No no,… Muse sa konkretni… najnowsza plyta moim zdaniem zanizyly troche poziom.. ale i tak podziwam podziwwiam ze dali rade stworzyc cos fajnego ii nnego.. i ta ich fascynajca kosmitami itd.. hehe
Widze kurwa,że wszystkim przedmówcom wesoło i przyjemnie...albp czerwonowłose japa-pipa,albo klient który nie umie spiewać i coś jebie pod nosem,albo kolejny debil z Ameryki,który przerabia cudze piosenki i myśli,że jest zajebisty.
A chuj,moi nie-drodzy!
Koniec dnia dziecka,zwyrole!Oto zespoł dzięki któremu wzrasta liczba samobójstw w Skandynawii-KATATONIA
Dodam,że klip pochodzi z ich koncertu w Krakowie,więc możecie się cieszyć,że TAKI zespoł przyjeżdża w odwiedziny do polskich ogórasów.
Katatonia
..........
dzieki tej kapeli rzeczywiście mogłaby wzrosnąć liczba samobójstw.
Są tak kurewsko nudni, że WIEM Któregoś dnia się po nich pochlastam
Albo jebne złoty strzał
456 aviomarinów
będzie mi wtedy ciekawiej nież przy słuchaniu ich muzy nagrywanej
w różowych studiach nagraniowych.
LesPaul’u, a gdybyś tak znalazł jeszcze ‘easily sample’? cokolwiek. live, video? niemożliwe przecież nie istnieje…
Eh, przeorałem niezgłębione czeluści internetowej otchłani i nie znalazłem absolutnie nic (oprócz kilku kompromitujących zdjęc Matta i jego psa), znaczy to, że nie istnieje lub że google to chujowa przeglądarka. Przykro mi.
Tak, więc korzystając z okazji dam kolejny klip, który jest przykładem jak można zrobić chujowy teledysk do genialnej piosenki (polecam ludziom z depresja maniakalną, ten numer zawsze podnosi mi poziom serotoniny)
[quote author="dummy"]Katatonia
..........
dzieki tej kapeli rzeczywiście mogłaby wzrosnąć liczba samobójstw.
Są tak kurewsko nudni, że WIEM Któregoś dnia się po nich pochlastam
po tym stwierdzeniu odrazu widać,że jesteś ‘chapaczem kindżałów’.....