Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

zwyrodniała akcja
Wysłany: 01 Lipiec 2010 10:47 PM   [ Ignoruj ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Liczba postów:  712
Dołączył  2006-01-06

Moje życie jest fascynujące acz tajemnicze. Dlatego postanowiłam uchylić rąbka tajemnicy, przybliżając tłumom wielbicieli moje życie osobiste.
Jakieś pół roku temu w moim domu pojawił się chudy pająk. Centralnie uczaplił się nad wanną. Trzeba było go ukatrupić ,ale postanowiłam że skoro jest tak bezczelny to zobaczymy co ma w zanadrzu. Jednego dnia pająk tkwił sobie nad wanną. Drugiego dnia zmieniło się wiele. Chudy pająk tkwił nad wanną. Towarzyszył przy kąpieli i tkwił. Miesiąc później zrobiło się to interesujące. Pająk tkwił w tym samym miejscu. Minęło wiele miesięcy i pająk dla odmiany tkwił nad wanną, by później zaskakująco, tkwić nad wanną. Kilka dni temu zaniepokoiło mnie pojawienie się drugiego chudego pająka w innej części łazienki. Od pierwszego dzieliły go lata świetlne, domniemując i zakładając mobilność tamtego, ich spotkanie nastąpi za jakieś trzysta lat.
Jednak dziś wchodząc do łazienki zastałam dwa pająki metr od siebie! Jestem w szoku. Czy planują spisek? Kiedy dojdzie do ich spotkania i jakie będzie miało to znaczenie dla historii świata?

Podpis 

http://plfoto.com/40848/autor.html

Wysłany: 02 Lipiec 2010 07:13 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Śmierdzący kaką
RankRank
Liczba postów:  367
Dołączył  2008-02-10

dawno się nie ruchałaś w łazience, to dlatego

Wysłany: 03 Lipiec 2010 10:58 AM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1087
Dołączył  2007-07-24

O, mam nowy scenariusz do filmu: Będzie to remake Spidermana, ale w konwencji nowych Batmanów Nolana - mroczny, dramatyczny, realistyczny.

Bohaterką filmu jest młoda kaliszanka, której ktoś nasrał na avatar. Pewnego dnia zauważa na suficie swej łazienki chudego pająka. Jeszcze nie wie, że… TEN SKURWYSYN JEST NAPROMIENIOWANY! Nasza bohaterka, nieświadoma zagrożenia, włazi do wanny by dokonać ablucji (co przeciętnemu kaliszaninowi zdarza się raz na kwartał). Pająk spuszcza się na nią (och tak) i kąsa. Dummy zapada na chorobę popromienną i umiera na szpitalnym łóżku, otoczona przyjaciółmi i kochającą rodziną. A w 2012 jest koniec świata.

Podpis 

mmm łabudibudaj ciurlikaj nocniku
ciurlikaj nocniku ciurlikaj
mmm łabudibudaj dupa dupa
ciurlikaj nocniku ciurlikaj mmm

Wysłany: 03 Lipiec 2010 12:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2075
Dołączył  2005-12-30
Truposz - 03 Lipiec 2010 10:58 AM

Pewnego dnia zauważa na suficie swej łazienki chudego pająka. Jeszcze nie wie, że… TEN SKURWYSYN JEST NAPROMIENIOWANY!

Jakbym czytał opis swojego dzisiejszego snu! Śniło mi się, że polecono mi przewieźć jakąś substancję promieniotwórczą. Aby było ją łatwiej wieźć, wyjąłem ją z ołowianej skrzynki. Niestety napromieniowałem się, ostatnie minuty snu to pełzanie aby oprzeć się o jakąś sosnę. Umarłem w tym śnie.

Wysłany: 03 Lipiec 2010 02:18 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Morda w kubeł
RankRankRank
Liczba postów:  687
Dołączył  2006-07-24

Widziales Bozie ?

Wysłany: 03 Lipiec 2010 05:25 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
Dołączył  2006-02-01

Bozia widzial xD

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

Wysłany: 08 Lipiec 2010 10:43 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Dołączył  2006-01-06

dalsza historia pająka

Tkwi

Ale nie uprzedzajmy faktów. Już w następnym odcinku pojawi się kumpel z mafii, niejaki brudny olo, cwaniacko wywwijając szczękoczułkami.
P.S. Dawno nie ruchałam się w łazience Fakt! Ogólnie to dawno się nie ruchałam w ogóle. ...A co to jest?

Podpis 

Wysłany: 12 Lipiec 2010 11:22 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Osrana morda
Rank
Liczba postów:  140
Dołączył  2007-08-07

Lacz - rozwiąże twój problem z pająkiem.
Ja rozwiąże twój problem z dawnosienieruchaniem.

Podpis 

Nie wiem, nie znam się, jebie mnie to.

Wysłany: 13 Lipiec 2010 09:39 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Dołączył  2006-01-06

Ten pająk a właściwie te pająki to Nasoszniki Trzęsie. Chyba z 20 lat czekałam na to aby się dowiedzieć jak nazywają się te chude pająki w domach które podobno mają najsilniejszy jad z pająków w Polsce, ale nie tak silne szczękoczułki by przebić skórę. miałam tylko łacińską nazwę z atlasu zoologicznego wydanego 30 lat temu.
Kilka dni temu prowadziłam długogodzinna obserwację drugiego pająka, większego od tego mojego, którego dmuchaniem skierowałam w stronę pierwszego, aby zobaczyć co się stanie. Mój pająk przestał tkwić i rzucił się na tamtego. To było niesamowicie spektakularne wydarzenie. Jednak ten chudy zrudziały przegonił tamtego większego, a potem przeniosłam pająka w inne miejsce, bo mu nie pasiło że go polałam prysznicem. I zniknął. I tak znów nie mam żadnego zwierzątka w domu.:-(

Podpis 

Wysłany: 13 Lipiec 2010 10:51 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1087
Dołączył  2007-07-24

Bobra masz, zapewne.

<ha. ha.>

Podpis 

mmm łabudibudaj ciurlikaj nocniku
ciurlikaj nocniku ciurlikaj