[quote author="WASZ WUJ"]
Hehehehhe - Tangle - masz skłonności ekshibicjonistyczne, wiesz? Poza tym - nie wciągaj!!!!
byc moze jestem ekshibicjonista i z nastepnego zdjecia spojrzy na Was moje kakaowe oko, nie wiem tego. Wiem ze na pewno lubie podkrecac, lubie zeby cos sie dzialo i jestem skonczonym prowodyrem.
Madness, to nie byl moj pomysl, tylko pieprz mnie zaczela. Przy okazji chcialbym ugryzc ten jej brzuch… :twisted:
Ja nie wciągam! Narkotykom mówię stanowcze NIE :D
Racja Tangle! Pieprz_mńe zaczęła… i fajnie:D Ja też lubię, gdy się coś dzieje. A brzsuio ma skubana uroczy! Nad Twoim się spuszczam, ale doceniam dobrą formę:)
A pasek wykorzystywnay jest nawet w Straży Granicznej i w SOK, stąd szkoda się głowić nad tym :D Mnie Wqrwia ostatnio, bo sporo koszulek potargała mi ta jebana sprzączka!
No mentalny Grubasie! Widać, że przemianę materii masz zajebistą. Ja też nie potrafię przytyć. Kurwa, jem w chuj, ale za nic nie chce mi się przytyć. Nie wiem, może za dużo na rowerku jeżdze, albo to przez stres!? Nie mam żadnych pasożytów, nie rzygam zbyt często… Chuj wie… Fakt, że zdarza mi się nieregularnie jeść, może to przez to… Nevrmind! Grubas, cieszy mnie, żeś dorzucił fotę, bo czuem się dziwnie z Tangle Footem… A tak nie jesteśmy juz tak samotni w naszym zjebaniu:)
Gdybym miał cyfrówke też bym zadał szyku gołym brzuchem, a tak to tylko mogę dołączyć do grona anorektyków. Zawsze 75 kg, ile bym kurwa nie żarł, tak jak MAD.