Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

2 z 4
2
Po ilu litrach wody siÄ™ porzygasz?
WysÅ‚any: 10 Lipiec 2006 09:15 PM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
DołączyÅ‚  2006-06-04

Nowy zwyrodniały event na DT. Wit3k usuwa swoje stare posty.
Wstydzi siÄ™ czegoÅ›?
Tak.

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

WysÅ‚any: 11 Lipiec 2006 01:22 AM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Papa Smerf
RankRankRankRank
Liczba postów:  1179
DołączyÅ‚  2006-01-08

alez przeciez to nie bylo chamskie a tym bardziej nie tyczylo sie ortografii rolleyes chodziło o błędy językowe :D a jesli napisałes zeby nie czepiać sie ortografii to logiczne ze kazdy z wielką przyjemnością to zrobi :D

WysÅ‚any: 11 Lipiec 2006 01:36 AM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1802
DołączyÅ‚  2006-07-10

‘rzyć’ to takie słodkie połączenie słów żyć i rzygać

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

WysÅ‚any: 11 Lipiec 2006 01:22 PM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  24
DołączyÅ‚  2006-06-15

można powiedzieć, że nawet S£ITAŚNE

Podpis 

serdecznie przepraszam za moj± niestosown± wulgarno¶æ oraz inne chujstwa, od których roi siê we wszystkich postach

WysÅ‚any: 24 Lipiec 2006 03:39 AM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  939
DołączyÅ‚  2005-12-14

[quote author="Rydz Morderca"]Dear Dr. Szatanie
Otoz wyzywam cie na pierdolony pojedynek kto wypije wiecej litrow wody.

A to będzie woda święcona?
.
(albo… była? rolleyes To trochie dawno już raspberry)

Podpis 

...That (green) eyed girl
She said "no more"
That (green) eyed girl
.
Became (green) eyed whore

.
http://i35.photobucket.com/albums/d162/ceraint/flc.jpg

WysÅ‚any: 28 Lipiec 2006 02:31 PM   [ Ignoruj ]   [ # 21 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
DołączyÅ‚  2006-07-28

[quote author="WASZ WUJ"]PS do picia:
kiedyś na regatach w Murzynowie strzeliłem 18 browarów. No, ale to było od rana do nocy. A na drugi dizeń miałem kurwa kaca potwora mordercę.

Czuję w Tobie bratnią duszę, ja na ostatnim zlocie wyjebałem 14 czeskich browarów. Ale one słabe są. i kurwa, najśmiesniejsze jest to, że wszyscy mieli kurwa kaca, niech go chuj strzeli, a ja kurwa świeży, niczym krew dziewicy, kurwa, kocham bycie młodym.

Podpis 

...

WysÅ‚any: 28 Lipiec 2006 03:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 22 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

A widzisz kurwa - czeskie browary nie są łączone ze spirytusem, tak jak polskie, dlatego możech ich sporo jebać, a polskie trucizny to po prostu mieszanka słabego piwska ze spirytem, a nie szlachetny trunek, dojrzewający w beczkach, polegający na fermentacji szyszek chmiwelowych…

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 28 Lipiec 2006 08:17 PM   [ Ignoruj ]   [ # 23 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
DołączyÅ‚  2006-07-28

[quote author="WASZ WUJ"]A widzisz kurwa - czeskie browary nie są łączone ze spirytusem, tak jak polskie, dlatego możech ich sporo jebać, a polskie trucizny to po prostu mieszanka słabego piwska ze spirytem, a nie szlachetny trunek, dojrzewający w beczkach, polegający na fermentacji szyszek chmiwelowych…

Dobrze że w polsze mamy normanie browary, bo jakbym miał kupić 14 browców żeby się podchmielić, to bym kasowo nie wyrobił. I jeszcze stałbym się tym, no eee Abstynentem....

Podpis 

...

WysÅ‚any: 29 Lipiec 2006 05:20 AM   [ Ignoruj ]   [ # 24 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2075
DołączyÅ‚  2005-12-30

[quote author="Major"]browców żeby się podchmielić, to bym kasowo nie wyrobił. I jeszcze stałbym się tym, no eee Abstynentem....

niestety dzisiaj sie zawodowo najebalem. pewnie napize do tejsze w jakims poscie, ale pol wodki i wiele, wiele piw korona rto troche ronbo z czlowiejka scierke.
wioe`c jesem najebany, soory.

WysÅ‚any: 22 SierpieÅ„ 2006 02:48 AM   [ Ignoruj ]   [ # 25 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  834
DołączyÅ‚  2006-06-27

PIERDOLICIE! zamiast kurwa nawijać o tym po ilu litrach sie porzygasz widze licytacje kto wiecej wypił! CO TO KURWA JEST! i na sam koniec hujny akcent: browar KORONA! a że jestem pierdolonym polaczkiem i nie stać mnie teraz nawet na miodzio śląskie (tudzież zwane bączkiem) za 0.99zeta mówię :HUJ W DUPE NOWOBOGACKIM!!! PIERDOL SIE!

WysÅ‚any: 22 SierpieÅ„ 2006 03:38 AM   [ Ignoruj ]   [ # 26 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2005-12-30

[quote author="kotlet"]PIERDOLICIE! zamiast kurwa nawijać o tym po ilu litrach sie porzygasz widze licytacje kto wiecej wypił! CO TO KURWA JEST! i na sam koniec hujny akcent: browar KORONA! a że jestem pierdolonym polaczkiem i nie stać mnie teraz nawet na miodzio śląskie (tudzież zwane bączkiem) za 0.99zeta mówię :HUJ W DUPE NOWOBOGACKIM!!! PIERDOL SIE!

kotlet, spasuj trochę chłopczyku. za bardzo się podniecasz.

WysÅ‚any: 22 SierpieÅ„ 2006 03:49 AM   [ Ignoruj ]   [ # 27 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
DołączyÅ‚  2006-06-27

a sssspierdalaj

WysÅ‚any: 22 SierpieÅ„ 2006 03:55 AM   [ Ignoruj ]   [ # 28 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Kotlecie, teraz Coronę rozlewają w Polsce, stąd niższa jej cena. Dawniej człek musiał bulić porządnie, bo było to importowane piwko. A tera taniej jest :D

No tak, jeśli faktycznie nie stać Cię na te niecałe 4zł za butelkę fajnego, lekkiego bro (najlepiej zimne, plus cytrynka w szyjkę macicy), to daj znać. kupię Ci kurwa, cobyś się mógł poczuć nowobogackim chujem choć na chwilę…

Tangle, cheers Mate!

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 22 SierpieÅ„ 2006 04:30 AM   [ Ignoruj ]   [ # 29 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2005-12-30

[quote author="MADness"]
Tangle, cheers Mate!

ja jestem jak ten pierdolony kwiat lotosu na tafli jeziora, Madness. Czasem nawet zastanawiam się, czemu do wszystkiego podchodzę z dystansem, mam nerwy ze stali i jestem niewzruszony. Może ja tak naprawdę nie żyję? Ale dzisiaj myślę że tak naprawdę nie ma co się ekscytować, podniecać czy przejmować przyziemnością świata materii. I tylko taki był wydźwięk mojego posta pod adresem kotlecika wink

WysÅ‚any: 03 September 2006 09:26 PM   [ Ignoruj ]   [ # 30 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
DołączyÅ‚  2006-06-27

No tak, jeśli faktycznie nie stać Cię na te niecałe 4zł za butelkę fajnego, lekkiego bro (najlepiej zimne, plus cytrynka w szyjkę macicy), to daj znać. kupię Ci kurwa, cobyś się mógł

nie no dzięki MADness… jakoś przeboleje. Ciekawi mnie tylko czy tylko tak gadasz, czy rzeczywiście byś go zapakował i wysłał 8)

2 z 4
2