Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

ZrobiÅ‚em to! 
WysÅ‚any: 27 KwiecieÅ„ 2006 10:39 PM   [ Ignoruj ]
Upław z pizdy
Rank
Liczba postów:  57
DołączyÅ‚  2006-04-21

Na wstepie: prawda jest taka, ze wydawalo mi sie to chore- to pisanie o (r)zyganiu w dziwnych miejscach, rzyganie na kogos, jazda z dwoch dziur itd itp. Olewajac ortografie “rzygania” bede trzymal sie tekj wersji gdyz tak pisze w naglowku forum, aczkolwiek przekonany bylem iz pisownia winna wygladac w sposob nastepujacy “zygac”

Konkrety:
Wiec historia wydarzyla sie wczoraj tj. 26.04.2006. Przyszedlem sobie ze szkolki i wlaczylem wolfa ET. Gralem moze 1,5 h po czym poczulem silny bol glowy. Bol nizmiernie silny, uniemozliwiajacy poruszanie sie na dluzsze odleglosci. Zarzenowany takim stanem rzeczy zszedlem na dol- mieszkam w domu- by uzyc tak zwanego zwalczacza bolu. Nie bylo nikogo w domu wiec zmuszony bylem sam szukac tabletek, niestety usilne przeszukiwania pokoju z przysmakami lekomana nie przyniosly efektu. Wlazlem na gore- polozylem sie na moim lozku z glowa o wadze sredniej wielkosci siedemnastonowego obciaznika do trampek. Zobaczylem ze napisala do mnie moja byla dziewczyna- napisala ze skonczytla pierwsza serie south parkow i chciala wpasc po nastepne. Opowiedzialem jej o moim problemie i pwoiedzielala ze przy okzasji wezmie jakies tabletki. Odlaczylem sie i polozylem sie na lozku z zamknietymi oczami. Lezalem ok 2h -wiadomo kobiety to kobiety, relatywistyka czasu to przy nich nic. Tak wiec uslyszalem w pewnym momencie dzwonek, zszedlem na dol otworzylem drzwi, weszla do mojego pokoju i oznajmila ze niestety nie miala tabletek. W tym momencie poczulem cos w rodzaju chomika w okolicy przelyku. Przeprosilem ja ladnie i wszedlem do pomieszczenia w ktorego centrum znajduje sie ostoja kazdego mezczyzny. Spojrzalem w glebie, nieskonczona otchlan ktora krzyczala bym dal sie poniesc fali. Pewnym ruchem wyprostpowalem dlon, zgialem trzy palce najsilniej jak tylko moglem i powoli, spokojnie, nie spieszac sie w rownym tempie kierowalem je do mych ust. Poczulem ze dalej juz nie uda mi sie ich wepchnac, pomyslalem ze cos musi byc nie tak. Lekko zazenowany acz dalej pewny siebie poczalem ruszac mymi palcami w przeciwnych kierunkach, wiedzialem ze jestem juz blisko- czulem to, rozpisalem w mym gardle piekna osemke i zaczelo sie. Niesamowita machina ruszyla, piekne pomaranczowe spaghetti wyladowalo wprost przede mna, ale wiedizalem ze to nie koniec. Znow wlozylem reke do ust i kolejna porcja spaghetti wyladowala na snieznobialym sedesie, tym razem brudzac delikatnie scianki. Poczulem sie wspaniale- euforia ktorej uswiadczylem przez te pare chwil byla wieksza niz pdoczas palenia trawy i picia razem wzietej i podniesionej do kwadratu o boku kola. Szczesliwy ze nie czuje juz bolu spuscilem wode, skierowalem sie do umywalki w celu umycia twarzy zebow i rak. W miedzy czasie tata, ktory wrocil z pracy zrobil mi alcaselcer. Wrocilem do mojej sasiadki, wypilem go i po ok 2minutach przemilej konwersacji znow poczulem ucisk mej czaszki, tym razem nie zastanawialem sie ani sekundy, pobieglem do ubikacji. Pierwszy prezent ktory dalem z siebie nie byl najprzyjemniejszy- alcaselcer nie jest najlepszy w smaku jesli wraca nie w ten sposob jaki powinien i z nadmiaru cisnienia wylecial mi nosem. Znow poczalem umeiszczac dlon w mym przelyku i to bylo to- najpiekniejsza rzecz w moim zyciu z ktora odeszly wszystkie smutki. To byl niesamowity strzal w strone muszli, strzal ktorego nie oddalby nawet shotgun, oryskalem doklanie kazdy centymetr kwadratowy bialej powierzchni, nawet zwykle nacisniecie spluczki nic tutaj by nie zmienilo. Nieziemski pomaranczowy sos spaghetti byl wszedzie. Czulem sie jak mlody bog, nie weidzialem ze taka radosc moze sprawic mi vomiting. Wszystkie bole odeszly gdzies, a ja spokojnie moglem ogladac polfinal ligi mistrzow z moja sasiadka:)

PS. Wiecie jak dzialala Wendy na Stana (south park)? Tak sobie mysle to chyba jest kobieta z ktora chcialbym spedzic cale zycie- mimo iz wiem ze to nie mozliwe:)

Podpis 

Jestem pojebany- tak zeby wszystko bylo jasne

WysÅ‚any: 27 KwiecieÅ„ 2006 11:32 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
DołączyÅ‚  2004-03-24

Wzruszyłem sie do głębi.

Tak przejmującego, pełnego uczuć i głebi płynącej zwartym strumieniem prosto z głębi jeszcze na CV nie było.

To po prostu romantyczna historia która z pewnością skończy się publikacją na oficjalnych łamach CV.org

MADness, jak to widzisz, Towarzyszu?

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 27 KwiecieÅ„ 2006 11:33 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Respect Koleżko! Miłe opowiadanie. Motyw z rzyganiem nosem wart jest dogłębnej analizy. Ale to już innym razem. Muszę bowiem teraz wymyć dupsko, bo jutro jadę w Pieniny. Wracam we wtorek, więc macie spokój przynajmniej w weekend z moimi textami.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 28 KwiecieÅ„ 2006 12:11 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Upław z pizdy
Rank
DołączyÅ‚  2006-04-21

[quote author="Franki"]Wzruszyłem sie do głębi.

Tak przejmującego, pełnego uczuć i głebi płynącej zwartym strumieniem prosto z głębi jeszcze na CV nie było.

To po prostu romantyczna historia która z pewnością skończy się publikacją na oficjalnych łamach CV.org

MADness, jak to widzisz, Towarzyszu?

Franki nawet nie wiesz ile znacza dla mnie twe slowa. Czuje sie jak male dziecko ktore dostalo wiertarke i moze wreszcie zobaczyc co ma w brzuszku:)

Podpis 

WysÅ‚any: 02 Maj 2006 10:33 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

Co za pierdoła i suka, nie mogła Tobie kupić tych tabletek, zdzira jedna?

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 04 Maj 2006 01:21 AM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Upław z pizdy
Rank
DołączyÅ‚  2006-04-21

heh… lenin jak cie lubie, kocham i chetnie bym sie zrzygal na ciebie. wkurwiles mnie swoim postem, co jak co ale jakies tam wartosci przemawiaja mna, moge obsrac psa, zjesc chomika, wsadzic ci w dupe 7 metrowy gietki kij, ale nigdy do chuja nigdy nie bede mowil o wlasnej dziewczynie(nie wazne czy bylej czy terazniejszej) suka. TAk wiec wkurwiony mimo wszysrtko odpowiem ci na to pytanie: po pierwsze to moja byla wiec nie musi jej zalezec a po 2, do sklepu ma jakies 20 min drogi w jedna i druga strone:)

Podpis 

WysÅ‚any: 04 Maj 2006 08:24 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Cień sracza
Rank
Liczba postów:  184
DołączyÅ‚  2005-11-10

Kurwa ta krótka dykteryjka była - wbrew obiegowej opinii - jakaś taka wyskrobana ze ścian zarzyganej muszli klozetowej. Ale jestem chujem i się nie znam. Niemniej było kilka zalatujących pepsyną plamek, które połechtały mnie po chuju, starając się wpłynąć na końcowy opinię twych wypocin. Na uwagę zasługuje tekst „daj się ponieść fali”, który w sposób wręcz genialny obrazuje twoją sytuację.

[quote author="Lenin"]Co za pierdoła i suka, nie mogła Tobie kupić tych tabletek, zdzira jedna?

Ąadne - nawet dziwne - tabletki nie pomogą na kaca lepiej niż ostry, obfity w treści akt vomitingu, mości Leninie.

WysÅ‚any: 05 Maj 2006 10:36 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

Oooo, to prawda.
Ale moim zdaniem i zdaniem narodu polskiego, który to hasło wymyślił - na kaca najlepsza ciężka praca. Jak masz kaczora to najlepiej wziąć kurwa łopatę i ponapiedalać trochę wykopków.
Kąpiel w basenie też jest zajebista.
I ruchanie - nic mi tak nie pomaga jak dobre rżnięcie w chwili zmęczenia alkoholowego.
Ja tam na kacu nie mogę spać, bo mnie telepie, mam jakieś zimne poty i kołatanie serca. Na szczęście dyńka mnie nie napierdala.

Zauważyłem, że nie jestem piwoszem. Jeśli wypiję więcej niż 4 browce, to na drugi dzień mam lekkie pykanie dyńki. To pewnie wina jebanych właścicieli barów w Polsce, którzy nie przeczyszczają rur do kranów z browarem odpowiednio często i przez to pijemy browar wraz ze zgniłymi resztkami z rur. Kto się zna ten wie - czekam na potwierdzzenie Tangle foota, naszego człowieka w GB, yo.
Za to jestem stworzony do wódki pitej 50kami. No kurwa, jak mam dzień słonia i jest jeszcze czym zakąsić i potańczyc można, to podbiegam pod 0,8l. Fakt, że mały nie jestem i mi się to gdzieś rozkłada, ale zawsze.
Poza tym, po wódeczce mam kmicicową fantazyję i wchodzę na obroty, dostaję małpiego rozumu i jestem na orbicie - mogę kurwa biec do końca świata, albo kopać dół - kiedyś na imprze na działce w ciągu nocy wyjebałem szpadlem dół 3x3 metry - kurwa można tam było samochód schować. Była glina, więc się dobrze kopało, a potem to już musiałem ptrzestać, bo nie mogłem wyrzucać ziemi na zewnątrz. Jak to kumple rano zobaczyli, to kurwa myśleli, że jakaś koparka w nocy przyjechała i to wyjebała, albo jakiś kret gigant wypierdolił się na wolność. byłem z siebie zajebiście dumny i miałem zajebiste pęcherze na łapskach.

Poza tym, samo najebanie wódczane ma taką przewagę nad winnym i piwnym, że nie usypiasz i nie jesteś znużony. A rano nie masz kaca- skurwysyna, tylko wchodzisz w jakiś indiański stan omamienia i powoli kac cię opuszcza, jako ten manitou.

Właśnie zdałem sobie sprawę, że kurwa jestem mistrzem dygresji, zwanej w dzisiejszych czasach offtopicem i zajebiście ropzierdalam wątki, poruszane wcześniej. No i chuj z tego - ważne, że gadam w miarę z sensem. A jak kogoś to drażni, to niech pójdzie i naskarży Ludwikowi Dornowi, albo innemu pederaście.
W sumie to za poprzednie zdanie mogliby mnie zamknąć za obrazę godności ministra. Ale co jak poradzę, że Dorn dla mnie jest jak wielki miękki penis, który twardnieje na widok męskich pośladów?
Nie zastanawiacie się czasem, czy na naszym forum nie ma przypadkiem jakiegoś szpicla, 5 kolumny, która chce rozjebać nas od środka? Hę?

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 05 Maj 2006 07:37 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  883
DołączyÅ‚  2006-04-08

[quote author="woytazz"]czy na naszym forum nie ma przypadkiem jakiegoś szpicla, 5 kolumny, która chce rozjebać nas od środka? Hę?

jestem, sir.

WysÅ‚any: 05 Czerwiec 2006 03:21 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
DołączyÅ‚  2004-03-24

Tak, zrobilem to dzisiaj rano.

Mam kaca jak sam skurwiel! Ja pierdole.... wyrzygalem sie do wiadra na balkonie u Sobicza. Bylo to uwienczenie 2 dniowego wesela naszego zioma w ktorym uczestniczylismy.

Nie mam sily nic wiecej napisac.

PLEASE HELP!

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 05 Czerwiec 2006 03:34 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

So-Bitch mógłby z tej okazji cos narysować na DT;]

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!