i takie zjebane layouty jak w tym pierwszym linku.
Swoją drogą czy Ty kiedyś nie oddawałeś krwi czy innych płynów ustrojowych dla słabych jednostek i nie szpanowałeś tym na forum? Shame on you
A reklamy z chorymi dziećmi istotnie są megawpierdalające, coś w klimatach Faktu tylko mniej zabawne.
Dlatego ja nie oglądam Tiwi. Nie przejąłem się katastrofą prezydenckiego Tupolewa ani powodzianami, bo czytałem o tym tylko w internecie. Raz tylko przypadkiem widziałem gdzieś wkurwiającą relację telewizyjną z powodzi, oczywiście zapłakana matka trójki dzieci, której woda pochłonęła cały dobytek. Na usta ciśnie się pytanie: “dlaczego kurwo pożałowałaś 300 złotych rocznie na ubezpieczenie domu i teraz Twoje dzieci nie mają gdzie mieszkać?”.
Wywalcie telewizor w chuj, Mundial można oglądać w internetowym kanale telewizyjnym:
Nie wiem jak Wy ale ja ostatnio oglądam telewizję i jestem bombardowany reklamówkami z chorymi dziećmi.
Moim zdaniem szkoda kasy na te bachory bo wydasz na leczenie takiego dzieciaka 100 tysięcy tylko po to żeby mógł chodzić a można było by za tą kasę pomóc 100 innym zdrowym dzieciakom…
Osobiście jestem za modelem Spartańskim. Likwidować słabe jednostki. Sam pociągnął bym za cyngiel....
Chyba mieliśmy wspólnych tatusiów.
Z tej strony pracownik działu “mordownia” w rzeźni. Przepracowałem tam trzy miesiące, było zajebiście.
Jebać mundial i murzyńskie wuwuzele! Niech ich ejc zeżre.
Kurwa, kurwa kurwa, utrafił Trupi w sedno
po 15 minutach meczu /zwłaszcza że dotychczasowe spotkania jakoś nie zrywały z fotela/ masz ochotę zajebać telewizor jakaś packą albo zagazować .
Rozumiem tradycje i szanuję inne kultury, na syryjski wywczas zwany popularnie misją pokojową specjalną lachę /nacisk/ kładziono na szanowanie zjebanych arabskich zwyczajów tymniemniej czarnuchy na mundial od cywilizowanego świata dostały tyle kasy, że nie muszą się obnosić wobec wszystkich ze swoimi pojebanymi zwyczajami, nie ruchają guźców na antenie, moga też dmuchać w swoje trąby/stare/kozy itp poza meczami tak żeby bardziej kochane przez boga narody mogły w spokoju otłuścić się przed magicznymi pudełkami nie dostając apiofobii.
do kroćset
mam wyjebane na tych kalekow,, uwazam ze ci uposledzeni to nie powinni chodzi c po naszym swiecie.. jak ktos sie rodzi z daunem to powinni go odrazu zamordowac, bo po huj nam taki.
mam wyjebane na tych kalekow,, uwazam ze ci uposledzeni to nie powinni chodzi c po naszym swiecie.. jak ktos sie rodzi z daunem to powinni go odrazu zamordowac, bo po huj nam taki.
twoja stara daje erotryczne show na dożynkach powiatowych.
twoja stara daje erotryczne show na dożynkach powiatowych.
wez kurwa wypierdalaj od mojej mamy. HUj CI w dupe fagasie, wez sobie najezdzaj na swoja stara. ona pewnie daje na ulicy i pod latarnia stoji