Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Rzyganie w busie, czyli dlaczego mamy nie dajecie swoim.. 
WysÅ‚any: 06 Czerwiec 2006 04:40 PM   [ Ignoruj ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

dzieciom kurwa awemariana przed podr?żą???

Kurwa - byłem tego świadkiem tysiące razy - wpierdala się jakaś raszpla z bachorami w wieku 2-7 lat, kurwa z czipsami, kolą, bułkami ociekającymi roztopionym masłem, milionem reklam?wek.
Zaczyna się jazda, dzieciaki kurwa robią burdel w busie, kładą swoje brudne buciory na jebane miejsca, matka drze ryja na zmianę na dzieciaki i do kom?rki, potem na kierowcę, że nie da klucza do kibla, potem go jednak dostaje, ciągnie dzieciaka do klopa, żeby się odlał, wchodzą, za 4 sekundy pod wpływem bujania pojazdu drzwi się otwierają, matka wypada, dzieciak z fiutem na wierzchu leje na ścianę busa i podłogę, Matka drze ryja znowu, wyciera dzieciaka i daję mu zn?w kolę.

I kurwa na 15 minut przed końcem drogi jebane małe dziecko robi się zielone, nagle matka gubi wszystkie puste reklam?wki, a dzieciak przewiesza się przez siedzenie i puszcza małego bełta na podłogę, siedzenie i na najbliżeszego wsp?łpasażera. A matka drze na niego ryja i pyta się sama siebie - co ty jadłeś znowu??? i zostawia tego jebanego bełta na podłodze, przechodząc do wyjścia.

Kurwa - wtedy stwierdzam, że świat upada, a my jesteśmy tylko brudnymi robakami, kt?re nie wiedząc czemu, nauczyły się konstruować jakieś maszyny, a mentalnie i duchowo pozostają kurwa w bagnie, skąd wypełzły miliony lat temu pod wpływem zmainy temperatury i zawartości telnu w wodzie.

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 06 Czerwiec 2006 06:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

Re: Rzyganie w busie, czyli dlaczego mamy nie dajecie swoim.

[quote author="woytazz"]Kurwa - wtedy stwierdzam, że świat upada, a my jesteśmy tylko brudnymi robakami, które nie wiedząc czemu, nauczyły się konstruować jakieś maszyny, a mentalnie i duchowo pozostają kurwa w bagnie, skąd wypełzły miliony lat temu pod wpływem zmainy temperatury i zawartości telnu w wodzie.

Witaj w moim świecie! :D Buuuhuuu-huuu-buuu-huuuuuuuu! :(

Rzyganie w busie jest si, ale tylko, jeżeli dzieje się to pod wpływem nadużycia alku.

W ogóle dzieci powinny jeżdżić rowerami. Zdrowiej.

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 06 Czerwiec 2006 10:09 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2087
DołączyÅ‚  2005-12-30

Re: Rzyganie w busie, czyli dlaczego mamy nie dajecie swoim.

...

WysÅ‚any: 07 Czerwiec 2006 02:17 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Zaprawdę powiadam Wam, angielscy kierowcy to chuje niemyte - kierują jak pojebani!
Ale nie lepiej jest w południowej Polsce! Polecam każdemu zwyrodniałe busy na Podhalu! Jest więcej niż 50% szansy, że traficie na pojeba jakiegoś! Kolo się śpieszy zawsze, bo ma ustawione dupczenie/jedzenie/zakupy gdzieś i jeśli pojedzie normalnie, to chuj z tego wyjdzie. Stąd kierowca napierdala dwa razy szybciej niż zwykle. Kręte górskie drogi, do tego dziurawe… Kolo gada przy tym przez komórę lub pisze sms’a, więc nerwowość jego ruchów udziela się innym. W busie pachnie kurami, krowami, niemytym kroczem i frytkami. Zajebista akcja! Polecam każdemu, komu wydaje się, że jest twardy! Mi się wydawało tak, ale po kilku trasach relacji Skomielna Biała - Kraków (na skróty), Skomielna B. - Zakopane/£ysa Polana/Chyżne/Zawoja… miałem dość i wqrwiałem się, że przyjdzie mi rzygać, bo muszę, a nie dlatego, że chcę!!!

Co do dzieci - uwielbiam akcję, gdy matka próbuje powstrzymać rzyganie ręką… Dziecko rzyga wtedy przez szczeliny między palcami lub nosem! Komiczne!!![/url]

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 07 Czerwiec 2006 02:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

Hehe - tak tak - nawet kurwa szwagropole do krakowa zapierdalają jak złoto!!!

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 06 Maj 2007 04:10 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  19
DołączyÅ‚  2007-05-06

Też zdarzyło mi się żygać w autobusie. Mało tego narzygałąm w reklamówkę ze Stokrotki i żeby nie jebało, wywaliłam ją przez okienko. I tym sposobem prawie zabiłam rodzinę jadącą samochodem za nami, ponieważ owa reklamówka rozplaskła im się na szybie. Kierowca autobusu przyciął w lusterku cos wypadającego z autobusu, a potem, kurwa makarom na szybie i masce samochodu z tyłu i zatrzymał autobus no i miałam lipę ... Ehhh od tamtej pory nie jeżdże PKS-ami.

Pozdro dla pana Romana kierowcy PKS na trasie Lublin - Kazimierz Dolny

Podpis 

Wielkie sorry za moj± pisowniê. Wiem, ¿e a¿ oczy bol±.

WysÅ‚any: 07 Maj 2007 02:10 AM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
DołączyÅ‚  2007-01-25

Swego czasu… czytac… w glebokiej podstawowce. Czesto jezdzilismy z rodzinka nad morze. WIadomo… wojskowych osrodkow nad morzem bylo w chuj. Wiec sie jezdzilo. No i jadac do jednej miesciny. Smierdzacym spalinami autobusem.... nie wytrzymalem. Matka w pore wyciagnela kreszowa wiatrowke. Zrobila w niej wpuklosc i w nia rzygalem. Juz jej nie ubralem. Smierdziala kwasiorem.

Podpis 

huj

WysÅ‚any: 07 Maj 2007 08:44 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  19
DołączyÅ‚  2007-05-06

Dobre, dobre ja to miałam z psem w autobusie. W bluzę takimi małymi kulkami, sucha karmą. Po pierwszym praniu była taka tłusta plama, a po drugim nie było śladu. ¦migam do tej pory ... :D

Podpis 

Wielkie sorry za moj± pisowniê. Wiem, ¿e a¿ oczy bol±.

WysÅ‚any: 08 Maj 2007 10:10 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Papa Smerf
RankRankRankRank
Liczba postów:  1179
DołączyÅ‚  2006-01-08

Mój pies namiętnie rzyga w samochodzie mojego ojca. Niepojętne, ile takie poczciwe stworzenie potrafi z siebie wyrzygać. Po trasie Bydgoszcz - Krasnystaw (pod Lublinem) samochód był w strasznym stanie. Na szczęście musiałam szybciutko do Pruszkowa wracać (bo oczywiście nie pomyślałam, żeby wziąć ze sobą wszystko, tylko jechałam do BDG po swoje rzeczy :/) i furę sprzątał tata-psychopata.

A jak byłam mała to jechałam z moją mamą pociągiem piętrowym i mama była wystrojona w białą mini i całą ją obrzygałam, o.

WysÅ‚any: 11 Maj 2007 08:47 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1360
DołączyÅ‚  2006-04-17

za mlodu mialem xywe rzygus bo ciagle rzygalem w srodkach lokomocji a moj kuzyn srakus bo mial ciagle biegunke. nie bylo chuja zebym sie nie zerzygal. dzieki bogu poprzez akrobatyke ew. ewolucje blednika z wiekiem, nie mam juz tak bardzo nasilonych objawow. a awio raz przedawkowalem bo mialo opozniony zaplon ze wzgledu na zbyt pozne wszamanie. efektyow nie musze tlumaczyc.

Podpis 

http://www.myspace.com/nitrogenabsurd || http://www.absurdsquad.pl || http://www.absurdvinyl.pl

WysÅ‚any: 11 Maj 2007 09:53 AM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  366
DołączyÅ‚  2006-10-06

[quote author="Nitrogenix"]za mlodu mialem xywe rzygus bo ciagle rzygalem w srodkach lokomocji a moj kuzyn srakus bo mial ciagle biegunke.

Niesamowite. Chcesz o tym porozmawiać ?  rolleyes

WysÅ‚any: 06 Czerwiec 2007 05:44 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  3
DołączyÅ‚  2007-06-06

Sam kiedyś rzygałem w autobusie marki osinobus ale mi to przeszło