[quote author="PeKaeS"][quote author="Mieruletek"][quote author="Franki"]
[quote author="PeKaeS"]Potłuke swoje talerze, potem mi oddasz.
Nie wiem o co chodzi ale OK.
Kochanieńki, Alternatywy trza było uważnie oglądać, toż to parafraza dialogu Anioła i Furmana o sporządzeniu orła z potłuczonych talerzy.
w oryginale brzmiało to mniej więcej tak:
dobra, to ja potłukę swoje, a potem się rozliczymy
Kurwa, mierul, dopiero teraz zauważyłem ten post, ale mogę już z całą pewnością stwierdzić, że jesteś zajebistym ziomalem. Ogląda tanie horrory klasy Z, zna dobre polskie komedie na pamięć, no proszę ja ciebie, jak jeszcze powiesz że lubisz kiczowate s-f typu “Flash Gordon” to jadę do Warszawy i chapam dzidę ! Oczywiście najpierw jednak spalimy lolka i obejrzymy np. “Freaks” albo “Profondo rosso”, żeby zryc sobie banię.
Pekaesie szanowny - w istocie jestem taki jak napisaleś! Flasha Gordona mam nawet w swojej kolekcji DVD, Profondo Rosso zresztą też, jak i ponad 400 innych horrorów na DVD i VHS, Bareję, Maklaka i Himilsbacha włączając
A co do zrypanych s-fów to mam cos w sam raz dla nas (ściągnięte - nie kupne) - Turkish Star Wars - najbardziej kuriozalny film jaki miałem okazję oglądać! Lolka z przyjemnością załobzam, także zapraszam serdecznie - tym bardziej, że właśnie przed chwilą żona mi focha strzeliła i sie z domu wyprowadziła do mamusi
A co do Argento to proponuję Suspirię - bardziej jebie czachę niż Profondo Rosso - mam przepiękne 2-płytowe wydanie!!!