Wszystkie pierdolone strony internetowe maja tam swoje funcluby w ktorych ich dziwki piszą i się podniecają jak to zajebiscie jest być fanem jakiejs strony… Zastanawia mnie czemu DT jeszcze tam nie ma? Czy czas już wnieść troche zwyrolstwa na tą miedzynarodową arene idiotyzmu(jakim sa portale społęcznościowe)?
p.s. dla pedałów temat do debaty a nie że kurwa chuj wie co wam do głowy przyjdzie.
Sprzeciw.
Nie potrzebujemy się lansować w taki sposób. Rejestracja na tym forum powinna być nagrodą dla tego kto przebrnie przez otchłanie internetowego gówna po to by znaleźć… gówno!
Niech Franki promuje Kreatorium, na zdrowie - ale DziwneTabletki (już po Wielkiejnocy na pełnej kurwie, zapamiętajcie dzieciaczki!) powinny zostać nieskazitelne jak koszula wzorowego maturzysty.
Czyli nieskurwione tanim blichtrem pejsbuków i innych ścierwospędów.
Wybacz Impi… zrobiłem to kilka miesięcy temu w przypływie narkotykowego doła (brak towaru - Nitro nawet nie mógł mi pomóc). Nie miałem również tamponów. I jakoś tak samo wyszło. Pamiętam to zwodnicze zawodzenie “zarejestruj się, zarejestruj się… będziesz królem świata...”. i uległem mu :-( przepraszam! Nawet nie pamiętam jak i kiedy to zrobiłem, byłem w jakimś amoku!
A co do DT: już po Wielkanocy, na pełnej kurwie, dzieciaczki! Czaicie to gówno?!
Wybacz Impi… zrobiłem to kilka miesięcy temu w przypływie narkotykowego doła (brak towaru - Nitro nawet nie mógł mi pomóc). Nie miałem również tamponów. I jakoś tak samo wyszło. Pamiętam to zwodnicze zawodzenie “zarejestruj się, zarejestruj się… będziesz królem świata...”. i uległem mu :-( przepraszam! Nawet nie pamiętam jak i kiedy to zrobiłem, byłem w jakimś amoku!
Aha! to dlatego zacząłem dostawać od Ciebie e-maile: “zarejestruj się na Facebooku”. Zdziwiło mnie, że w e-mailu był też tekst: inni znajomi, którzy maja profil na Facebooku i lista moich znajomych z książki adresowej. Między innymi dziwka, z którą wymieniłem trzy maile. Zastanowiłem się wtedy skąd Facebook o nich wie.