Kr.ól - 01 Marzec 2010 01:40 AM
Miałem napisać dłuższego posta, ale mi się nie chce. Mylfon, czy jak Ci tam, chuju, wypierdalaj. Nikt Cię tu nie chce, Twoje posty są chujowe, nawet nas nie trollujesz, bo wszyscy mają Cię w dupie. Zatem wykurwiaj i zajmij się lekcjami, bo starzy jak zobaczą dzienniczek, to oddadzą Cię na powrót do bidula, albo co gorsza, do Twoich prawdziwych starych. Dupa pewnie nadal Cię boli, jak po urodzeniu ojciec zerwał Ci gwint, więc jak już mówiłem- idź się zajmij sobą, zamiast wkurwiać ludzi.
Stary napierdalał Cię kablem od prodiża, a dziadek wchodził do wanny za młodu.
Impaler - 01 Marzec 2010 02:48 AM
A ja dodam, że Wewnętrzny Krąg Dziwnych Tabletek (do którego zaliczają się najznamienitsi tego forum) może wywrzeć presję na odbyt Frankiego, co spowoduje usunięcie twojego konta wraz z wysłaniem powiadomienia do najbliższej prokuratury rejonowej.
Nie zdałeś egzaminu z bycia zwyrolem. Jesteś zwykłą pizdą na krzywych nogach. Wypierdalaj w podskokach.
Fatso, to również dotyczy Ciebie. Ty mały zarozumiały skurwysynu.
Po wielu stosunkach płciowych z udziałem przyjaciół (pogrubiony tekst w cytacie potwierdza fakt) nadeszła chęć na coś więcej, dlatego Ty i Twoi koledzy chcąc powiększyć grono znajomych z trzech na czterech bestialsko wjebaliście się do internetu. Onanizując się na stronach erotycznych postanowiliście w przerwach założyć forum nieudaczników z pizdy wymyślając omyłkowo nazwę “zwyrol” miast “niedojeby” co można zaliczyć jako jedyne osiągnięcie w swoim przykrym życiu. Chcąc uciec od codzienności swą złość próbujesz skierować w moją osobę co spotyka się z zupełną ignorancją. Z wieloma osobnikami miałem wątpliwą przyjemność przebywać, dlatego moje doświadczenie pozwala na tą właściwą interpretację Twoich intencji. Czytam i smutno mi się robi namyśl jaka krzywda spotyka ludzi próbujących heroicznie zaistnieć. Jeśli mowa już o prokuraturze Wasze nr IP skierowane zostały do właściwych organów ścigania za nagminne złamanie wielu paragrafów. Mogę dodać, że karą za takie przewinienia może być 10lat więzienia + 50 000zł grzywny na cele charytatywne, aby uniknąć kary polecam morderstwa własnej osoby co spotka się z aprobatą całego społeczeństwa, możliwe że gdybym należał do EHAP i tak nie usunął bym tego syfu który Wy uważacie w swoim przykrym życiu za priorytet. Masz chore ambicje, chcesz się jeszcze bardziej zjebać nie mi to oceniać. Kończąc, nawet wam nie zazdroszczę, że nie musicie się zabezpieczać podczas seksu.
ver.2.0 (skrócona) spierdalać.