Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

2 z 3
2
Przypominam że obowionzkiem każdego Polaka jest stawienie sie wy wyborach! 
Wysłany: 30 Czerwiec 2010 09:15 PM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2544
Dołączył  2004-03-24

Wypierdolmy Jarka, proszę.

http://www.dziwnetabletki.com/index.php/teksty/franki/wypierdolmy_jarka/

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 30 Czerwiec 2010 09:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Liczba postów:  712
Dołączył  2006-01-06

widziałam dziś debatę(ok 40 sekund przy jedzeniu sałatki). Została mi umożliwiona mimo wyłączonego telewizora.
Pani dziennikarka, sprawiająca wrażenie pijanej i pogrążonej w depresji przeczytała list od oburzonego Pana Kazimierza, że powódź a politycy mają wyjebane.
Bronisław K.- \"Tak w sejmie/senacie/wśród moich znajomych powstała komisja, ugrupowanie/stowarzyszenie które podejmie środki, ustawę/debatę/polemikę.
Jarosław K.-\ Chciałbym zacytować co powiedział Pan Marszałek, wczoraj po wyjściu z łóżka, jest to oburzające i godzi w. Jest to atak.
Po tych wypowiedziach zaczęłam się zastanawiać czy osoby te w ogóle skończyły jakieś szkoły. Bronisław K był wyraźnie zmęczony i miał problem z wypowiedzeniem kilku banałów. Jarosław K mia problemy z czytaniem.....
Na innym programie była amerykańska komedia o tym że nie mając mózgu bejzbolistą można być

Podpis 

http://plfoto.com/40848/autor.html

Wysłany: 30 Czerwiec 2010 09:49 PM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1087
Dołączył  2007-07-24
dummy - 30 Czerwiec 2010 09:46 PM

Na innym programie była amerykańska komedia o tym że nie mając mózgu bejzbolistą można być

To może być szansa dla wielu kaliszan!

Podpis 

mmm łabudibudaj ciurlikaj nocniku
ciurlikaj nocniku ciurlikaj
mmm łabudibudaj dupa dupa
ciurlikaj nocniku ciurlikaj mmm

Wysłany: 01 Lipiec 2010 01:48 AM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
Kurwoliszek
RankRank
Liczba postów:  420
Dołączył  2005-11-11

Znakomity artykuł, Franciszku ! Długo nie mogłem się zdecydować, ale po jego przeczytaniu oddam chyba dwa głosy na Komorowskiego. Jest przecież wielką nadzieją pokolenia nastawionego na europejskość, ekskluzywność i kosmopolityzm. W dodatku ma wąsy, pięcioro dzieci, żonę (nie szkodzi, ja też lubię golonkę), sarmacki rodowód, co czyni go wręcz kryształowo wiarygodnym kandydatem popieranym przez środowiska postępowe, artystyczne i innych autorytutek moralnych, m.in. przez takie szumowiny jak Wajda, Michnik i Jaruzelski. O Wojewódzkim czy Figurskim nie rozmawiamy, bo gówno można po prostu wrzucić do mielarki i patrzeć jak ludzie wpierdalają.

Twoje argumenty są wręcz nie do zbicia - najbardziej przekonał mnie do ten, że zwiedziłeś tyle kraju - widać, że musisz pracować co najmniej w najbardziej obiektywnych polskich mediach jak np. TVN albo Gazeta Wyborcza ! Też jestem głęboko przekonany, że Polska nie jest kobietą jak mówiła Gretkowska albo inna cipa, ale ma wąsy i penisa. Jak Bronek ! I wcale nie jest tak, że bez Tuska nie potrafiłby fiuta wyciągnąć ze spodni, bo jak widzimy zrobił z niego doskonały użytek.

Aha no i dowcip na koniec !
Wraca Komorowski do domu z pracy zmęczony całym dniem i sobie myśli: jak jej nie będzie, to sobie zwalę konia ! A jak będzie, to wypiję zimnego bronka…

Hahahaha, ale mi wyszło. Znakomity dowcip, polecam wam w towarzystwie. Komorowskiego możecie zastąpić sobą, a wyraz “bronek” słowem “piwko” !

Wysłany: 01 Lipiec 2010 03:13 AM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
Morda w kubeł
RankRankRank
Liczba postów:  687
Dołączył  2006-07-24

Bądź też “Uraczyć się zimnym Leszkiem”.

Wysłany: 01 Lipiec 2010 08:19 AM   [ Ignoruj ]   [ # 21 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1802
Dołączył  2006-07-10

Mamy wyjebisty wybór; jak między zatwardzeniem a sraczką

Honorowy komitet wyborczy i postacie ze sceny politycznej/artystycznej/publicznej popierające Bronka, przy miałkich wystąpieniach obu kandydatów bardzo pomagają mi w wyborze, stawiam na sraczkę.

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

Wysłany: 01 Lipiec 2010 10:02 AM   [ Ignoruj ]   [ # 22 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2075
Dołączył  2005-12-30

tu jest adekwatny wpis, mimo że był popełniony aż trzy lata temu! Ponieważ mam nikłą wiedzę o polityce, uznałem go za trafiony, bo nie wierzę, że Tusk zostanie prezydentem:

“Charyzmatyczny lider Platformersów Donald Tusk przyjedzie na niecały miesiąc (29 września) przed przerżniętymi przez siebie i swoją partię trzecimi w kolejności wyborami do Londynu, by porozmawiać z nami emigrantami o Polsce. Będzie to też jego ostatnia z nami rozmowa jako szefa Platformersów, bo nie wierzę, że jakakolwiek partia polityczna dałaby szansę swojemu liderowi po trzech przegranych wyborach.

Zaproponuje nam Tusk, żebyśmy głosowali na Platformę, bo inaczej przegra z pisuarami nie dwoma a pięcioma procentami głosów.

Mam jakiś sentyment do tego biednego człowieka i pójde na spotkanie z nim. Może dlatego że zawsze żal mi dupę ściska, gdy widzę jak sie komuś coś permanentnie nie udaje. Z Platformą jest dokładnie tak jak z Zamachowskim w “Trzech kolorach” - już mu prawie stawał, już prawie bzykał, już się witał z gąską - a tu klops - kutas klapł i nici z ruchanka. Platforma ma tak samo - już wygrywa, już prawie wygrywa i klops - klapnięcie i pisiory u władzy.

Was też zapraszam na spotkanie z Donaldem. Potrzeba facetowi dodać otuchy, trzeba go poklepać po pleckach i powiedzieć, że w dobrej sprawie walczy i że jak już przegra kolejne wybory, to będziemy tu w Londynie łączyć się z nim w żalu.

Myślę, że Tusk jest w takiej samej sytuacji jak Polska, że losy Tuska obrazują sytuację Polski. Zarówno ona i on stoją na przegranej pozycji. “

Źródło:

http://funciak.blox.pl/2007/09/Donald-Tusk-w-Londynie.html

Wysłany: 02 Lipiec 2010 11:28 AM   [ Ignoruj ]   [ # 23 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Dołączył  2007-07-24

http://www.facebook.com/event.php?eid=138222359523065
Do urn, kurwa!

Podpis 

Wysłany: 02 Lipiec 2010 11:43 AM   [ Ignoruj ]   [ # 24 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

11 powodów dla których trzeba głosować na Jarka

Re-postujcie, gdzie tam się udzielacie, w community 2.0:
glosuj-na-jarka.jpg

Na chuj mi wkładali to do skrzynki? smile

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 02 Lipiec 2010 06:59 PM   [ Ignoruj ]   [ # 25 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Liczba postów:  712
Dołączył  2006-01-06
Truposz - 30 Czerwiec 2010 09:49 PM
dummy - 30 Czerwiec 2010 09:46 PM

To może być szansa dla wielu kaliszan!

Może ja zacznę zatem trenować. Ale to jest męczące.....

Podpis 

http://plfoto.com/40848/autor.html

Wysłany: 04 Lipiec 2010 08:39 PM   [ Ignoruj ]   [ # 26 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Niezła jadka.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 04 Lipiec 2010 09:39 PM   [ Ignoruj ]   [ # 27 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Dołączył  2007-07-24

Ja pierdolę, niech jarkacz przegra.
Nie dlatego, że go nie lubię, bo ja nikogo nie lubię. Ale jeśli się go odsunie nieco z polityki, to Polaki przestaną w końcu narzekać na to jacy to są uciskani przez kaczystów, przestaną zgrywać pierdolonych ekspertów od polityki społecznej i gospodarki, zajmą się w końcu sobą, masturbacją, żarciem gówna, pierdoleniem głupot na inne tematy. Ten konflikt przejadł się bardziej niż jebanie kalisza, nawet na forum dla debili jest głównym tematem dyskusji, zaraz po obrażaniu matek.
Niech będzie Komorowski albo niech wróci Kwaśniewski albo Gomułka albo Henryk Walezy albo jebany Piast Kołodziej z Rzepichą, tylko niech się skończy ta pierdolona PO-PiSowa sraka polegająca na strzelaniu fochów ("ja panu nie przerywałem”, “przeproszę jak pan przeprosi") i pierdoleniu tych samych komunałów tylko w różnej kolejności.

edit;
albo nie, niech kaczyński wygra. W czasie swojej kadencji zgnoi PO i przy okazji skompromituje do reszty PiS, a potem do władzy z powrotem dojdzie SLD, które będzie kradło po cichu, a przy okazji dojebie kościołowi.

i może jestem najebany, ale to Wy jesteście zjebani.

Podpis 

Wysłany: 04 Lipiec 2010 10:22 PM   [ Ignoruj ]   [ # 28 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Niesiołowski ma niezłego pierdolca smile Produkuje się jak szalony.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 05 Lipiec 2010 02:33 AM   [ Ignoruj ]   [ # 29 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
Dołączył  2006-02-01

niech bronek wygra niech bronek wygra prosze prosze prosze, caly rok kabaretu w tv ktorej i tak nie bede ogladal!

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

Wysłany: 05 Lipiec 2010 03:07 PM   [ Ignoruj ]   [ # 30 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1526
Dołączył  2005-11-10

no i bronek wygrał

Teraz tylko czekać na kolejne wymówki… w końcu wcześniej bali się prezydenckiego weta........

2 z 3
2