracowali nad dwiema pierwszymi częściami Fallouta. Poza chłopakami z Black Isle, nad New Vegas pracuje również Oscuro - gość, który stworzył Oscuro’s Oblivion Overhaul - kto grał w Obliviona, ten wie, że bez OOO ta gra pachnie kupsztalem.

Zapowiada się świetnie, rozgrywka w ramach jednego, dopracowanego miasta/regionu, zamiast 10-sobowych wiosek udających metropolie w F3. Poza tym zawsze lubiłem New Reno z F2 - Nowe Vegas być może będzie utrzymane w podobnym stylu.

Na razie ujawniono trailer, a właściwe teaser: http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-fallout-new/61576

więcej informacji na fallout.wikia.com - http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout:_New_Vegas

Podpis 

mmm łabudibudaj ciurlikaj nocniku
ciurlikaj nocniku ciurlikaj
mmm łabudibudaj dupa dupa
ciurlikaj nocniku ciurlikaj mmm

Wysłany: 07 Luty 2010 01:06 AM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

Wiecie co? Wiecie co kurwa? wiecie co mnie najbardziej dobija? To to, ze kupilem sobie F3 w wersji z metalowym lunczboxem za 60 zl i ani razu go nie odpalilem. Z tego wzgledu, ze chce wymienic sobie kompa z ktora to wymiana zwlekam od dwoch lat smile Wiecie co? Wiecie co kurwa? Ze New Vegas tez kupie i go nie odpale.... sory, ale najebany jestem smile Aaaaaaaaaaaaaaa i wiecie co mnie jeszcze bardziej wkurwia???? Wlosy na glowie. Do chuja pana! Chce sobie zrobic NAZI HAIRCUT ( Grubasek wie o co chodzi ) i nie dosc, ze mi wlosow brakuje to jeszcze kurwa dynia mnie swedzi. Nie, ze jej nie myje, ale przez wieki chodzilem na zero, a tu nagle zapuszcxzam. tto tyle.

Podpis 

huj

Wysłany: 07 Luty 2010 01:12 AM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1526
Dołączył  2005-11-10

Fajnie

Wysłany: 07 Luty 2010 01:13 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026