faktycznie niezbyt precyzyjnie się wyraziłem chodziło mi markety, których nazwy sponsorują literki “b” “s” i “l"… więc zczaisz o co biega , bo jak zauważyłem kochasz TVP ...
wskazówki: reklama z ananasem co śmietanę ubił, po opuszczeniu puchy… cwelu
sprawdzony motyw zapodaje a jakaś kurwa czepia się szczegółów....
i się wytrzyj bo stoisz w przeciągu....
Nie ściska stulejko, mam po prostu szacunek do ludzi którzy to robią bo mają do wykarmienia rodzinę i jakoś się życie im spierdoliło i kurwa nie ma wyjścia.
Pogadamy jak dorośniesz, póki co metaforycznie umrzyj albo niech Cię kule biją (ale mu pojechałem C’nie?)
ale pojechałaś… a kto ma niby lekkie życie… ? i próbujesz mnie potępiać, że w ten sposób zdobywam hajs na leki dla jedynej bliskiej mi osoby, czasem jednak cel środki uświęca synu diabła i motopompy… owocu kazirodczego związku
a tak na marginesie mam ponad 3 dychy na karku i mógłbym być Twoim starym , dzięki bogom nie jestem....
i nie spamuj w moim temacie.... nie przerywaj inteligentnej konwersacji… najlepiej sam umieraj stąd.... i może linka byś przesłał lepiej nie wszyscy mają ochodę pedalskich japońców i cwelków płaczących bo im się juchy trochę zeszło oglądać
wiesz co...? na nic nie czekam poza śmiercią , bo tylko ona, jedyna z wzajemnością na mnie czeka.... i won z mojego kącika młodego technika!!! za bramę!!! ale już!!! i nie będę straszył, że psem poszczuje bo byś się z nim dogadał....
Srasz takie głupoty, że co chwilę sam sobie zaprzeczasz. [quote author="Fatso"date="1266771495"] .... że lepiej by zabrzmiało “dragi” niż “lekarstwa” o to cho....
?
Bardzo proszę admina o usunięcie tych pedalskich japońców z tak życiowego tematu, włożyłem w niego całego… całe serce i straszna hańba… że jakaś szara strefa mi tu kitajców wkleja a do tego jeszcze spedalonych okrutnie
zapomniał bym ciekawe gdzie widziałaś mojego chuja… ale to dawno być musiało, po moim brzemiennym w skutkach zakładzie… jakaś miękka fajka nie uwierzyła, że najlepszym panaceum na stulejkę jest zyletka made in polsilver”
Fatso jest publicznie upraszany o nauczenie się korzystania ze wspaniałej funkcji “Edytuj”, aby nie produkować postów jeden pod drugim z takim samym grubasem. It’s official stateDTment.
Wklejanie “śmiesznych animowanych” gifów: to powinno być zakwalifikowane oficjalnie przez WHO jako kalectwo umysłowe.
Fatso jest świadomy, iż grubas na grubasie nie wygląda zbyt estetycznie… jednak cierpi na grubość paluchów i nieraz zamiast trafić w jeden klawisz… trafia w 5 czasem 6… i jest mu na prawdę przykro z powodu tej przykrej przypadłości… ale to kwestia genów… nie z jego winy… on wcale nie je junk-foodów nie pije browara a cukrzyce, nadciśnienie i socjopatię odziedziczył po przodkach.... tylko nie mówcie proszę nikomu bo jebany psychol jaszcze gotów by mnie ordynarnie za to zajebać… polazł gruby degenerat po browary i kompa nie wyłączył