alez przeciez to nie bylo chamskie a tym bardziej nie tyczylo sie ortografii chodziło o błędy językowe :D a jesli napisałes zeby nie czepiać sie ortografii to logiczne ze kazdy z wielką przyjemnością to zrobi :D
[quote author="WASZ WUJ"]PS do picia:
kiedyś na regatach w Murzynowie strzeliłem 18 browarów. No, ale to było od rana do nocy. A na drugi dizeń miałem kurwa kaca potwora mordercę.
Czuję w Tobie bratnią duszę, ja na ostatnim zlocie wyjebałem 14 czeskich browarów. Ale one słabe są. i kurwa, najśmiesniejsze jest to, że wszyscy mieli kurwa kaca, niech go chuj strzeli, a ja kurwa świeży, niczym krew dziewicy, kurwa, kocham bycie młodym.
A widzisz kurwa - czeskie browary nie są łączone ze spirytusem, tak jak polskie, dlatego możech ich sporo jebać, a polskie trucizny to po prostu mieszanka słabego piwska ze spirytem, a nie szlachetny trunek, dojrzewający w beczkach, polegający na fermentacji szyszek chmiwelowych…
[quote author="WASZ WUJ"]A widzisz kurwa - czeskie browary nie są łączone ze spirytusem, tak jak polskie, dlatego możech ich sporo jebać, a polskie trucizny to po prostu mieszanka słabego piwska ze spirytem, a nie szlachetny trunek, dojrzewający w beczkach, polegający na fermentacji szyszek chmiwelowych…
Dobrze że w polsze mamy normanie browary, bo jakbym miał kupić 14 browców żeby się podchmielić, to bym kasowo nie wyrobił. I jeszcze stałbym się tym, no eee Abstynentem....
[quote author="Major"]browców żeby się podchmielić, to bym kasowo nie wyrobił. I jeszcze stałbym się tym, no eee Abstynentem....
niestety dzisiaj sie zawodowo najebalem. pewnie napize do tejsze w jakims poscie, ale pol wodki i wiele, wiele piw korona rto troche ronbo z czlowiejka scierke.
wioe`c jesem najebany, soory.
PIERDOLICIE! zamiast kurwa nawijać o tym po ilu litrach sie porzygasz widze licytacje kto wiecej wypił! CO TO KURWA JEST! i na sam koniec hujny akcent: browar KORONA! a że jestem pierdolonym polaczkiem i nie stać mnie teraz nawet na miodzio śląskie (tudzież zwane bączkiem) za 0.99zeta mówię :HUJ W DUPE NOWOBOGACKIM!!! PIERDOL SIE!
[quote author="kotlet"]PIERDOLICIE! zamiast kurwa nawijać o tym po ilu litrach sie porzygasz widze licytacje kto wiecej wypił! CO TO KURWA JEST! i na sam koniec hujny akcent: browar KORONA! a że jestem pierdolonym polaczkiem i nie stać mnie teraz nawet na miodzio śląskie (tudzież zwane bączkiem) za 0.99zeta mówię :HUJ W DUPE NOWOBOGACKIM!!! PIERDOL SIE!
kotlet, spasuj trochę chłopczyku. za bardzo się podniecasz.
Kotlecie, teraz Coronę rozlewają w Polsce, stąd niższa jej cena. Dawniej człek musiał bulić porządnie, bo było to importowane piwko. A tera taniej jest :D
No tak, jeśli faktycznie nie stać Cię na te niecałe 4zł za butelkę fajnego, lekkiego bro (najlepiej zimne, plus cytrynka w szyjkę macicy), to daj znać. kupię Ci kurwa, cobyś się mógł poczuć nowobogackim chujem choć na chwilę…
ja jestem jak ten pierdolony kwiat lotosu na tafli jeziora, Madness. Czasem nawet zastanawiam się, czemu do wszystkiego podchodzę z dystansem, mam nerwy ze stali i jestem niewzruszony. Może ja tak naprawdę nie żyję? Ale dzisiaj myślę że tak naprawdę nie ma co się ekscytować, podniecać czy przejmować przyziemnością świata materii. I tylko taki był wydźwięk mojego posta pod adresem kotlecika
No tak, jeśli faktycznie nie stać Cię na te niecałe 4zł za butelkę fajnego, lekkiego bro (najlepiej zimne, plus cytrynka w szyjkę macicy), to daj znać. kupię Ci kurwa, cobyś się mógł
nie no dzięki MADness… jakoś przeboleje. Ciekawi mnie tylko czy tylko tak gadasz, czy rzeczywiście byś go zapakował i wysłał 8)