arku świat jest podły… przykro mi ale masz iluzoryczne szanse, by tego wieku dożyć… szczerze radzę przestań być najsłabszym ogniwem łańcucha pokarmowego....zainwestuj w siebie… jak nie masz jaj kup se nóż i wybacz impertynencje..... też z mojego kącika.... sobie idź * fatso hamuję w sobie złość… chętnie spalił by kilka wiosek… pozabijał zgwałcił i zbeszcześcił zwłoki tubylców… finalnie zaś nasrał by im do studni....*
cyklon kiepsko klepie wole thc… jeszcze jakiejś baby tu brakowało.... nie podoba się… na chuj się wypowiada, kącik majsterkowicza czytać umi ?( NIE MAJSTERKOWICZKI) a propos majsterkowania możesz mi co najwyżej obciągnąć głupia dupo… chociaz byś mojego majka z dyszlem od wozu pomyliła z czałą pewnością
Poka cycki!
nawet przez teleskop Hubble’a by ich nie zauważył… może to transwestyt...?
Majsterkowicz nie ma formy żeńskiej.
Zdanie
“Ta fajna sucza świetnie majsterkuje przy moim kutachu, jest nie lada majsterkowiczem” jest poprawne w przeciwieństwie do:
“Ta głupia kurwa nie umie mi porządnie obciągnąć, chujowa z niej majesterkowiczka” <---- źle!!!!
Gramatyka czy tam inna składnia czy chuj wi co to dla mnie zabobony, zaraz się jeszcze przez Ciebie feministki zlecą i zapytają czemu w słowniku nie wystepuje wyraz majsterkowiczka.... i mój kącik straci reputację w Świecie Mroku ( nie mylcie z mroczkami pedały..)
cyklon kiepsko klepie wole thc… jeszcze jakiejś baby tu brakowało.... nie podoba się… na chuj się wypowiada, kącik majsterkowicza czytać umi ?( NIE MAJSTERKOWICZKI) a propos majsterkowania możesz mi co najwyżej obciągnąć głupia dupo… chociaz byś mojego majka z dyszlem od wozu pomyliła z czałą pewnością
Poka cycki!
nawet przez teleskop Hubble’a by ich nie zauważył… może to transwestyt...?
PS
towelie - 21 Luty 2010 07:49 PM
Edit:wyjebane zatem
Uprzejmie dziękuję
obciagnęłabym natychmiast, ale wiem, że zmarnowałabym resztę życia na poszukiwanie na tfoim ciele czegoś co potocznie nazywa się fallusem. oooooooooo coś ci wyrosło na szyii. aaa to twój niewyjściowy ryj, a nie pryszcz. chociaż dla ciebie byłoby lepiej, gdyby to był qrwa pryszcz. tuż po twoich narodzinach wsadzili by cie do hutniczego pieca, żeby pozostałości nie było. qrwa, szkoda ze sie na to nie zdecydowali. a teraz trzeba tolerowac takiego pierdolonego zjeba jak ty.
PEDALE JEBANY- wyliż sobie kałowe kulki z oczu. może przejżysz i zdechniesz.
a teraz spierdalaj w podskokach
Taaaa.... szkoda że wróciłaś.
Nawet nie zrozumiałaś że wypowiedź nie do Ciebie była, a jedynie prof. Miodkiem zaciągnąć miała.
Nie wywołuj gówna z dupy jak to mówią.
przekopując się w tył przez ten jebany spam można zauważyć, że temat dotyczy majsterkowania, ale druga i (kurwa) ostatnia rada była powiedziałbym życiowa. no ihuj. mogę coś dodać. gdy do autobusu wpierdolił się canarinho to typ włożył bilet do kasownika po czym pieczołowicie jebnął oburącz w boki i bilet został skasowany. sam się zdziwiłem.
to nie złodziejstwo, tylko błąd w programie wsadowym cyborga, prawda?
Bardzo nieładnie się zachowujesz, ludzka spierdolino, kupo tłuszczu obrośniętego na tkance człowieczeństwa. Dopierdalanie komuś z już spierdolonym życiem to nie jest zachowanie godne prawdziwego zwyrola. Gdybyś podpierdolił kasę Musze albo Wojewódzkiemu, o!, to byłoby prawdziwie po polsku i chrześcijańsku! Ale dobijać leżącego? Smutne to i żałosne.
Mylfon: czy jesteś Esende Mylfonem czy zwykłym Mylfonem? I co to w ogóle kurwa znaczy??
Mylfon: czy jesteś Esende Mylfonem czy zwykłym Mylfonem? I co to w ogóle kurwa znaczy??
nie zgadłeś, chodziło o DJ BUHH. a ohuj chodzi? ja się Ciebie nie pytam czy jesteś zwykłym Franki, czy pralką frania.
@ a skoro już jest admin to chcę DONIEŚĆ, że avatar z dysku się nie wgrywa i nie nie zgadłeś, nie jestem piczą. normalnie PNG daję i mieszczę się w wymaganiach rozmiarów
E tam… gruby od razu 100 kilo raptem… a nie robiłem tego dla jaj tylko z wyższej potrzeby.... nie uwierzysz ale tyram w tej samej instytucji od 10 lat i zarabiam 1500 czyli tyle co ten cyborg z kasy… więc nie jest już to takie zło, co? byłem okradany w jeszcze bardziej perfidny sposób a chrześcijanin ze mnie ja....k z ........ powiedzmy niepraktykujący, więc nie nadstawiam drugiego policzka, a propos tych dwóch żałosnych person masz absolutną rację, to by było coś… ale wątpie, czy mi się uda a najbardziej chciałbym na parę dużych baniek jakiegoś nazistę odjebać :D