Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

1 z 2
1
Starcraft 2
Wysłany: 07 Marzec 2010 08:29 AM   [ Ignoruj ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2544
Dołączył  2004-03-24

Wy głupie pedały!
Ssę pełną przepustowością odbytu (a jest spora) właśnie betę nowego Starcrafta! A wy, pedały nędzne, nie!!! tongue laugh

Było się kurwa zapisać w czas, a teraz musicie czekać i się ślinić na finala. Jebał was Reynolds!

[kilka głębokich wdechów później...]

Jak pogram, to napiszę jak jest.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 07 Marzec 2010 08:59 AM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

Sciagnalem dwa dni temu. Nie trzeba sie zapisywac by zagrac, wystarczy dodatkowo sciagnac dwa pliki umozliwiajace gre w singlu. Powiedz mi tylko, czy mozesz zmienic ustawienia grafiki. U mnie po zmianie powyzej low wypierdala do windy.

Podpis 

huj

Wysłany: 07 Marzec 2010 09:15 AM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Coś czułem, że tak będzie - że każdy łysy ex-militarny pedał z wiosłem, będzie mógł też se zassać. Ale przynajmniej ja będę miał multi! wink

Dam znać, czy wyjebuje.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 07 Marzec 2010 10:03 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Dołączył  2007-01-25

smile dzieki smile

Podpis 

huj

Wysłany: 07 Marzec 2010 11:02 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Do usług smile

Póki co 3 mecze, 2 w dupę 1 wygrany.
Grafę mogę se dowolną ustawić, nic nie wywala.
W chuj nowych opcji wojenno-jednostkowych, muszę se ściągnąć te pliczki żeby na singlu pośmigać i wyczuć o co c’mon.

Najważniejsze, że klimat Starcrafta jest zachowany. Fajna muza, animacje kozak. To samo co kochamy, tylko lepiej. Ale gram dopiero godzinę, więc chuja tam wiem jeszcze.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 07 Marzec 2010 11:10 AM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1526
Dołączył  2005-11-10

http://www.google.pl/search?source=ig&hl=pl&rlz=1G1GGLQ_PLPL315&=&q=+Michał+Chrobot+Starcraft+2+beta+złamany!+Przerobioną+wersję+można+ściągnąć+z+sieci+&btnG=Szukaj+w+Google&meta=lr=&aq=f&oq;=

Masz bucu nędzny i czytaj ze zrozumieniem !

Wysłany: 07 Marzec 2010 11:19 AM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Dołączył  2007-01-25
Franki - 07 Marzec 2010 11:02 AM

Do usług smile

Póki co 3 mecze, 2 w dupę 1 wygrany.
Grafę mogę se dowolną ustawić, nic nie wywala.
W chuj nowych opcji wojenno-jednostkowych, muszę se ściągnąć te pliczki żeby na singlu pośmigać i wyczuć o co c’mon.

Najważniejsze, że klimat Starcrafta jest zachowany. Fajna muza, animacje kozak. To samo co kochamy, tylko lepiej. Ale gram dopiero godzinę, więc chuja tam wiem jeszcze.

Poklikalem w opcjach i wypierdala tylko przy zmianie szaderow. Po kilku meczach uznaje ten tytul za udany smile Dawno nie spotkalem szpili tak dobrze zoptymalizowanej. No ale to Blizzard.

Podpis 

huj

Wysłany: 07 Marzec 2010 11:47 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Królowie detali. Zrzynają najlepsze pomysły i pucują je do granic ideału. Nie, żeby to był zarzut czy coś. Ale już gdzieś o tym pierdoliliśmy na tym forumie.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 07 Marzec 2010 04:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
Dołączył  2006-06-21

Kurwa, Franki powiedz mi ile masz gier Blizzarda? Ja mam zarejestrowane na tym pierdolonym Battle.net wszystkie gry (prócz Diablo 2), włącznie z jebanym WoWem+2 dodatki i chuj, żadnego klucza do bety nie dostałem. A zgłaszałem chęć, jak tylko była taka możliwość. Chuj mnie strzela.

Podpis 

Ja pierdolę.

Wysłany: 07 Marzec 2010 04:54 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Wąsata kurwa
Rank
Liczba postów:  96
Dołączył  2010-03-03

chuj ze starcraftem. idę ponakurwiać w simsy abrakadabra.

Wysłany: 07 Marzec 2010 06:47 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2652
Dołączył  2006-09-30

Idź się powiesić najlepiej.

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 07 Marzec 2010 06:54 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Wąsata kurwa
Rank
Liczba postów:  96
Dołączył  2010-03-03

najpierw uplotę sobie sznur z łoniaków twojej starej.

Wysłany: 07 Marzec 2010 11:34 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24
Kr.ól - 07 Marzec 2010 04:28 PM

Kurwa, Franki powiedz mi ile masz gier Blizzarda? Ja mam zarejestrowane na tym pierdolonym Battle.net wszystkie gry (prócz Diablo 2), włącznie z jebanym WoWem+2 dodatki i chuj, żadnego klucza do bety nie dostałem. A zgłaszałem chęć, jak tylko była taka możliwość. Chuj mnie strzela.

Oryginałów Blizzarda mam kilka, ale to nieistotne. Na battlenecie mam zainstalowanego jedynie SC1.

Dobiłem Cię? smile

To chyba kwestia losowości. Starzeję się, kurwa, bo spokojnie mogę odejść od gry kiedy chcę. Kiedyś - nie do pomyślenia.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 10 Marzec 2010 12:00 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Kilkadziesiąt starć za mną.

Ciekawe rozwiązania, w chuj możliwości. Trzeba być bardziej flexible niż dziwka na drzewie. Dobrze, że battle.net dopasowuje graczy wedle umiejętności. Przy SC1 praktycznie cały czas dostawałem w dupę, a teraz wygrywam i przegrywam mniej więcej w podobnej ilości, co nie jest deprymujące i podtrzymuje chęć grania.

Grałem głównie Terranami. Śmiganie Protkami jest w chuj trudne, trzeba używać specjalnych featurów i się nagimnastykować, żeby osiągać rezultaty. Zergami programowo nie gram, więc nie wiem. Co do balansu to chuj wie, nie jestem pojebanym maniakiem.

Ciekawa różnica między SC1 a SC2 to dwie gazownie na polu startowym zamiast jednej. Umożliwia to super dokładną kalibrację wydobycia resourców, co ma bardzo duże znaczenie w początkowej fazie gry.

Ogólnie miodzio. Ja bym dawał 89/100, a mam w chuj duże wymagania, praktycznie w nic nie gram, praktycznie wszystko nudzi mnie od razu. Więc dobre gówno, ale to wiadomo było, że będzie więc chuj.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 10 Marzec 2010 12:37 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1087
Dołączył  2007-07-24

W doborze murzynów do bety ważny był ich sprzęt i te bzdurki, które wypełnialiście w przypadku ankiety. Ludkowie byli wybierani z puli dostępnej w dniu losowania, czyli to, że ktoś zarejestrował się 5 minut po ogłoszeniu betatestów nie miało w tem przypadku znaczenia. Podobnie było przy betkach do Warhammer Online, który okazał się być WoW’em, tylko mniej wyważonym (tak, wiem, że Warhammer to nie gra blizzarda, ale procedurę werbunkową mieli podobną).

Podpis 

mmm łabudibudaj ciurlikaj nocniku
ciurlikaj nocniku ciurlikaj
mmm łabudibudaj dupa dupa
ciurlikaj nocniku ciurlikaj mmm

Wysłany: 10 Marzec 2010 11:48 AM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
Dołączył  2006-06-21

A mi się wydaje, że to było totalnie losowe. U mnie Crysis chodził z AAx4 przy rozdzielczości 1680x1050, ze wszystkim na max w 40+ fpsach, więc chyba udźwignę StarCrafta 2?

Podpis 

Ja pierdolę.

1 z 2
1