Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Styl Zycia
WysÅ‚any: 29 September 2004 01:03 PM   [ Ignoruj ]
Burmistrz Strzegomia
RankRank
Liczba postów:  444
DołączyÅ‚  2004-09-28

Kt?ż z nas nie poszukuje w życiu harmonii (albo chociaż organk?w hahahahaha - bo jebnę, ale ze mnie dowcidupny kolo sraczkor?b) chyba każdy. Ja np pr?bowałem wszystkiego a żyję już długo. Jestem urzędnikiem w jednym z powazniejszych urzedow w jednym z wiekszych miast. Dlugo czerpalem satysfakcje z pracy ale wreszcie spostrzegklem ze czegos mi brakuje - i nie chodzi tu o rozum hahahahaha.  Jego moze faktycznie mi brakuje ale za glupi jestem zeby to zauwazyc swoim pelnym powagi ryjem wystajacym znad krawata. Szukalem sensu cholernego zycia. Probowalem Religii (to taki profesor od serca), medytacji ZEN, czytalem filozofow, ktorzy okazali sie pojebami. Wszystko o kant dupy rozczasnac. Nawet ruchanie lasek moze sie z czasem znudzic.
I kiedy juz wydawalo sie ze jest po zawodach, nagle znalazlem strone Dziwne Tabletki do ssania przez dupe zamiast czopka albo pedalskiego fiuta.
To byla zmiana na miare 21 wieku. Zrozumialem kim naprawde jestem. Jestem debilem ! Normalnym debilem i super mnie to cieszy. Nie moge doczekac sie lektury kazdych kolejnych tabletek gdzie Franciszek wysmaza najostrzejsze teksty na swiecie a Sonowabicz rysuje cudne obrazki. I teraz to forum. Zmienilem sie. Koledzy z pracy nie chca juz ze mna rozmawiac bo twierdza ze zrobilem sie wulgarny. A ja mam na to wyjebane i przy kazdej okazji wale ostre teksty o slinie papierza, o gownach kolezanek i co tylko przyjdzie mi do glowy. Robie swietne numery, ktore sprawiaja ze czuje sie jak debil (np wale konia w basenie na plywalni, pierdze w autobusie a potem glosno wolam “Przepraszam najmocniej wszystkich że jebnąłem”, dzwonie do znajomych walac ostre teksty niby myslac ze sie dodzwonilem do burdelu a pozniej przepraszam ze niby sie pomylilem.
Po prostu robie z siebie kretyna i czuje sie szczesliwy. Swoje zycie uczynilem dzielem sztuki - to jeden wielki nieustajacy performance.Postepuje wbrew swojej frajerskiej naturze mieczaka dzieki czemu czuje sie wreszcie wolny. Dzieki Franciszek za twoja kultowa strone. Nie bojmy sie byc pojebami.

Roman

P.S. Niedlugo napisze cos o swoich konkretnych akcjach. Yeah ! Tere fere - ale jestem glupi. Niulu niulu fantasmagoria!!!!!!

Podpis 

P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)

WysÅ‚any: 29 September 2004 02:39 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  849
DołączyÅ‚  2004-09-25

i oto chodzi, i oto chodzi, dopiero kiedy jesteś debilem jesteś naprawdę wolny, to inni są zniewoleni przez óżne formy społecznych rytuałów i konwenansów, są ślepi i nie chcą przejrzeć na oczy, a my widzimy naprawdę, tylko ślepcy biorą nas za kretynów, zwyrodnialców itp. ja zawsze wtedy mówię “Dziękuje, debil to najpiękniejszy komplement jaki mogłem usłyszeć”

Podpis 

Proszê nie krzyczeæ na naszego pracownika. Nie mamy pañskiego p³aszcza, i co Pan nam zrobi?
"Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats."
H. L. Mencken

WysÅ‚any: 01 Październik 2004 10:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Pomiot szatana
RankRank
Liczba postów:  304
DołączyÅ‚ 

Najlepszy sposób na ciekawe życie, to całkowity brak harmonii w tej paranoidalnej mega, mega akcji mroku. Wtedy życie jest Ciekawe! Jest piątek i nie zastanawiam się nad tym co będę robił przez dwa wolne dni. Nagle dzwoni kumpel i jedziemy na dechę w góry, albo idziemy zarzygać kawałek rynku. I to jest życie! Muszę z niego korzystać, bo wiem że już niedługo sielanka się skończy :cry:

[ Add: Pią Paź 01, 2004 7:34 pm ]
Jeśli ktoś byłby zdziwiony dlaczego napisałem tyle postów naraz, to odpowiadam: miałem zejbany komputer, ale na szczęście już się wyżyłem

raspberry :twisted:

WysÅ‚any: 11 Listopad 2005 02:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Kubeł na kał
Liczba postów:  11
DołączyÅ‚  2005-11-10

DZIWNETABLETKI uświadomiły mi że zamiast mózgu mam olej napędowy który mocno i bezpowrotnie napędza mój debilizm-nie żeby był moim celem-spełnieniem życiowym ale jest dobrze byc Debilem aczkolwiek z ograniczeniami.

Podpis 

diesel
“dzieñ bez u¶miechu i sexu to dzieñ zjebany”

WysÅ‚any: 04 Maj 2009 02:06 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Osrana morda
Rank
Liczba postów:  121
DołączyÅ‚  2008-05-05

Majowy łikent sprzyja widzę.

Podpis 

Every chain has got a weak link
I might be weak child, but I’ll give you strength...

‹‹ The czat      Topic z dowcipami ››