Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

dekada
WysÅ‚any: 25 KwiecieÅ„ 2006 07:26 PM   [ Ignoruj ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  2
DołączyÅ‚  2006-04-25

Piszę dzisiaj, bo jutro zapewne nie będę miał czasu. Jutro mija okrągła, 10-ta rocznica wydarzenia, kt?rej skutkiem był og?lnopolski Dzień Vomitingu. Chodzi mi tutaj o pożar w elektrowni jądrowej Czarnobyl, kt?rego skutkiem było skażenie radioaktywne i w wyniku przyjęcie przez społeczeństwo polskie płynu lugola, kt?rego to skolei skutkiem było rzyagnie części tegoż. Ja sam osobiście nie rzygałem, co objawiło się spostrzeżeniem, że “jestem twardy” i przebieraniem się w przyszłości za taf-nazi-skinheda. Myśle, że data warta przypomnienia dla potencjalnego badacza historiografii vomitingu. Acha i uprzedzam pytanie dot. liczby w nicku: to nie wiek, czy długość huja, poprostu fajna liczba.

WysÅ‚any: 26 KwiecieÅ„ 2006 10:50 AM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

Kurwa dwudziesta. Chyba, że mieszkańcy Matplanety mają inny układ planet i odległość ich planety od gwiazdy, wokół której orbitują, jest dwa razy większa niż nasza ziemska.

Zastanowiłem się nad tym, co napisałem i doszedłem do wniosku, że do mojej wypowiedzi wkradł się błąd.

Odległość Matplanety od gwiazdy nie możę być dwa razy większa, gdyż wtedy długość orbity, po której wędruje, rośnie 4-krotnie.

Znając wzór na obwód okręgu i zakładając, że elipsa, która jest orbitą Matplanety, kształtem jest bardzo zbliżona do okręgu, możemy założyć, że:
2xPIxR=długość orbity

Odległość Ziemi od słońca=R

R= 1 800 000 km (8 minut świetlnych)

KURWA!!!!
Obliczyłem jeszcze raz i jednak dwukrotny wzrost promienia okręgu PODWAJA obwód okręgu!!! A nie POCZWARZA!!! (kurwa, jak to się mówi?)

Czyli Matplaneta jest w odległości 3 600 000 km od swojej gwiazdy, jeśli od wybuchu w Czarnobylu minęlo u nich dopiero 10 lat.

Płyn Lugola piłem, ale rzygałem lepiej po flegaminie, która to do końca życia kojarzyć mi się będzie z flegmą, bełtem i rzygiem.

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 26 KwiecieÅ„ 2006 10:58 AM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-04-12

Aha aha - i jeszcze zajebista piosenka :

Dwóch kolegów - PI i SIGMA
Dwa matplanetarne znaki
Dwóch kolegów z jednej paki…

Jak to dalej szło?

Właśnie zdałem sobie sprawę, że Pi i Sigma garowali razem w pierdlu!!!
I te ich teksty:

Ależ Sigmo! Te liczby nie mogą należeć do podzbioru liczb całkowitych!!!

Kurwa - poniedziałki telewizyjne za komuny - od 16 po południu, potem kurwa ‘laboratorium’ i widać tylko rączki, wlewające kwas do wody, i słychać tylko kurwa jakiś elektro ambient.
Kurwa młodzież na forum tego nie pamięta, ale tak BY£O!!!! Sami se musieliśmy szukać rozrywek, a nie tak jak teraz…

I reksio - ostatnio widziałem tę bajkę w tv i stwierdziłem, że naprawde tv uczyła czegoś te bachory i mnie przy okazji. A to reksio naprawił płot, a to kurwa złapał z kotem myszy, a to pomógł biednemu psu, wyrzuconemu z domu. No kurwa - uczyliśmy się moralności!!!
A teraz??? Krew, szatan i mutanci z kosmosu!!! Pora umierać!!!

Sorry za kolejnego posta pod postem, ale kurwa drgnęła czuła struna we mnie i musiałem

Podpis 

Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 26 KwiecieÅ„ 2006 12:52 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

ja pamietam matplanete :D zawsze mi sie kurwa wydawalo, ze ten ich komputer to chciał ziemie zajac ;/ a co do bajek to fuckt , teraz tylko wszedzie jest przemoc, ale to chyba eksperyment rzadowy byl, bo pewno za duzo studentow a rboli za malo, wiec pokolenie dzisiejszych 13-16 latkow jest odmozdzone telewizja grami itp i bedzie robolami bo jest gupie (nie cale) a teraz juz tylko teletubisie (chociaz tez sie z tubowaniem kojarza ;] ) i rosna nam naukowcy ;]

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

WysÅ‚any: 26 KwiecieÅ„ 2006 01:15 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Słusznie prawisz Woytazz! Kiedyś to kurwa były programy… Pamiętam tę jebaną Matplanetę. Wqrwiały mnie te pokraki i te zjebane ich głosy. Czytając Twe obliczenia na myśl wpadł mi KWANT. Kurwa, to był zajebisty program. Pod koniec się zeszmacił nieco, skomercjalizował. Ale wcześniej - nie było bata, każdy odcinek oglądałem. TELEKOMPUTER - ten program, dla gościa który miał ciągle Commodore 64 (plus stacja dysków 5,25), oglądanie gier z peceta lub AMIGI, było doświadczeniem mistycznym. Janusz Weiss, opowiadajacy o grach strategicznych, inne chuje mówiący o innych gierach… To było coś! Z bajek Reksio faktycznie rządził. Bolo i Lolo też w sumie. Miś uszatek też rozwalał. Ryczałem, gdy suię kończył… Miś Koralgol był jednak w mym przekonaniu pozerem. Niby luz, niby spoko, ale w chuja leciał… Nie umiem tego sprecyzować, ale wydawał mi się fałszywcem. Pingwin PikPok (czy jakiś tam) też był spoko. Albo chińska/japońska/koreańska bajka o Niedźwiadku TaoTao. Kurwa, o prawdziwej, jebanej, pandzie!!! Szok kulturowy, aczkowliek miło było:D

Klasyką było też pasmo telewizji edukacyjnej. Te eksperymenty w kuchni, te przyrodnicze programy, w którzych pan leśniczy pokazywał żerowiska różnych zwierząt. Chciałbym, aby moje hipotetyczne dzieci oglądały tyle tego ścierwa, co ja oglądałem. Może podobnie jak ja, załapałyby zajawkę na survivalowca, górołaza, cyklistę, gracza FPP:-D

Co do rzygania po Lugolu - kurwa, nie pamiętam tego, nie wiem nawet czy dostałem tenże płyn. Wiem, że w momencie największego zagrożenia byłem z Mamusią w naszym ogódku warzywnym i jedliśmy zielony groszek (autentycznie). W dzieciństwie nie rzygałem zbyt wiele. Jeśli już, to podczas gorączki, gdy człek miał wyższą temp, to rzygał czym popadło (sok pomarańczowy jest mi bliski do dziś pod tym wzgledem. Dobrze smakuje w obu kierunkach…

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 26 KwiecieÅ„ 2006 01:33 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-04-12

Co do Kolargola, to moim zdaniem był gejem, a przede wszytskim jego imię było nie do wymówienia dla szczerbatego chuja, jakim byłem. poza tym słyszałem, że jego prawdziwe imię to KOLABOR.
Miałem jakiś zjeb w głowie, że jak zaczynał się kolabor, to musiałem zjeść kogiel-mogiel. No kurwa odruch Pawłowa.
Pingwin PikPok też był niezły, ale wolałem jego złego kumpla, który ciągle miał jakieś problemy, poza tym był bardziej prawdziwy - trójwymiarowy bohater, jakieś rozterki…
W ogóle lubiłem zajebistą zaawansowaną chińską szkołę animacji, polegającą na przesuwaniu figurek i ich filmowaniu. Tak samo jak muminki i słynna Buka - jak się pojawiała na ekranie, to spierdalałem po drugiego pokoju ze strachu.
KWANT - to był kult!!! Kurwa, te jebane teleskopy i inne bajery. Sonda co prawda była dla mnie zbyt skomplikowana, ale i tak ją oglądałem bo co innego?
Okienko Pankracego - o dziwo nie podchodziło mi. Wszyscy mówlili mi, że Pankracy to pies, a ja kurwa wiedziałem, że to lalka, bo kurwa ten dziad tzrymał mu rękę w dupie. WIDZIA£EM to ale nikt mnie nie słuchał.
Krecik był dla mnie zbyt pojebany, choć Zdenek Smetana - najsłynniejszy rysownik bloku wschodniego rządził.
W ogóle jako dziecko byłem niezłym zjebem - nie zdawałem sobie sprawy z istnienia dni tygodnia - myślałem, że wszytko sobie tak płynie bez powtarzania się. Zorientowałem się w któryś wielki piątek, jak mi kazali zjeść śledzia z ziemniakami, a obiecałem sobie za pierwszyma razem, żę ni chuja tego nie zrobię już nigdy.

Podpis 

Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 26 KwiecieÅ„ 2006 04:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Upław z pizdy
Rank
Liczba postów:  57
DołączyÅ‚  2006-04-21

taka porpawka 20-rocznca wybuchu, przez ktory wyrosl mi odbyt wiewiorki, ale da sie z tym zyc nawet:)

Podpis 

Jestem pojebany- tak zeby wszystko bylo jasne