woodstock 2006 już za kilka dni, ci ktorzy nie zapirdalają przy truskawkach w anglii moga jechac na najwieksza najebke w polse
moze by tak zrobic flage dziwnych tabletek jak to franki 2 czy 3 lata temu proponowal ???
Pierdolę Woodstock, jadę w gry! Ale jestem z Wami sercem/chujem/duchem*. Myślę, że flaga jest dobrym pmysłem. Plemnik się wybierał, więc myślę, że możecie coś razem pokombinować…
Jak dla mnie za mało fajnych zespołow, a samo chlanie pod namiotem na zajebistym upale mam za sobą w Węgorzewie. Być może wybiorę się na Festiwal Ryśka.R w Tychach w tym samym czasie. Jednakże priorytetowo traktuję wypad w gry, spotkanie z moim gralskim Przyjacielem(gdyż wypierdala z PL do UK na kilka miechw), spotkanie z angielską qmpelą z Liverpoolu. Stąd też sorry…
A ja w tym roku tez mam wyjebane. Przezywac ten burdel po raz czwarty to juz ponad moje siły.
No prosze, czyzby tylko So-bicz sie wybieral? Jesli oczywiscie puszcza tego chuja z pracy… poniewaz, tak lads and gents, ten jebany chuj ma pierwsza swoja prace w zyciu. (w sensie, poza ta ktora robil w domu… aaa… i jeszcze ten krotki epizod sprzed lat kiedy byl akwizytorem Tele2 ) I to od razu w warszafce. Jebany chuj
powiedzcie mi czy to prawda ze na Woodstocku sa takie mlode wary-obciagary, so polykaja za piwo albo paczke fajek?
Tak mowil pewien ksiądz i jestem ciekaw czy to ściema czy serio.
Nie wiem Tangle, ja tam byłem za każdym razem z moją wczesną Dziewczyną. W każdym razie nie otrzymałem propozycji takiej… Choć jeśli byłbym ksiedzem albo chociaż w sutannie bym był… Chuj wie. Franki? Słyszałeś o takich lachociągach? Kurwa, co za świat :D
no ja napewno na łudstok nie pojadę. oglądacie tv trwam? tam pokazali prawdziwe oblicze tej imprezy! wszyscy piją alkohol, a nawet palą papierosy! podobno było paru narkofanw ... to straszne! nie chcę być wśrd takich ludzi. mamo, boję się, przytul.
Zawsze możesz udać się na Przystanek Jezus, gdzie rozkosznie przytuli Cię i ciepłym głosem ukoi Twoje skołatane serce oj.dyrektor. Tak więc moje drogie owieczki nie rezygnujcie z Przystanku, zło dobrem zwyciężajcie! Alleluja i do grobu! :twisted:
ejże - nie wiem czemu ale śmierdzi mi to Kazimierą Suką