Jakież to niezwykłe wieści docierają do mej głowy poprzez oczy!
Oto pan redaktor z Polityki donosi, że nastąpi przeogromny koncert i to nawet w naszym kraju. Wystąpią gwiazdy z pierwszej p?łki, a nie drugiej p?łki.
6-8 lipca w Gdyni Open’er Festiwal. Wystąpią niesamowite gwiazdy z g?rnej a nie dolnej p?łki!!!. Jak donosi pan redaktor z polityki , dotąd w naszej Fsi nie było takich gwiazd jak Pharrel Williams, czy Placebo. W og?le nie było żadnych gwiazd.
Pharrel Williams. Rzeczywiście jest to dla moich oczu ufoka niezwykłe zjawisko.
Kolo, kt?ry od zawsze miał w chuj kasy i potem cos zaczął do siebie rapować, jednocześnie tworząc w klipach wok?ł swej głowy zwieńczenie w postaci dup w kostiumach kąpielowych. Nagrał tez piosenkę z ta piszcząca blondynką, kt?rej imię mi wyleciało w tej chwili z głowy. Pharrel mimo głębokiej penetracji kosmetykami, oraz miękkich, gustownych swetr?w z białej wełny, kt?re przywdziewa, jest niestety ciągle podobny do czarnego ż?łwia. Wiadomo, że cokolwiek zabełkocze Pharrel, to będzie to przebojem, z prostego powodu, wywalone jest na to taki ogrom kasy, kt?rej większość nas prostak?w tu czytających nie potrafi sobie nawet wyobrazić.
Gra jeszcze Placebo. To są dopiero zajebani Goci! Karel Goth był ich wujem, co nie ulega wątpliwości. Ich piosenki wyr?żniają się tym, że się niczym od siebie nie r?żnią!. A zatem jest to pełnym pyskiem awangarda. Cos nowego. Frontman z Placebo chyba usiłuje być mroczny i tajemniczy i taki gotycki. Trudno rzec czy jest po prostu metrosexualny, czy jest gejem, czy upodabnia się do sekuba czy inkuba. Dla mnie jak patrzę w te błękitne szkła kontaktowe, co jest zaprezentowane na załączonym obrazku, kojarzy się tylko ze świnią Pigi. Jest jeszcze Sigur Ros- anorektyczny rock spod znaku Cold Play, dla bulimiczek.
O reszcie palestry, kt?ra wystąpi tam nie warto m?wić tylko Można tylko splunąć.
Karnet kosztuje 250 zł na wszystkie koncerty. Rzecz będzie dziać się w Gdyni.
Gdybym chciała tam pojachac, płacąc 250zł za bilet, około 150zł za przejazdy i tak na oko 200zł na dodatkowe atrakcje(wata na patyku, lody), to musiałabym przejebac cała wypłatę( zarabiam około 540zł) na ta atrakcję. Czyli z płacenia rachunk?w itc nici.
No ć?ż ale to prawdziwe gwiazdy. Pan redaktor jest chyba nieco niedoinformowany. Nie słyszał ,że na Przystanku Woodstock i Castle Party tez graja znani muzycy. Ale c?ż trzeba zarobić! Nachapać się nachapać.!
I tu ciekawostka Eminem zarabia na jednym koncercie 1,1 miliona dolar?w
A może by tak zwariować
Kurwa koniec świata musi nastąpić.
Korzystałam z artykułu z polityki nr24("Idzie lato gwiazd”, Polityka, 24, 17 czerwca)
na domiar złego cały ten burdel sponsoruje Heineken Niewiem co to. Ktos mi kiedys mowil ze to rzekomo pifoo takie co to sie je pije z etykieta do frontu i z tympym usmiechem na ryju tak zeby wszyscy widzieli jakim sie jest tredny i kul .Pijaja je jedynie najbardziej uduchowieni z uduchowionych A ponoc nawet Sam David Duchovny
Wbijam miękkiego chuja w muzykę niegitarową, A Pharella jeszcze nie zabiłem, bo miał w teledysku zajebistyego wilka i kurwa wyborną zajebistą rewelacyjną dupeczkę, którą waliłbym jak w werbel i dmuchał jak materac 3-osobowy.
Ogólnie powinienem się zgodzic z Dummy, bo dobrze gada, mądra jest, poza tym na zdjęciach na swoim blogu ładnie wygląda, ironicznie do mnie mówiła, że chce cię pieprzyć itepe…
ALE NIE POWIEM…
Bo kurwa dla mnie to troszkę śmierdzi wywyższaniem się, Dummy. Jakbym był złosliwym chujem, to bym napisał, że też biegniesz za jakimś stadkiem ziomków, którzy akurat lubią powłóczyste czarne szaty, spojrzenia i wzdychanie do ksieżyca, z jednoczesnym podkreślaniem, jaki ten świat zkomerchowany. A że akurat nie biegniesz za stadem w lśniących butach, czy też stadem lansującym???
Kurwa - chuj, że kierunek inny, metoda ta sama.
A jakbyś 1540 zet zarabiała, to co by to zmieniło? Pojechałabyś? A 2540?
Nie wiem, czy jakbys tyle zarabiała, to nadal doiłabyś piwo VOLT czy może VAT czy inny chuj. W sumie Heineken jest smaczniejszy…
No nie wiem, czy dobrze odczytałem sens między wierszami, ale ogólnie, tak jak jestem nieufny do szastających pieniędzmi materialistów, tak samo jestem ostrożny w stosunku do zwiewnej grupy uduchowionych ‘jedynie słusznych’ poetów-Widzących.
a to sie dobrze woytaz skłąda bo ja zajebiscie na wiośle wymiatam :D masz dla mnei jakaś ciepła posade za jajeczkami w jakims zespole?:> Kurwa bym se pogral jak za daawnych good czasow tylko kurwa swojego elektryka nie mam :/
Bo kurwa dla mnie to troszkę śmierdzi wywyższaniem się, Dummy. Jakbym był złosliwym chujem, to bym napisał, że też biegniesz za jakimś stadkiem ziomków, którzy akurat lubią powłóczyste czarne szaty, spojrzenia i wzdychanie do ksieżyca, z jednoczesnym podkreślaniem, jaki ten świat zkomerchowany. A że akurat nie biegniesz za stadem w lśniących butach, czy też stadem lansującym???
Kurwa - chuj, że kierunek inny, metoda ta sama.
kurwa trafiłeś w sedno. mądre słowa, polałbym gdybym miał.
[quote author="woytazz"]
Nie wiem, czy jakbys tyle zarabiała, to nadal doiłabyś piwo VOLT czy może VAT czy inny chuj. W sumie Heineken jest smaczniejszy…
Jakze stary temat wygrzebal sie z zakamarkow tegoz forum… zainspirowany rozmowa na forum z szopem chcialem was zapytac co mysliecie o zalosnym poziomie jaki reprezentuje w tym roku ten o to festiwal jezeli kogokolwiek to tu interesuje?
GROOVE ARMADA
LCD SOUNDSYSTEM,
THE STRIKE BOYS
CRAZY P z BLOC PARTY
SONIC YOUTH
THE ROOTS
MUSE
i pan Bolek z Gogolina
może mi się kiedys o uszy obili ale jezeli bilet kosztuje wiecej niz 5 zł to raczej bym nie poszedł
natomiast będzie BEASTIE BOYS i BJÖRK ale nie kupuje sie drogiego ciasta żeby z niego wygrzebac rodzynki a resztę wyrzucić, chodziaż rodzynki pierwsza klasa
pogrubienie wynika z faktu kopiowania ze strony opener’a
w sumie mógłby to byc całkiem niezły festiwal taki jeden z wielu gdyby nie fakt rozdmuchania go do niby jedynego przedsiewziecia artystycznego w polsce w 2007 i robienia z niego niewiadomo jakiej szopki
ehh ani BB ani Bjork nie nakrecaja mnie w cale… w sumie sam nie wiem na co czekam.. ale chcialbym zeby zdazyl sie cud i zeby ktos naprawde zacny przyjechal do babich Dolow… chcialbym sie tam wybrac.. naprawde.. ale poki co nie mam po co.
A Groove Armada i LCD Soundsystem to są słabe zespoły według Was,bo jak tak,to się chuja znacie na muzyce.Ja bardzo chętnie bym się przeszedł na koncerty w ramach Openener’a,ale nie wiem,czy będę miał czas,bo sesja w tym okresie dopiero się koñczy.
[quote author="Grubas"]Jakze stary temat wygrzebal sie z zakamarkow tegoz forum… zainspirowany rozmowa na forum z szopem chcialem was zapytac co mysliecie o zalosnym poziomie jaki reprezentuje w tym roku ten o to festiwal jezeli kogokolwiek to tu interesuje?
kurwa, żałosny poziom?
dziecko drogie, bardziej popierdolonej wypowiedzi nie słyszałam, i powtarzam, po co to kurwa jebanie, skoro nawet dupy sie nie ruszyło?
BB I Bjork - trzeba dorosnąć do ‘nakrecania’.
koncerty byly w PYTE- jak mawia Franki
[quote author="pussy"]
BB I Bjork - trzeba dorosnąć do ‘nakrecania’.
eeeeh Pussssawko, po co te “wszechwiedzące tony”?
dorosnąć do BB? hehehe dobre
zazdroszczę koncertu bo sama nosiłam się z zamiarem wturlania swojej tłustej dupy na ten zlot
ale podciąganie stopnia podniecania się Bjork do wskaźnika dojrzałości to delykatna przesada maj słit słit koleżanko