Nie lubie zanudzać ale wiem że nar?d nasz generalnie jest mało uświadomiony i daje sobie wciskać każdą ciemnotę między kolejnymi reklamami Dosi. Każdy kto chce wiedzieć na jakim swiecie żyje proszony jest o zapoznanie sie przynajmniej z częścią poniższego tekstu Na poczatek troszku historii:
Powstanie Państwa Izrael wygladało tak (źr?dłem- encyklopedia PWN)
koniec 19 wieku- ruch emigracyjny Zyd?w z Europy do Palestyny. Powt?rzmy to co by se utrwalić.P-A-L-E-S-T-Y-N-Y.
2 listopada 1917 rzad brytyjski ogłasza “deklarację Balfoura” - obietnicę utworzenia w Palestynie żydowskiej siedziby narodowej.. Zatwierdza to Liga Narod?w w 1922. Od tego momentu osiedlaja się tam ydzi i umacniaja swoją pozycję i prowadzą ekspansję. Pojawiają sie tarcia z miejscową ludnością. arabską.
1937- propozycja brytyjczyk?w do utworzenia osobnego państwa ydowskiego (na terenia Palestyny, oczywiście).
29 listopada 1947 Zgromadzenie Og?lne ONZ zatwierdza podział Palestyny na 2 oddzielne państwa..
Starcia Izraela z państwami arabskimi, w 1949 zawieszenia broni. W tym momencie Izrael zajmuje już 2/3 terytorium, Palestyny
Część arabskich Palestyńczyk?w schroniła sie w Strefie Gazy i Jordanii.
Dalej czytamy “narastanie imperialistycznych i antyarabskich tendencji Izraela.
W 1956 wraz z Brytanią i francją nieudana agresja na Egipt (tzw. wojna sueska)
W dnich 5- 10 czerwca 1967 agresja Izraela na Egipt, Jordanię i Syrię.W jej wyniku Izrael zają ziemie arabskie o łącznej pow. 62,5 tys km.kwadratowych tj, trzykrotnie przekraczające jego własne terytorium.
22 listopada 1967 Rada Bezpieczeństwa ONZ uchwaliła rezolucję wzywająca Izrael do wycofania wojsk ze wszystkich teren?w okupowanych, od 1967 państaw socjalistyczne wypowiadały się za pokojowym rozwiąz. konflikt?w . Izrael popierany przez USA nie podporządkował się, stosował na terenach okupowanych terror i represje w stosunku do okupowancyh państw a także masowe jej wysiedlanie.
Wysiłki ONz w kierunku politycznego uregulowania sytuacji torpedowane przez Izrael. Ekspansjonistyczna polityka Izraela i prowkacyjne akty zbrojne wyobec kraj?w arabskich doprowadzaja do wznowienia działań wojennych ( 6 października 1973) między Izraelem a Egiptem a Syrią.
Rada ONZ uchwala 22 października 1973 rezolucje wzywającą do zaprzestania walk. Izrael i Egipt przyjmują założenia rezolucji 22 października, a Syria 24 październ., ale już 23 październ. Izrael narusza zawieszenie broni ..........
Możnaby tak jeszcze długo. Komu mało, niech poczyta pierwszą z brzegu encyklopedię. Niech przypomni sobie ile razy ydzi m?wili i m?wią nam co nam wolno, a czego nie wolno w naszym kraju. Ile razy oskarżano nas o zbrodnie na ich narodzie.
Wiemy już że “Pasja” jest antysemicka i każda wypowiedx kt?ra powie o ydzie, kt?ry byłby mordercą, oszustem, złodziejem czy kłamcą tez ma charakter antysemicki. Bo wiadomo że tacy sie nie zdarzają w Izraelu.
Każdy kto twierdzi inaczej jest obrzydliwym kłamca i trza mu nogi poprzetrącać.
Ostatni konflikt w Lbanie spowodowany pojmaniem dw?ch yd?w rozwija sie w zastraszającym tempie. Jakoś umknęo wielu że porwani ydzi byli żołnierzami i nielegalnie wleźli na teren Libanu. Ale to przeciez Izrael zawsze sie tylko broni.
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8461130&rfbawp=1155394195.067&ticaid=12218 ---ten nius m?wi że ponownie pomimo rezolucji onz Izrael podejmuje “rozszerzoną ofensywę”. Coś mam wrażenie że gdyby chociaż raz Liban, Palestyna czy inne araby sie nie zastosowały do “rezolucji ONZ” to p?ł wojska świata naprostowała by tą “niesubordynację” kilkoma zrzutami napalmu. Ale Izrael może mieć w dupie wszystkich i robić co mu sie podoba. Czemu nie?
Kiedy za pare lat ydom zachce sie osiedlić np. w Polsce to nie zdziwcie sie jak ydzi przyjdą spalić nasze rodziny i wm?wią skretyniałemu swiatu że to w “obronie własnej”. Ale z drugiej strony-nie ma strachu -przecież chroni nas ONZ i jego rezolucje.
Wiem że to wykurwiście długie i niewielu pewno przebrnęło ale komu sie udało, to pliz, rozpowszechniajce te złote myśli i uświadamiajcie swoje otoczenie.
Mam nadzieje że przesłanie tekstu jasne, a jak ktoś zaineresuje sie tym to moge wymienić kilka innych ciekawszych argument?w za “antysemityzmem”:D
pozdro
A tej historyjki powyżej nie znałem. (no co, debilem jestem)
Oczywiście napisana jest jednostronnie, bez uwzględnienia zbrodni brudasw Choć oczywiście trudno polemizować z faktami.
szczerze mwiąc to sam też nie wiedziałem że izrael taki numer zrobił,chyba nie było mnie wtedy na historii
podsumowując cały twj post: żydzi są chujami,ale ja to wiedziałem i bez tego co napisałeś
[quote author="Mzgochlast"]Ekspansjonistyczna polityka Izraela i prowkacyjne akty zbrojne wyobec krajw arabskich doprowadzaja do wznowienia działań wojennych ( 6 października 1973) między Izraelem a Egiptem a Syrią.
Przeczytałeś to w materiałach partyjnych swojego tatusia, Mzgochlast? Kurwa, ale shit, pisany językiem komunistycznej propagandy! Szkoda że nie dodali że to arabusy (trzy państwa) napadły Izrael w dzień Yom Kippur, najświętszy żydowski dzień, kiedy absolutnie nikt nie pracuje. Mimo to wkurwione ¯ydki pobiły wrogw w 2 tygodnie.
¯ydki to chuje, ale my w tej całej grandzie nie możemy dać się zwariować, co nam pozwoli zachować obiektywizm. Zachodnie mocarstwa wpierdoliły ¯ydw w nieustanną walkę z otaczającymi ich Arabami czym oddali im trochę przysługę bo Izrael ma teraz bardzo zaawansowaną technologicznie gospodarkę, wysoką wydajność pracy i najsilniejszą armię w regionie.
No kurwa nie można patrzeć na to tak, że Izrael jest winny (albo z drugiej strony, że to wina ludności Arabskiej). Zawsze są dwie strony i obie po części ponoszą winę za to co się dziej. A Izrael szczerze mwiąc ma przejebane: jedno państewko ¯ydowskie, na środku obszaru właściwie całkowicie muzułmańskiego.
Wiemy już że “Pasja” jest antysemicka
Kurwa, bardzo antysemicka nie jest, ale obawiam się, że jakby kręcił to ktoś inny, to sprawa przedstawiona by była trochę inaczej (w końcu to, co odpierdalał ostatnio Mel Gibson po pijanemu (a jak wiadomo po pijanemu dopiero wychodzi prawdziwa natura z ludzi), nie pokazywało za bardzo jego obiektywnego nastawienia w sprawie ¯ydw).
Poza tym niezależnie od dawki antysemityzmu w sobie, film ten prowokował do wielu skrajnych zachowań (vide odcinek south parku “the passion of the jew” (tytułu nie jestem pewny, bo dawno to oglądałem, a nie chce mi się sprawdzać) - było tam to trochę przerysowane, ale niestety - ludzie jak wiadomo są głupi, więc to wcale nie było aż tak “nierealistyczne").
[quote author="Mzgochlast"]od 1967 państaw socjalistyczne wypowiadały się za pokojowym rozwiąz. konfliktw . Izrael popierany przez USA nie podporządkował się, stosował na terenach okupowanych terror i represje w stosunku do okupowancyh państw a także masowe jej wysiedlanie.
Wysiłki ONz w kierunku politycznego uregulowania sytuacji torpedowane przez Izrael. Ekspansjonistyczna polityka Izraela i prowkacyjne akty zbrojne wyobec krajw arabskich doprowadzaja do wznowienia działań wojennych ( 6 października 1973) między Izraelem a Egiptem a Syrią.
Rada ONZ uchwala 22 października 1973 rezolucje wzywającą do zaprzestania walk. Izrael i Egipt przyjmują założenia rezolucji 22 października, a Syria 24 październ., ale już 23 październ. Izrael narusza zawieszenie broni
Timeline kończy ci się na 1973, więc pewnie encyklopedię też masz z tego roku :D
[quote author="juggalo"]No kurwa nie można patrzeć na to tak, że Izrael jest winny (albo z drugiej strony, że to wina ludności Arabskiej). Zawsze są dwie strony i obie po części ponoszą winę za to co się dziej. A Izrael szczerze mwiąc ma przejebane: jedno państewko ¯ydowskie, na środku obszaru właściwie całkowicie muzułmańskiego.
Nie, oni mają przejebane ze względu na te swoje haczykowate nosy i dziwne imiona:
“Izraelska ofensywa przeciwko Hezbollahowi w południowym Libanie zakończy się prawdopodobnie w poniedziałek - powiedziała szefowa izraelskiej dyplomacji Cipi Liwni. “
Przeczytałeś to w materiałach partyjnych swojego tatusia, Mzgochlast? Kurwa, ale shit, pisany językiem komunistycznej propagandy! Szkoda że nie dodali że to arabusy (trzy państwa) napadły Izrael w dzień Yom Kippur, najświętszy żydowski dzień, kiedy absolutnie nikt nie pracuje. Mimo to wkurwione ¯ydki pobiły wrogw w 2 tygodnie.
nie, mistrzu,chuj ci w kakałko, nikt u mnie nie był w partii.Bardzo fajny wrzut szczeglnie że połowa SBkw i Partii i innego ścierwa to były ¯ydki:D:D Lenin ma troche racji że źrdło nie najnowsze , ale nie moja brocha jesli ktoś poprzekręcał albo pominał pewne fakty. pisałem to z encyklopedii pwn z 92, być może niektre rzeczy zostały może poprzekręcane,ale jesli stoi jak wł że Izrael sie np. nie zastosował do rezolucji ONZ to chyba sie kurwa nie zastosował. O samych poczatkach państwa masz tak samo na wikipedii więc tu przekłamań raczej nie bedzie.Z tego względu Izrael jest dla arabusw intruzem. To tak jakby pewnego dnia np. Chiny (tak jak w przypadku Izraela -brytania) powiedziały że ponieważ napływa do Polski dużo romw to jebną nam państwo na pł i pł oddadzą romom coby se “Cyganland” zrobili. Potem ci Cyganie by nam sie rozpierdalali po kątach i na własną reke nowe terny zapierdalali.
Rozumiem że czasami moga być problemy z tym “kto zaczął a kto sie tylko bronił” ale jesli oni (¯ydzi)tacy biedni i ciągle atakowani to jakim cudem te 2/3 terenu arabom zajebali? W samoobronie?
A poza tym, można powiedzieć że to “było wtedy” ale obecnie fakty są jakie są. W naszym kraju i na świecie jesli tylko krzywo spojrzysz na ¯yda zara jesteś antysemitą. Nie wolno nam krzyzy na naszych cmętarzach stawiać, to my wybijalismy masowo ¯ydw w 2 światowej itede itepe. To z tym że dwa ¯ydki porwane przez Liban to żołnierze, ktrzy naruszyli teren Libanu to chyba nie z komuszych materiałw.
Poza tym, jest taki ładny film dokumentalny pokazujący jak to wygląda życie w Palestynie. tytuł “Checkpoint”. Leciał ostatnio na trjce, oczywiście prawie w srodku nocy żeby przypadkiem za dużo ludzi nie obejrzało...Generalnie wygląda tak że co 5 metrw prawie na obrzeżach miast stoi punkt kontrolny , a w nim ¯ydki-żołnierze. Tylko przez ten punkt tylko może przejśc se jeden Palestyniec z drugim. I np. Idzie do sąsiedniego miasta do pracy, ¯ydek go puszcza, mwi że jasne że mu pozwoli wrcić. Arabek wraca po paru godzinach a icek mwi że chuja w marmoladke bo go nie puści. Bo wtedy to było wtedy i mu pozwalał a tera nie bo nie. I chuj. Może se go trzymac ile chce na takim posterunku.Ma karabin to może.
Kolejki jak u nas do mięsnego parenascie lat temu na tych czekpointach. Stoja jakieś zasuszone babcie co sie ledwo na nogach trzymaja po pare godzin i jest super.
Jakbys sie czuł jakbyś we własnym kraju był zdany na łaske takiego Hansa np.?? Normalna okupacja. herr Szmidt ma dzisiaj zły dzień, ty nie wrcisz z pracy do domu, śpisz na dworze:DTak samo jakby naszych partyzantw w 2WW nazywac terrorystami bo wysadzali niemieckie pociągi czy inne gwna. To jest walka z okupantem.
A co jak tera tydzień czy dwa temu w tych dymach z Libanem zrobili zawieszenie broni od 24.00 to libańce se zawiesili a ¯ydki poszły im wpierdolić i potem mwiły że “myśleli że to od 2:00 obowiązuje” Bodycount mwi sam za siebie, ¯ydzi zabijaja prawie samych cywilw, Liban w chuj razy mniej i generalnie przynajmniej stara sie celowac w zołnierzy.
Chuj, stary, co do języka propagandy, nie moja wina że stylistyke mieli chujową :D Generalnie to encyklopedie nie są rwnie porywające co Sapkowski:D. Chuj z językiem , mogli nawet fakty zmanipulować , ale jak mwiłem, pewn rzczy mwią same za siebie. Jasne że nie wmawiam nikomu że “zawsze” to Icki wpierdalają sie na innych i zawsze oni zaczynają. Ale znając ich tendencje do ekspansywnego szajsu kosztem innych (wystarczy looknać na mape - rosną z roku na rok) no to jak wiem że co tydzień w niedziele np. mam wjazd od pejsw z karabinami to nie pjde w sobote ich wyjebac??
pozdro
tera to wszystko masz z wiki zeby nie było że z komuszej propagandy::
pod hasłem “Palestyna” mamy m.in:
“Na skutek naciskw społeczności międzynarodowej, w szczeglności krajw arabskich, terytoria te podzielono na obszary o rżnym statusie:
* status A - tereny pod kontrolą palestyńską: Strefa Gazy, kilka większych skupień arabskich w Cisjordanii,
* status B - tereny pod kontrolą mieszaną: Palestyńczycy sprawują tam władzę, ale kontrolę wojskową sprawuje armia izraelska, (czyli Palestyńczycy robią co dusza zapragnie tylko że stoją nad nimi żydy z karabinami. Normalnie prawdziwa wolność)
* status C - tereny pod kontrolą izraelską: obejmują kolonie żydowskie, drogi dojazdowe do nich oraz punkty strategiczne (np. wzgrza, źrdła wody).
Z czego jasno wynika że jedynymi teranami z palestyńską władza jest strefa gazy i kilka “większych skupień” łał, mają tego terenu w chuj, styknie na mape popatrzeć, ile mieli przed tym jak utworzono Izrael, ile mieli jak Izrael zajmował tyle, ile mu przyznali brytyjcy i ile tera zajmuje tern palestyński, bo tera nawet nie ma za bardzo “palestyny”, jest “autonomia palestyńska”.
“Podczas wojny sześciodniowej z 1967 Izrael zajął całe terytorium Palestyny i zajęte wtedy terytorium okupuje do dnia dzisiejszego mimo protestw społeczności międzynarodowej.”
[quote author="Mzgochlast"]
nie, mistrzu,chuj ci w kakałko, nikt u mnie nie był w partii.Bardzo fajny wrzut szczeglnie że połowa SBkw i Partii i innego ścierwa to były ¯ydki:D:D Lenin ma troche racji że źrdło nie najnowsze , ale nie moja brocha jesli ktoś poprzekręcał albo pominał pewne fakty. pisałem to z encyklopedii pwn z 92, być może niektre rzeczy zostały może poprzekręcane,ale jesli stoi jak wł że Izrael sie np. nie zastosował do rezolucji ONZ to chyba sie kurwa nie zastosował. O samych poczatkach państwa masz tak samo na wikipedii więc tu przekłamań raczej nie bedzie.Z tego względu Izrael jest dla arabusw intruzem. To tak jakby pewnego dnia np. Chiny (tak jak w przypadku Izraela -brytania) powiedziały że ponieważ napływa do Polski dużo romw to jebną nam państwo na pł i pł oddadzą romom coby se “Cyganland” zrobili. Potem ci Cyganie by nam sie rozpierdalali po kątach i na własną reke nowe terny zapierdalali.
Rozumiem że czasami moga być problemy z tym “kto zaczął a kto sie tylko bronił” ale jesli oni (¯ydzi)tacy biedni i ciągle atakowani to jakim cudem te 2/3 terenu arabom zajebali? W samoobronie?
A poza tym, można powiedzieć że to “było wtedy” ale obecnie fakty są jakie są. W naszym kraju i na świecie jesli tylko krzywo spojrzysz na ¯yda zara jesteś antysemitą. Nie wolno nam krzyzy na naszych cmętarzach stawiać, to my wybijalismy masowo ¯ydw w 2 światowej itede itepe. To z tym że dwa ¯ydki porwane przez Liban to żołnierze, ktrzy naruszyli teren Libanu to chyba nie z komuszych materiałw.
Poza tym, jest taki ładny film dokumentalny pokazujący jak to wygląda życie w Palestynie. tytuł “Checkpoint”. Leciał ostatnio na trjce, oczywiście prawie w srodku nocy żeby przypadkiem za dużo ludzi nie obejrzało...Generalnie wygląda tak że co 5 metrw prawie na obrzeżach miast stoi punkt kontrolny , a w nim ¯ydki-żołnierze. Tylko przez ten punkt tylko może przejśc se jeden Palestyniec z drugim. I np. Idzie do sąsiedniego miasta do pracy, ¯ydek go puszcza, mwi że jasne że mu pozwoli wrcić. Arabek wraca po paru godzinach a icek mwi że chuja w marmoladke bo go nie puści. Bo wtedy to było wtedy i mu pozwalał a tera nie bo nie. I chuj. Może se go trzymac ile chce na takim posterunku.Ma karabin to może.
Kolejki jak u nas do mięsnego parenascie lat temu na tych czekpointach. Stoja jakieś zasuszone babcie co sie ledwo na nogach trzymaja po pare godzin i jest super.
Jakbys sie czuł jakbyś we własnym kraju był zdany na łaske takiego Hansa np.?? Normalna okupacja. herr Szmidt ma dzisiaj zły dzień, ty nie wrcisz z pracy do domu, śpisz na dworze:DTak samo jakby naszych partyzantw w 2WW nazywac terrorystami bo wysadzali niemieckie pociągi czy inne gwna. To jest walka z okupantem.
A co jak tera tydzień czy dwa temu w tych dymach z Libanem zrobili zawieszenie broni od 24.00 to libańce se zawiesili a ¯ydki poszły im wpierdolić i potem mwiły że “myśleli że to od 2:00 obowiązuje” Bodycount mwi sam za siebie, ¯ydzi zabijaja prawie samych cywilw, Liban w chuj razy mniej i generalnie przynajmniej stara sie celowac w zołnierzy.
Chuj, stary, co do języka propagandy, nie moja wina że stylistyke mieli chujową :D Generalnie to encyklopedie nie są rwnie porywające co Sapkowski:D. Chuj z językiem , mogli nawet fakty zmanipulować , ale jak mwiłem, pewn rzczy mwią same za siebie. Jasne że nie wmawiam nikomu że “zawsze” to Icki wpierdalają sie na innych i zawsze oni zaczynają. Ale znając ich tendencje do ekspansywnego szajsu kosztem innych (wystarczy looknać na mape - rosną z roku na rok) no to jak wiem że co tydzień w niedziele np. mam wjazd od pejsw z karabinami to nie pjde w sobote ich wyjebac??
pozdro
[quote author="Mzgochlast"]Jakbys sie czuł jakbyś we własnym kraju był zdany na łaske takiego Hansa np.?? Normalna okupacja. herr Szmidt ma dzisiaj zły dzień, ty nie wrcisz z pracy do domu, śpisz na dworze:DTak samo jakby naszych partyzantw w 2WW nazywac terrorystami bo wysadzali niemieckie pociągi czy inne gwna. To jest walka z okupantem.
Kurwa, kolejny z tym “zajebistym” porwnaniem. Jeżeli nie rozeznajesz się, że jest rżnica między wysadzaniem wojskowego pociągu w lesie, a miejskiego autobusu w zatłoczonym centrum, to jesteś zwykłym, głupim, pojebanym chujem.
Nawet kurwa komuniści rzucali granaty do kin wojskowych za Niemca, a nie cywilych. Może zdarzyło się kilku chujakw, co zapierdalali niemickich cywilw, ale nie było to normą, i generalnie konspircja i społeczeństwo potępiały takie akcje. Na celowniku było SS, Wehrmacht i Gestapo, a nie kurwa, inżynier Schmidt z IG Farben.
Palestyńscy zamachowcy, ktrzy zapierdalają cywilw są chujami.
W checkpointy niech napierdalają, ale dobrze wiesz, że na checkpointch się nie kończy, wieć racz nie pierdolić.
[quote author="Mzgochlast"]A co jak tera tydzień czy dwa temu w tych dymach z Libanem zrobili zawieszenie broni od 24.00 to libańce se zawiesili a ¯ydki poszły im wpierdolić i potem mwiły że “myśleli że to od 2:00 obowiązuje” Bodycount mwi sam za siebie, ¯ydzi zabijaja prawie samych cywilw, Liban w chuj razy mniej i generalnie przynajmniej stara sie celowac w zołnierzy.
To logiczne,skoro Palestyna nie ma armii, nie da się im zabijać żołnierzy.
A w ogle, to takie dane to i ja mogę z chuja wybrć, i napisać, że ¯ydzi są cacy i humanitarni, a Palestyńczycy zabijają cywilw. I chuj, nie udowodnisz, że nie. Więc spierdalaj z takimi danymi.
I nie, nie lubię ¯ydw, ktrzy powini spierdalać z zachodniego brzegu kurwa dziś wieczorem, ale nie lubię też chujw z dynamitem w dupie.
Jeżeli nie rozeznajesz się, że jest rżnica między wysadzaniem wojskowego pociągu w lesie, a miejskiego autobusu w zatłoczonym centrum, to jesteś zwykłym, głupim, pojebanym chujem.
rozeznaje sie, nie bj pały. Zdecydowanie tak samo mam wyjebane na leszkw co sie rozpierdalają w autobusach i zabijają przypadkowych cywili. porwnanie było niefortunne.chodziło mi o pokazanie rżnicy między “zabijam ludzi w imię allaha, bo sa innowiercami - jestem zjebem” a “zabijam ludzi w obronie kraju i moich ludzi”, chociarz wiadomo że większośc rządw ma w dupie swoich ludzi dopki sami “przy władzy” są bezpieczni więc ubijając cywilw terorysci i tak nic nie zyskuja.
Tak czy inaczej “Killing innocent civilians - not a very nice thing to do” -to wiemy wszyscy
racz nie pierdolić.
Będę raczył.
A w ogle, to takie dane to i ja mogę z chuja wybrć, i napisać, że ¯ydzi są cacy i humanitarni, a Palestyńczycy zabijają cywilw.
chyba generalnie moznaby założyć że w każdym narodzie bedzie kilku wporządku kolesi i kilku pojebw. Tu pewno nie inaczej, wiec też moznaby dowolnie mwić i zdaje sie, masz racje że ciezkoby udowodnić że jest inaczej.
Ja tak napisałem bo pasuje do kontekstu i tak podają telewizje. W końcu na czyms trza sie oprzeć:D:D A wiadomo że TV never lies:D
To tak jakby pewnego dnia np. Chiny (tak jak w przypadku Izraela -brytania) powiedziały że ponieważ napływa do Polski dużo romw to jebną nam państwo na pł i pł oddadzą romom coby se “Cyganland” zrobili. Potem ci Cyganie by nam sie rozpierdalali po kątach i na własną reke nowe terny zapierdalali.
Tylko rżnica jest taka, że oni tam wcześniej byli. Dlatego tam napływali, bo to ich miejsce historycznie, a romowie do nas napływają chuj wie czemu. Chyba tylko dlatego, że blisko.
[quote author="Mzgochlast"]Ja tak napisałem bo pasuje do kontekstu i tak podają telewizje. W końcu na czyms trza sie oprzeć:D:D A wiadomo że TV never lies:D
Chyba, że połamie się stolik :D
[quote author="juggalo"]Tylko rżnica jest taka, że oni tam wcześniej byli. Dlatego tam napływali, bo to ich miejsce historycznie, a romowie do nas napływają chuj wie czemu. Chyba tylko dlatego, że blisko.
mj post ma dwa zadania:
1. pokazać że w Izraelu mają trochę przejebane
2. pokazać że kobiety są pojebane
Oto wideo na ktrym Palestynka znalazła opiekę w szpitalu w Izraelu. Potem poszła na kontrolę, ale owinęła się 20 kg ładunkw wybuchowych. Chciała je odpalić w szpitalu jako męczennica. Ale ją złapali, nawet zapalnik nie zadziałał. Na końcu wideo głupia cipa zawodzi że chciała być męczennicą, ale zrozumiała swj błąd i teraz chce normalnie żyć. Chuj jej w dupę!