Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Pojebane akcje po pijaku
WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 02:15 PM   [ Ignoruj ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

Co robicie po pijaku? Jakie akcje was łapią? Nie mam na myśli algorytmu - chleję - padam - rzygam, tylko coś unikalnego.

Ja, jeśli piję na działce, lub w innych okolicznościach przyrody, gdy już wszedłem na orbitę i dostałem małpiego rozumu, zamieniam się w komandosa - nindżę. Zaczynam spierdalać do lasu i straszyć przechodzących, kitram się przed kolegami na drzewach, obrzucam dom patykami i spierdalam, a na koniec, jak wszyscy już położą się spać, zakradam się do domu, wpierdalam przez balkon i staję nad ł?żkami, będąc cicho, jak ta myszka i podniecając się, że ja ich widzę, a oni mnie nie.
I POTEM ATAKUJę!!!!!
Czasami łapie mnie jakaś taka energia nieopisana, że muszę coś kurwa zrobić, żeby adrenalina nie rozsadziła mi serca. Kiedyś wykopałem wilcze doły na kolesi jeżdżących samochodem przez las do jeziora, żeby go umyć.
Na studiach, po kolejnej ucieczce do lasu, wyrwałem kilka uschniętych drzew po parę metr?w wysokości i połączyłem je w pentagram (kurwa, miałem sznurek przygotowany), polałem benzyną i podpałką do grilla, zaciągnąłem to g?wno przed domek i kurwa podpaliłem!!!!! Jazda na maxxa, tym bardziej, że nikt ze znajomych nie był na to przygotowany - szatan nadszedł na chwil parę…

Jak jestem w mieście, to zaczynam śpiewać pieśni patriotyczne, tylko że growlingiem na maxxa.
Pod koniec zdejmuję spodnie i tak przechodzę przez ulicę.

M?j kumpel za to zaczyna m?wić w dziwnych językach - jak opętany.
I to tylko na w?dzie!!! Bez żadnych nie-polskich wspomagaczy!!!!

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 02:33 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Kurwa Woytazz! Ka Ty mieszkasz?
Ja też mam zacięcie na komandosa po pijaku. Ale przyznasz, że czasem człek nie jest tak sprawny jak się mu wydaje:-) Ogólnie, to nawet na trzeźwo uwielbiam widzieć, nie będąc widzianym. Niczym pierdolony predator - skradam się czasem po leasach, parkach i pustkowiach.

Płonący pentagram - owszem, ale benzyną, wypełniającą wyryty przeze mnie butem znak. Nie żadne tam drzewa i inne chuje:-) Teraz bym szmaty nasączył chyba raczej i ułożył z nich pentagram.

Najebany czesto gadam ze sobą. A jak lustro znajdę, to juz kurwa odpał. Czasem się nawet śmieje, że gadam do siebie. Po chwili śmieję się, że się śmieję z tego, a potem to już mam ubaw, że się śmieję z tego, że się śmieję ze śmiechu… Kurwa, dalej chyba nie doszedłem w tym:-)

Co do pieśni - ja z reguły nie śpeiwam, tylko się drę, będąc najebanym. Najczęściej są to “Czterej pancerni”. Choć czasem “Ułanów” albo “Rozmaryna” zaśpiewam. Frabk Sinatra - “Stragers in the night” też mi się po głowie panoszy.

Nie tańczę także, chyba żem najebany. Na trzeźwo to mogę tylko ewentualnie pogować.

Nie zapomnę Sylwestra z moim Towarzyszem, gdzie napierdoleni łaziliśmy po posesjach sąsiadów, obrzucając je petardami, wchodząc z tajniaka do piwnic, podchodzac pod okna. To były czasy! Ja w kominiarce, wojskowych łachach, z 17cm. ostrzem w ręce… Kurwa, ubaw po pachy.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 02:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  939
DołączyÅ‚  2005-12-14

A ja szczekam :D

Podpis 

...That (green) eyed girl
She said "no more"
That (green) eyed girl
.
Became (green) eyed whore

.
http://i35.photobucket.com/albums/d162/ceraint/flc.jpg

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 07:10 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2560
DołączyÅ‚  2004-03-24

To co zrobilem w ostatni wtorek nie bylo jakos specjalne pojebane ale bylo mile.

Domowka u mnie. Znajomi, dziewczyna ma plaplapala… Franki jak zwykle najebal sie pierwszy (i nic dziwnego po mixie: piwo-wino-tekila). Co chwila chodzilem odlac sie ze swojego balkonu na 8. pietrze.

Po ktoryms z wyjsc stwierdzilem ze mam kompletnie zaszczane porty. Musialo sie kurwa odbic od barierki, albo wiart zawial, albo naplet sie jakos zmarszczyl. Chuj jeden wie.

W kazdym razie zwalilem sie na lozko do spania a po ogolnym protescie ze mam obszczane spodnie i co ja niby odpierdalam, zdjalem zalane spodnie, skarpetki i poszedlem spac. W obszczanych gaciach.

Ale rano byly juz suche.

PS. Nie mialem kaca. Dziwne.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 07:14 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2560
DołączyÅ‚  2004-03-24

[quote author="MADness"]Nie zapomnę Sylwestra z moim Towarzyszem, gdzie napierdoleni łaziliśmy po posesjach sąsiadów, obrzucając je petardami, wchodząc z tajniaka do piwnic, podchodzac pod okna. To były czasy! Ja w kominiarce, wojskowych łachach, z 17cm. ostrzem w ręce… Kurwa, ubaw po pachy.

Tak, to było mile.

Pragne jednak wytknac ci publicznie ze mimo swojego survivalowego podejscia do zycia nie potrafiles wykryc przed soba 2-metrowego dolu bedacego wjazdem do garazu domku pryz ktorym sie skradalismy.

Chce przez to powiedziec ze ladnie sie wtedy spierdoliles, ziom smile

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 22 KwiecieÅ„ 2006 12:16 AM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Sraka z dupy
RankRank
Liczba postów:  247
DołączyÅ‚  2005-12-20

ja również we wtorek ostatni, aby nie szukać daleko pamięcią montowałem rewolucję w mieście kraków biegając najebany po centrum i krzycząc “ha wu de pe ha wu de pe polska policjo pierdole cie”. performens chwile trwał lecz został zakończony przez panów z pałami którzy dogoniwszy rewolucję brutalnie ją stłumili. wkurwili mnie nie lada.

PS. tego dnia podczas chlania nad wisłą po czterokroć policja podchodziła. co te kaczyńskie robią…

Podpis 

nie mo¿na braæ ¿yda zbyt powa¿nie