Słuchaliście kiedyś radia bez kitu? Polecam, polecam, polecam, jak dotąd świetna muza.
Dla mnie najlepsza audycja w czwartek o 18. Krzysztofa Bilińskiego „Misterium Dźwięku i słowa” . Swoista kontynuacja ideologiczna sobotnich audycji Tomasza Beksińskiego w Tr?jce pod keiężycem. Jeśli ktoś słuchał kiedyś audycji Tomka z wywieszonym ozorem i oł?wkiem w ręce by notować kapele, a potem nadludzkim wysiłkiem ich poszukiwać i zdobywać, co w tamtych czasach było czasem trudne, to na prawdę warto posłuchać Krzysztofa B. Audycje tematyczne, poświęcone rockowi progresywnemu, matalowi/heavy matalowi, okultyzmowi, bla bla bla. W przyszły czwartek 10 sierpnia będzie nawet pośmiertna dedykacja dla kurwy wszechczas?w, kt?ra i tu pisała i kawałki z płyty…..ale nie uprzedzajmy fuckt?w. http:/www.bezkitu.com/
Ty Major to jesteś z Jeleniej w koncu czy ze Szczecina(Krzysiek jarzyna ze Szczecina) Bo ja Hirshberg absolutnie uwielbiam za to że jest blisko Przesieki no i gór w któtre najczęściej ląduje. No i tych wszystkich drewnianych Rubenzahlów, kurwa plastikowych liczyrzep ze światełkiem we środku, i turystów nad Szklarkami, którzy wpychaja siebie nawzajem jak równiez Niemców, aby zrobic sobie fotę swymi zakuwistymi wypasionymi cyframi na tle. Kocham Jelenią miłością bezgraniczną I odrapane kamienice i to że nie moze nic “wszamać” na dworcu I te smętne autobusy i osiedle blokowisko Najądrze ..i tramwaj w POdgórzynie.....................szczególnie tramwaj.
Powiem Panu Kapitanowi [baczność!]Ziemowitowi Barańskiemu, żeby Ci tam zrobił falę niezłą. Albo Kantorysińskiemu Adamowi, Bosmanowi, żeby Ci nieźle odbyt zjechali i pod kilem kurwa przeciągnęli…
no to może kiedyś wyskoczymy najebać sie na legalu na Garnizon? Może Dummy wpadnie?? Picie na cmentarzu jest zajebiste. Wtedy widzisz jakie zycie jest naprawde
Powiem Panu Kapitanowi [baczność!]Ziemowitowi Barańskiemu, żeby Ci tam zrobił falę niezłą. Albo Kantorysińskiemu Adamowi, Bosmanowi, żeby Ci nieźle odbyt zjechali i pod kilem kurwa przeciągnęli…
lubie ten cmentarz niedaleko kościoła barokowo-klasycystycznego. Z dużymi kryptami i wielka ilością elementów z czaszkami itd. Szkoda tylko że tam jest jakas scieżka przelotowa z osiedla do osiedla. I pełno wózków z bachorami i babć.
Major proponuje napierdolic się gdzies w okolicach wodospadu Podgórnej. Na jakimś zacisznym kamieniu. Zawsze o tym marzyłam.