Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Nugat pilnuj zony
WysÅ‚any: 29 Maj 2006 08:56 PM   [ Ignoruj ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

Blisko trzy promile alkoholu we krwi miała matka opiekująca się dziewięciodniowym dzieckiem. Kobieta trafiła do szczecińskiej izby wytrzeźwień, a dziecko do szpitala - poinformował zesp?ł prasowy Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie.

W nocy z niedzieli na poniedziałek policja otrzymała zgłoszenie o zakł?ceniu ciszy w jednym z mieszkań w centrum Szczecina. Pod wskazanym adresem policjanci zastali dw?ch mężczyzn, kobietę i dziewięciodniowe dziecko. Matka dziecka - 25-letnia Urszula T. była pijana. Funkcjonariusze wezwali pogotowie, kt?re przewiozło noworodka do szpitala.

Kobieta została ukarana mandatem za brak opieki nad dzieckiem.

Policjanci wystąpili r?wnież do sądu rodzinnego dla nieletnich, aby ten w trybie pilnym podjął decyzję o umieszczeniu dziecka w plac?wce opiekuńczej. (zel)

Niezła psychoza porodowa, mroczy jak woodzia.

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8328996&rfbawp=1148918572.997

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 29 Maj 2006 09:52 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Kurwoliszek
RankRank
Liczba postów:  420
DołączyÅ‚  2005-11-11

kolejna wyborna śmiesznostka znaleziona w necie przez Sebastiana-Lenina-Benedykta-PierdolnikaSrakoJelito !

Mam nadzieję, ze jak następnym razem ogłoszą casting na prowadzącego teleexpressu, zgłosisz się ! Już wyobrażam sobie jak wybornym komentarzem zachwycałbyś setki telewidzów tak jak nie przymierzając Maciej Orłoś.

WysÅ‚any: 30 Maj 2006 03:36 AM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2091
DołączyÅ‚  2005-12-30

[quote author="PeKaeS"]kolejna wyborna śmiesznostka znaleziona w necie przez Sebastiana-Lenina-Benedykta-PierdolnikaSrakoJelito !

PierdolikSrakoJelito był z £odzi. ale już dawno zmienił nick ale to nie Lenin

WysÅ‚any: 30 Maj 2006 03:54 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

Krypunio, ssij pałę. Po co masz zapierdalać na Wirtualną Polskę i nabijać im kabzę z wkurwiających reklam , jak możesz to przeczytać na DT i to z komentarzem :D

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 04 Czerwiec 2006 01:25 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Papa Smerf
RankRankRankRank
Liczba postów:  1179
DołączyÅ‚  2006-01-08

co nie znaczy ze nie mógłbys byc teleexpresiarzem-maszynistą. chocby po to zebysmy nie musieli telewizorów włączać rolleyes