Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

Dom zły
Wysłany: 23 Kwiecień 2010 09:23 AM   [ Ignoruj ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1205
Dołączył  2007-08-30

Dom zły
Coś mi się obiło o uszy - że polski, że pozytywne opinie, że thriller, ale myślałem, że będą to żałosne próby klonowania amerykańskiego gówna. No i wszystko się zgadza - z wyjątkiem ostatniego. Pedalsko to brzmi, ale film jest bardzo polski. Mocna rzecz. Głęboka komuna, głęboka prowincja, brakuje tylko głębokiego gardła - za to jest krótka scena erotyczna z wielorybem w roli głównej. Po śmierci żony gościu rusza na drugi koniec Polski coby poukładać się na nowo, a tam takie wałki, że hoho! Nie chcę wam psuć zabawy szczegółami fabuły, więc powiem tylko, że tak naprawdę to nie on zabił, tylko ten gospodarz, syna zarżnął przypadkowo, żonę specjalnie z rozpaczy, po czym powiesił się (gospodarz) a we wszystko wrobiło go MO, bo sami robili przekręty w cukrowni. Na koniec i tak dostał kulkę, a ksiądz był pedałem.
Obsada wyjebana w kosmos, brakuje tylko Kasi Cichopek i Pudziana.
Z minusów mogę wymienić bełkotliwe dialogi (realistyczne, ale kurwa niezrozumiałe) oraz brak Kasi Cichopek i Pudziana.

Podpis 

I wtedy rzucil takim wulgarnym slowem zaczynajacym sie na “spierdalaj”.

Wysłany: 23 Kwiecień 2010 10:11 AM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1526
Dołączył  2005-11-10

Dawno nie napisałeś tak gównianego postu…

Film oglądałem a najlepsze było to że kumpel przyniósł płytkę i mówi że niby dobra komedia polska...... oglądam oglądam oglądam czekam na śmieszne akcje a tu coraz większa psychodela się robi…
Film skończyłem cały zlany potem....

Wysłany: 23 Kwiecień 2010 10:14 AM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2544
Dołączył  2004-03-24

To nie był pot, skoro towarzyszył Ci kolega.
Albo: nie tylko pot.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 23 Kwiecień 2010 10:55 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1205
Dołączył  2007-08-30
Arcady - 23 Kwiecień 2010 10:11 AM

Dawno nie napisałeś tak gównianego postu…

Ten tekst widzę ostatnio co drugi dzień, więc heloooł? Hops hops Arkady

Podpis 

I wtedy rzucil takim wulgarnym slowem zaczynajacym sie na “spierdalaj”.

Wysłany: 23 Kwiecień 2010 08:24 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Wąsata kurwa
Rank
Liczba postów:  96
Dołączył  2010-03-03

Każda kolejna próba zamerykanizowania polskiego kina kończy się zwykle chujem. czuć wtedy w kinie żenadę, lejącą się litrami z ekranu. Tym razem jednak mamy do czynienia z objawieniem w stosunku do amerykanizacji w Polsce - mamy film, który o głowę przewyższa multum thrillerów i kryminałów zza Wielkiej Wody. jeśli widzieliście plakaty, to nieobce wam są opinie, iż reżyser (Wojtek Smarzowski) jest nowym Tarantino. Porównanie jest niezbyt trafione - nijak doszukiwać się w zimnym i przerażającym Domu Złym ciętych, dowcipnych dialogów i gloryfikacji komiksowej przemocy - dialogi są krótkie, oschłe, przekazują najważniejsze informacje. przemoc jest realistyczna, można prawie poczuć zapach krwi. Tarantino to nie jest. Jednak film i tak jak na nasze kino dobry, można powiedzieć, że w polskim kinowym kurwidołku w końcu coś drgnęło.

Wysłany: 23 Kwiecień 2010 09:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1526
Dołączył  2005-11-10

Wiesz jak pachnie krew ? Dużo krwi ?

Wysłany: 23 Kwiecień 2010 09:45 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Wąsata kurwa
Rank
Liczba postów:  96
Dołączył  2010-03-03

Wiem, twoja stara miała kiedyś okres jak u niej byłem.

Wysłany: 24 Kwiecień 2010 12:06 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
Dołączył  2006-06-21
Sokieres - 23 Kwiecień 2010 08:24 PM

Każda kolejna próba zamerykanizowania polskiego kina kończy się zwykle chujem. czuć wtedy w kinie żenadę, lejącą się litrami z ekranu. Tym razem jednak mamy do czynienia z objawieniem w stosunku do amerykanizacji w Polsce - mamy film, który o głowę przewyższa multum thrillerów i kryminałów zza Wielkiej Wody. jeśli widzieliście plakaty, to nieobce wam są opinie, iż reżyser (Wojtek Smarzowski) jest nowym Tarantino. Porównanie jest niezbyt trafione - nijak doszukiwać się w zimnym i przerażającym Domu Złym ciętych, dowcipnych dialogów i gloryfikacji komiksowej przemocy - dialogi są krótkie, oschłe, przekazują najważniejsze informacje. przemoc jest realistyczna, można prawie poczuć zapach krwi. Tarantino to nie jest. Jednak film i tak jak na nasze kino dobry, można powiedzieć, że w polskim kinowym kurwidołku w końcu coś drgnęło.

A ja się, kurwa, nie mogę przemóc żeby to obejrzeć. A recenzję napisałem i nawet mi zapłacili. Dziękujcie Pentagonowi za internet.

Podpis 

Ja pierdolę.

Wysłany: 27 Styczeń 2011 01:13 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Zużyty tampon
Liczba postów:  49
Dołączył  2011-01-22

Dobry film. Dobra scenka jak wchodzi do domu i mówi tej tłustej, że pies go ujebał.

Podpis 

stare afrykańskie przysłowie mówi: gdy lew syty, to mu z dupy śmierdzi…

Wysłany: 27 Styczeń 2011 03:43 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Morda w kubeł
RankRankRank
Liczba postów:  687
Dołączył  2006-07-24

Przynajmniej ukazali prawdę o polskiej policji jak to kurwy na służbie chleją gdzie się da. Film może i nie jest zajebisty, ale oglądnąłbym drugi raz.

Wysłany: 05 Kwiecień 2011 10:51 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Osrana morda
Rank
Liczba postów:  121
Dołączył  2008-05-05

Na prawdę dobry polski film, doceńcie! Potrafiący zainteresować, bez naciągania, oddający rzeczywistość, nieprzesadzony. Nie jakiś półidiotyczny ‘Och, Karol’ czy z dupska wyjęta komerprodukcja z cellulitem w tytule wink

Warto zobaczyć!

Podpis 

Every chain has got a weak link
I might be weak child, but I’ll give you strength...