Nie wiem jak Wy ale ja ostatnio oglądam telewizję i jestem bombardowany reklamówkami z chorymi dziećmi.
Moim zdaniem szkoda kasy na te bachory bo wydasz na leczenie takiego dzieciaka 100 tysięcy tylko po to żeby mógł chodzić a można było by za tą kasę pomóc 100 innym zdrowym dzieciakom…
Osobiście jestem za modelem Spartańskim. Likwidować słabe jednostki. Sam pociągnął bym za cyngiel....
osobiście jestem za modelem, w którym zamykasz morde i myślisz zanim coś powiesz, baranie. Kasy może i szkoda- nikt nie każe ci płacić. A mówiąc że osobiście pociągnąłbyś za cyngiel (zapewne wspominając wspólne zabawy z tatami) dajesz do zrozumienia, ze jesteś jednostką z defektem o wiele groźniejszym niż brak palców czy czego tam te dzieci nie mają. peace out, wsioku.
Ahaha, moralny ból dupki na DT. W końcu się spedalimy jak forum masterfula i przestaniemy pisać brzydkie słowa.
....widmo już krąży nad zielonym forum
Arku, mylisz się a rozwiązaniem Twoich fobii będzie przełączenie Tv na relacje z mudnialu, tam nie ma kalekich dzieci bo nasza reprezentacja została w domu, możesz więc oglądać bez strachu.
o twoich marnych próbach odniesienia się do czegokolwiek.
Nie na miejscu jest pisanie o tym że do niskiego poziomu nie potrafisz skoro do jakiegokolwiek nie potrafisz…
o twoich marnych próbach odniesienia się do czegokolwiek.
Nie na miejscu jest pisanie o tym że do niskiego poziomu nie potrafisz skoro do jakiegokolwiek nie potrafisz…
dupisz jak baba przed okresem.
totalnie bez sensu.
pisać żeby coś napisać, nie to nudne fu.
moje Ty guru ciętej riposty.
Idź wyczyścić pistolecik, będziesz robił bach bach na mazurskich łąkach w poszukiwaniu bezbronnych dzieciaków na wózkach inwalidzkich, yeeeeeeee!
Nie wiem jak Wy ale ja ostatnio oglądam telewizję i jestem bombardowany reklamówkami z chorymi dziećmi.
Moim zdaniem szkoda kasy na te bachory bo wydasz na leczenie takiego dzieciaka 100 tysięcy tylko po to żeby mógł chodzić a można było by za tą kasę pomóc 100 innym zdrowym dzieciakom…
Osobiście jestem za modelem Spartańskim. Likwidować słabe jednostki. Sam pociągnął bym za cyngiel....
Hehe, 7 minut przed przeczytaniem tego postu usłyszałem dzwonek do drzwi. Stała tam kobiecina.
- Zbieram na dzieci niepełnosprawne, przyłączy się Pan?
- Nie!
- Oj, jaka szkoda.
Mówię do swojej dziewczyny, że to była starsza pani, budząca zaufanie, więc świetnie nadawała się na oszustkę i co ona na to. Moja panna powiedziała jak zawsze spokojnym głosem, że pewnie to była oszustka, bo fundacje nie zbierają kasy po domach, jest dużo akcji w telewizji, przez internet, są darowizny odliczane od PIT-y. A poza tym niebezpiecznie, bo ktoś kobiecinie mógł dać po głowie.
A Ciebie, Arkadiuszu, co wzięło na takie egzystencjalne wyziewy z dupy? Olej kaleki i medialne żebractwo. Zaruchaj jakąś dziewkę, pochlaj, wydaj kasę na coś zacnego, płyń z nurtem i nie zwracaj uwagi na jakieś szalone gówna powstałe w wyniku zaburzeń selekcji naturalnej. O kalekach pomyśl gdy, nie daj Bohrze, Twa połowica okaże się genetycznie wybrakowana i spłodzi Ci jakiegoś kaliszanina. Poza tym: na chuj oglądasz telewizję? Ja już tam nie znajduję niczego, co nie miałoby lepszej jakości zamiennika w internetach.
Apropos tego co napisał Tangle… co gorsze ? Osoba o moich poglądach czy babuleńka która żeruje na naiwnych “zbierając na chore dzieciaczki” ?
Najgorsi są
Agresywni sprawcy zabójstw zabójstw
i takie zjebane layouty jak w tym pierwszym linku.
Swoją drogą czy Ty kiedyś nie oddawałeś krwi czy innych płynów ustrojowych dla słabych jednostek i nie szpanowałeś tym na forum? Shame on you
A reklamy z chorymi dziećmi istotnie są megawpierdalające, coś w klimatach Faktu tylko mniej zabawne.