Wreszcie poziom dyskusji jest adekwatnie niski. Ojcowie Założyciele byliby (są?) dumni. Gdybym tylko umiał robić takie ładne obrazki.
Mila- jak wysyłam ci PW to oczekuję odpowiedzi w ciągu pięciu minut. Czy to jasne?
Cieszę się, że sam preview wyzwolił w was takie kreatywne moce przetwórcze. Aż strach się bać co będzie po opublikowaniu całości. Już dziś, kurwie! Stay tuned! Gdzieś tak w okolicach pojawienia się Kingi Rusin w You Can Dance, dziwko!
skad wiesz ze lubie jednoslady? Juz sie gubie bo nie pamietam co wam powiedzialam, co sobie wymysleliscie a co znajezliscie o mnie w necie Inwigilacja trwa?
No i tak, co do jednośladów, to sobie wygadałem, załatwiłem się właśnie na 3 tyg siedzenia na dupie ze skręconą nogą wpakowaną w gips.
Nic to, będę sobie tutaj siedział i podbijał statystykę :/
pamiętam że kilka lat temu studenci na łódzkich Juwenaliach się tak rozbrykali, że policja postanowiła ich spacyfikować ostrymi pociskami. Dwie osoby poszły do piachu, kilka zostało rannych. W Łodzi policja się nie pierdoli.
W tym roku w Łodzi są tak chujowe juwenalia ze policja nie bedzie miala do kogo strzelac… No chyba ze do tych dziewcyznek co na hapysad przyjada albo akurat…
No chyba ze do tych dziewcyznek co na hapysad przyjada albo akurat…
W Toruniu to samo! Festiwal piosenki wieziennej dla emo malolatow albo audio-odwyk rege chloptasiow. Ja tu do nikogo nie pije - zeby nie bylo. Pelna tolerancja, kazdy slucha co innego, kazdy ma swoj gust muzyczny, ale juwenalia podobno sa dla studentow. Jednak krolowaly ‘gorace 16stki’ i mlodociani przestepcy rodem z poprawczaka. Studenci mieli zajecia czwartek / piatek. Pogoda byla zjebana, lalo nieprzecietnie. Mimo wszystko nie zaluje, bo mialam przyjemnosc poznac tworczosc Jelonka - na zywo 100 razy lepiej sie prezentuje niz na plycie. Nie przeszkadzaja mi nawet ponaciagane od skakania sciegna, 3 dzien chodzenie sprawia mi bol ale za to zabawa byla przednia. Cala reszta byla, delikatnie mowiac, srednia