http://grono.net/chat/#gallery/photo/show/94641020/stary-zip-sklad/ - Tutaj możecie podziwiać “drużynę” owych śmierdziuszków.
Uwagę zwracają jednak nie ich pospolite mordy (gdyby rzecz się działa w Częstochowie, to Bohr mi świadkiem, wymieniłbym nazwiska trzech z nich, tacy podobni), a komentarze pod zdjęciami z tej galerii.
Have fun, kurwa! Na takie społeczności zadziałałaby jedynie taktyka spalonej ziemi.
Jebana znieczulica.... na oczach przechodniów w biały dzień… jeden obezwładnił, drugi nożem kuchennym, pewnie kradzionym.... ordynarnie człowieka zaszlachtował, człowieka, który poświęcił własne życie.... za z dupy wysrane pierdolone znieczulone zombiaki.... do tego policjant miał rodzinę… w przeciwieństwie do nich..... więc zanim napiszesz hwdp na murze swojej zasranej dzielnicy… zważ se i się zastanów.... taka rada, szczera od serca… ale ofkoz… your choice....
Ekhem, chciałbym zauważyć, że zanim go dźgnęli, to on życia jeszcze nie poświęcił. Debilu.
A zdarzenie bulwersuje mnie, gdyż nie ginie jakaś ciota, która wstydzi się przed wioską swojego wielkiego pindola, tylko mundurowy, który w teorii odwala za mnie część bycia silnym, z prawa dżungli. Czyli krótko mówiąc, niejeden jego rodzaju człowiek nadstawia dupy żebym ja nie musiał.
Napisałem teoretycznie, prawdopodobnie mógłbym Cię leszczu rozgnieść o chodnik, ale power play w internecie jest dziecinny, więc odpuszczam.
Wracając do linku do grona- to jest to, o czym pisałem dzisiaj na tym zielonym, jak rzygi, forum. Moralność i tolerancja się dzieciarni popierdoliła, wołają o wypuszczenie gnojów, którzy najebani zabili gliniarza. Dożywocie skurwysynom, bo pić to trzeba umić.
Podoba mi się koment jakiegoś typa pod zdjęciem tych ziomalków- złodzieji:
jebać patologie 19/02/2010 23:51
jesteście śmiećmi.. załaduję was skurwysynki do mej śmieciarki i puszczę do atmosfery z dymem. Oby was sierściuchy tramwaj przejechał.. brudasy zawszone
tylko teoretycznie.... ale zajmę się czymś sensowniejszym… wrócę do left 4 dead ( a propos jeśli ktoś gra można by zadać sobie pytanie: can U survive zombie apocalipse in multiplater, chętnie stanę po tej samej stronie barykady ) .... a tak na marginesie… może trochę więcej finezji, nie użył byś broni palnej… ?
PS. cytat dobry....
PS.2 ten ś.p. policjant miał, wlepkę z Marcelem z władców much na szafce .... więc podejrzewam, że był równiachą…
Pomijając fakt, że jesteś nieśmieszną pizdą, spoufalasz się z każdym rozmówcą jakby był twoim starym i najwyraźniej nie rozumiesz, że mamy w dupie twoje egzystencjalne rozterki, jeśli nie są dostatecznie pojebane i/lub zaprawione odpowiednią ilością mięsa: Przestań kończyć każde jebane zdanie wielokropkiem, zainwestuj w przecinki, dwukropki i myślniki, a jak skończą się ferie, to rozpytaj się w gimnazjum kiedy stosuje się średniki, bo czyta się ciebie gorzej niż pierwsze posty Witka i bloga Szopy.
Pomijając fakt, że jesteś nieśmieszną pizdą, spoufalasz się z każdym rozmówcą jakby był twoim starym i najwyraźniej nie rozumiesz, że mamy w dupie twoje egzystencjalne rozterki, jeśli nie są dostatecznie pojebane i/lub zaprawione odpowiednią ilością mięsa: Przestań kończyć każde jebane zdanie wielokropkiem, zainwestuj w przecinki, dwukropki i myślniki, a jak skończą się ferie, to rozpytaj się w gimnazjum kiedy stosuje się średniki, bo czyta się ciebie gorzej niż pierwsze posty Witka i bloga Szopy.
okrutnie się mylisz a kropki i kreski po prostu lubie, a co nie wolno mi fajansiarzu… ( slesztodesztodcom… i chuj ci w dupe )
POJEBediasz - 23 Luty 2010 11:37 PM
Jebana znieczulica! Reanimowalem babke lezaca na chodniku. Centrum miasta! Jeden skurwiel zadzwonil po pogotowie. piecdziesiat dookola.
wyjątek, potwierdzający regułę....
Cadaver… źle się czyta nie czytaj.... fair play...? ferie miałem ostatnie z 15 lat temu....
PS.2 ten ś.p. policjant miał, wlepkę z Marcelem z władców much na szafce .... więc podejrzewam, że był równiachą…
władcy much to ostateczny dowód na to, że polska społeczność przełknie każde gówno. jeżeli podoba ci się ten serial to odkręć w domu wszystkie kurki z gazem i po minucie odpal zapałkę.