Re: Koszulki MAM WYJEBANE taniej dla debili z forum
[quote author="Franki"]Yo, yo, yo…
Jako że powoli stajemy sie jakims jebanym kind of community, postanowilem ucelebrowac ten fakt STA£Ą (tzn dopki mi się nie znudzi) ZNIĄKĄ NA KOSZULKI DT dla dziwek i pedałw z tego forum.
Instynktownie pomyślałem że chciałbym sie przejść w takiej koszulce po Brighton ale z drugiej strony jest tu wielka społecznosć Polakw i moje noszenie mogłoby być odebrane jako pozerstwo. W sumie mnie to jebie, ale znam kolesiw co to mwią na głos po polsku: “pierdolony w dupe jebany czarnuch, zajebać takich” i myślą że skoro są w Anglii to moga tak gadać i że to w porządku.
Ale te szklaneczki to mi sie bardzo podobają.
Re: Koszulki MAM WYJEBANE taniej dla debili z forum
[quote author="Tangle Foot"]znam kolesiw co to mwią na głos po polsku: “pierdolony w dupe jebany czarnuch, zajebać takich” i myślą że skoro są w Anglii to moga tak gadać i że to w porządku.
A ty my z MADnessem się tak zabawialiśmy :-D
Raz obczajalismy laskę na ulicy (używajac niewybrednych slow). Okazalo sie ze to Polka
Sweet
[quote author="Tangle Foot"]Ale te szklaneczki to mi sie bardzo podobają.
Franki jesteś po prostu boski.. Mj wielki odbyt stoi dla Ciebie otworem.. Niedługo napewno zamwie jedną. Ale mam pytanie… Ten nick.. gdzie się będzie znajdował ? =D I jak w końcu z tą policją.. bo zgubiłem wątek. Trzeba im laske ciagnać za noszenie kosuzlek czy nie ?
Koszulki są zajebajeczne, więc zasysajcie je tukany, dzifki i dziwaki. Mam, od dzisiaj, dwie sztuki i już zdążyłem obtoczyć je w we wszystkich dostępnych mi wydzielinach! Ssij!
No! Ja swoja dostalem wczoraj (z zajebista znizka, mega okazyja ) I teraz tylko trzeba jakas okolicznosc dorwac na ktorej bedzie mozna sie w niej godnie zaprezentowac. W sumie najszybciej jest swieto zmarlych czy cos takiego wiec bedzie wyprobowana :] No i jeszcze dziekuje za szybka wysylke
edit.
No i druga zamowiona razem (149+349= eeee.... ) 498 (?) pkt lanserskich :D Joł
Kto inny chce jakąś koszulke osobistą, to też nie powinno być problemu, chujki.
Mogę robić dowolne nadruki na dowolnych na T-shirtach męskich, babskich, z długim rękawem, bez rękawa, bluzach, czapkach. Co-kto-kurwa-chce. Generalnie na wszystkim co jest pokazane na http://www.promostars.com