Wydawałoby sie, że polską stolicą niepełnosprawnego kurestwa jest lubiany wszem strzegom.
Jedyna rzecz, jaka mi przeszkadza w tym misiowym kobiecym sporcie, tej najpopularniejszej i drugiej po przeklinaniu i paleniu, ulubionej dziwkarskiej rozrywce, to krygowanie sie, i nie postępowanie według prawideł natury do kurwy nędzy. Jako uczy nas wielki DAFdS, ludzie gdyby postępowali wedle natury, szczęsliwi by byli, a nie jeździli po dywanie dupą.
Okazuje się, że szczecin pomimo braku ziomów pokroju blondie i szoguna, klepie po ryju całą polskie.
Historia standard.
Dzwonię do dziewoi, i jakom dobrze wychowany i oszczędny w słowie, mówię by bez krempacji została u mnie na noc.
Ona do mnie, że wcale nie jest łatwa, ach och ach itd itd itd.
Chciałem ją potraktować, jako standardowy spermatuar, z opcją porannego śniadania.
Chuj z moją zasadą poziomów, jak przyciśnie to bida.
Smutne to, że można pierdolić dupę i jej nie lubić. Najstraszniejsze.
Zwątpiła jak dzieciaczki w DT, i odmawia.
Po tym jak skończyłem sie śmiać, a zajęło mi to chwileczkie, to sie rozłączyłem.
Wysrałem sie na nią koncertowo, i otworzyłem flaszkie.
Trza było wyjść do sąsiadki, dostawa do domu sie nie udała.
Poranne przebudzenie i klinowanie w knajpie, przyniosło nieoczekiwany, potwornie śmieszny zwrot akcji.
Na następny dzień, zaprzyjaźnione jebaki pokazują mi zdjecie :
Tytułuję dziwkie, z otczestwa i “godności”, typ oczy w słup. Znał ją z lokalu, jako sztafetową gościnną w kroczku, młodą pannice, co to żadnego chuja sie nie bała.
Znam dupę od 4 kurwanyckich akademickich smrodlichujwych lat.
Jedyne co mi sie podoba w tej cipie, to jej totalny brak myślenia i total massiw pozytyw thinking.
To że, ubiera sie jak parkowe spoiled slut’s z poznania, też jestem w stanie zaakceptować. Ale że nie chce na spokojnie dać dupy, tylko musi sie najpierw napierdolić w 3Dupy by być publiczną zdzirą, to nie.
Dziewcznie nie robią wrażenia tańczenie z posikanym ziomem, wiec polecam wszystkim pedałom na tym forum z zaburzeniem odlewania sie.
Gra w kamienną twarz też nie, wiec wyrafinowany ludzie też sie zabawią.
Teraz klu. Okazuje sie, że szczecińskie kopciuchy nie zostawiają pantofelków, a raczej majtki plus wejsciówkie do akadema.
To jak japońskie wymienianie sie wizytówkami…
Załączam zdjecie majtek w koronce+wejsciówki.
Jeżeli interere, to mogę przesłać filmika, kak 3 najebanych ogrów oddaje te dowody nocnej zbrodni…
FullHD.
A teraz pytanie do forumowych dupeczek, czy też smarujecie sobie rowa antyperspirantem?
Czyż nie jest to nieestetyczne?
majorski - 02 Kwiecień 2010 11:45 AM
April Fooolz!
Nie wyszło to teraz niby Joke......
(tak na wszelki wielki zacytuję pierwszego posta z reupniętymi fociami co by majorek nie zedytował)
chwali się że nie dupnął paszteta bo ten choć daje wszytskim jemu nie dać chciał, bo Major chciał z miłości a okazało się że trzeba dziwkę spić (czyli zainwestować) więc nasz bohater brzydząc się kurestwem wszelakim odpuścił i jak się okazało słusznie bo jego niedoszła partnerkę od tarła pierdalnął jego kumpel ( kumple ) i na szczęście uniknął nasz przyjaciel kompromitacji czem chciał się pochwalić. Wiwat
p.s.1. Brzęczą Ci monety
p.s.2. Wiedziałem że tak napiszecie
p.s.3. Napisałem tak specjalnie
p.s.1. Brzęczą Ci monety
p.s.2. Wiedziałem że tak napiszecie
p.s.3. Napisałem tak specjalnie
p.s.4. A w ogóle to nie zrozumieliście.
.
No bo kurwa np. ja nie zrozumiałem. Tego nieskładnego pierdolenia, opisanej sytuacji a przede wszystkim powodów umieszczania tego na dt.
‘April Fool’ to masz Major chyba w dowodzie osobistym.