Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Geriatryczna zywa pochodnia
WysÅ‚any: 10 KwiecieÅ„ 2006 10:49 AM   [ Ignoruj ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,3265792.html

Słupska prokuratura wszczęła śledztwo w sprawie starszej kobiety, kt?ra podpaliła się w trakcie komorniczej eksmisji. 81-letnia Janina Michaluk zmarła w środę w szpitalu w Gryficach.

30 marca w Słupsku kobieta oblała się benzyną i podpaliła na oczach swojej rodziny, komornika i asystujących policjant?w. Zdarzeniu przyglądały się r?wnież jej 6- i 7-letni wnukowie. Jako pierwszy na pomoc babci ruszył 16-letni wnuk. Janina Michaluk z ciężkimi poparzeniami ciała, w stanie krytycznym, trafiła do specjalistycznego szpitala w Gryficach

Trzeba przyznać, że babuleńka miała nieźle wyjebane. Zwłaszcza na wnuki.

Aha, pisałem już, że Słupsk jest zjebany?

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 10 KwiecieÅ„ 2006 11:56 AM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  20
DołączyÅ‚  2006-04-04

Re: Geriatryczna żywa pochodnia

[quote author="Lenin"]

A co myślisz, że tylko mlodzież (czytać przez L z akcentem a’la Eugeniusz Bodo) może mieć wyjebane? Równouprawnienie jest babcia zresztą z pewnością czytała Dziwne Tabletki, a może nawet działała na forum (to by tłumaczyło nieobecnośc nugata27).

Podpis 

Wy chamyyyyyyyyyy!

WysÅ‚any: 10 KwiecieÅ„ 2006 08:08 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Warszawski taksówkarz
RankRank
Liczba postów:  558
DołączyÅ‚  2005-11-11

Co ty pierdolisz że nugata nie ma ?? jestem, tylko że pisze pod 60 nickami żeby zapełnić forum użytkownikami.

Podpis 

http://img93.imageshack.us/img93/9738/usamdprocessor7tv.png
http://img215.imageshack.us/img215/6071/southpark1kq.gif

http://img411.imageshack.us/img411/2445/slipknot22gn.gif

WysÅ‚any: 11 KwiecieÅ„ 2006 01:26 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2087
DołączyÅ‚  2005-12-30

[quote author="Lenin"]

Aha, pisałem już, że Słupsk jest zjebany?

Kobiety, szczególnie starsze mają inne podejście do własnego domu. Dla nich utrata bezpieczeństwa to gorsze niz smierc. Tułaczka je przeraża.

WysÅ‚any: 11 KwiecieÅ„ 2006 04:11 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

[quote author="chamzewsi"]A co myślisz, że tylko mlodzież (czytać przez L z akcentem a’la Eugeniusz Bodo) może mieć wyjebane?

Nie no, skąd. Np. kumplowi w autobusie nr 50 zajebała z plecaka portfel GERIATRYCZNA DOLINIARA, l. 60.

Jak to możlwie w ogóle? Przychodzą mi do głowy tylko 2 wyjaśnienia, albo to była stara komunistka, albo O.D.Ks.T.R. nie mówił w Radyju, że kradzież to grzech (no bo sam jak by wtedy wyglądał?).

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 11 KwiecieÅ„ 2006 08:22 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  264
DołączyÅ‚  2004-10-09

w lini 50 jeszcze nigdy mi nic nie zginęło!
za to w n5 bywa niewesoło, nawet jak masz skąd zadzwonić (bo aż strach wyciągać cokolwiek z kieszeni) to zanim przyjedzie policja i 120kilowy pan z wąsem odłoży pączka i wysiądzie z poloneza…

Podpis 

po³owa na podtrzymanie kapitalistów, po³owa na socjalistów, wszystko razem na Polskê. brabo!

WysÅ‚any: 05 Maj 2006 12:34 AM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Cień sracza
Rank
Liczba postów:  184
DołączyÅ‚  2005-11-10

Nie no, próchno zjebane na całej długości pindola.
BTW: Bycie komornikiem musi być niezmiernie ciekawym zawodem, choć proporcjonalnie upierdliwym. Reakcje plebsu na próbę zajęcia ich mieszania są doprawdy fascynujące, a to ktoś jak nam to dobrze zobrazował Lenin, się podpala, a to zaczyna sobie rżną po żyłach na oczach bogu winnych funkcjonariuszy i uosobieniu SZATANA (samego komornika), a to inne pokurwie chwyta za bachora i grozi że zabije, lub wręcz przeciwnie przechodzi do ataku z podmiotem w roli broni. Jak mi się nie ułoży w życiu zostanę komornikiem, chociaż umrę młodo, będąc świadkiem wielu ekscytujących zdarzeń i męczeńskich śmierci mych ofiar.