Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

2 z 2
2
Gwiazda sportu
WysÅ‚any: 22 September 2006 04:59 PM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Srajtaśma
Liczba postów:  31
DołączyÅ‚  2005-11-15

taki juz problem mandaryny, ze jest osoba showbiznesu i ma fanow Jej glosu a ma i gosci ktorzy sie z Niej nabijaja. To sprawa zwykle gustu i mody, oraz opini tych znajacych sie na muzyce, right? ktos moze sie nabijac z glosu Kazika, a ktos inny lubic jego teksty. wzglednosc odgrywa tutaj znaczaca role.

natomiast jesli chodzi o sportowca to zmierzy mu sie czas na sto metrow i nie ma tutaj miejsca na wzglednosc wyniku za bardzo.
pozder.

nudzi mnie to. poprostu wkurwiaja mnie czytelnicy interii, ktorzy napierdalaja na Malysza jaki to On nie slaby, gdy tylko napisza jakas notke o Nim, niewazne czy pozytywna czy negatywna. kibice za dyche.

Podpis 

Zan Mur

WysÅ‚any: 23 September 2006 02:01 AM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Papa Smerf
RankRankRankRank
Liczba postów:  1179
DołączyÅ‚  2006-01-08

sportowiec to sportowiec.
pani na poczcie nie moze nie umiec wyslac paczki.
sportowiec musi umiec sportowac i umie, ale moze sportowac lepiej albo gorzej.
pani na poczcie moze lepiej wysylac paczke albo gorzej. szybciej albo wolniej i puszczac baki w przerwie.
a sportowiec musi zapierdalac, tego sie od niego oczekuje, a ze jest slabszy to trudno, jego tez mozna wyjebac, ale kto go zastąpi?

WysÅ‚any: 26 September 2006 03:49 PM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

[quote author="mdss"]sportowiec to sportowiec.
pani na poczcie nie moze nie umiec wyslac paczki.
sportowiec musi umiec sportowac i umie, ale moze sportowac lepiej albo gorzej.
pani na poczcie moze lepiej wysylac paczke albo gorzej. szybciej albo wolniej i puszczac baki w przerwie.
a sportowiec musi zapierdalac, tego sie od niego oczekuje, a ze jest slabszy to trudno, jego tez mozna wyjebac, ale kto go zastąpi?

Problemów jest kilka:
Primo: Kiedyś byliśmy potęgą sportową i te wspomnienia wciąż w nas żyją
Secundo: Jak na 40 milionowy kraj ilość złotych medali w sportach popularnych nie jest zadawalająca. Latanie precyzyjne i rally się nie liczy. Małysz też się nie liczy.
Tetrio: Ponieważ nie jesteśmy krainą mlekiem i miodem płynącą, przydałby się nam jakiś promyczek w postaci 3 msca w finałach.
Quatro: jebane skurwysyny z ligi robią się na bożyszczaków, farbują i żelują włosy, kupują hummery na gaz, a grają tak, że pożal się Boże. Dlatego nas wkurwiają.
Jeśli nie widzę rzygania ze zmęczenia, skurczów łydek i trójgłowego, jeśli nie widzę łez po przegranej i rzucania się pod nogi przeciwnika, byle go powstrzymać, to wiem, że kurwa biegają sobie i mówią: pam pa ram, i tak dostanę dolę.
Koniec kurwa! Z tym! Praca u podstaw! Zwolnić cały PZPN, za kapustę zbudować oświetlone boiska w każdej wsi, zatrudnić dla małych kajtków młodych trenerów po awfie, naszych trenerów wysyłać na szkolenia zagranicę.

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 04 Październik 2006 06:32 AM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
Srajtaśma
DołączyÅ‚  2005-11-15

[quote author="WASZ WUJ"] Małysz też się nie liczy..

a to niby dlaczego? przeciez obok Korzeniowskiego zdobywa najwiecej medali w konkurencji olimpijskiej i na samej olimpiji. czego chcesz wiecej?

[quote author="WASZ WUJ"]
Tetrio: Ponieważ nie jesteśmy krainą mlekiem i miodem płynącą, przydałby się nam jakiś promyczek w postaci 3 msca w finałach.

w zeszlym tygodniu nasza dziewczyna zdobyla 3 miejsce w finale w mistrzostwach swiata w zapasach. sam nie znam Jej imienia, nawet nie wiem czy to nie byly mistrzostwa europy, ale chyba raczej swiata. a wlasnie dlatego, ze to malo popularny sport i samo wspomnienie o NIej to duzo w porownaniu z natlokiem wiadomosci o remisie 0-0 w drugoligowej kolejce beniaminka z pierwszomiejscowcem. wiadomo ze, chcesz nie hcesz, to od tv zalezy co jest popularne a co nie, nie od ludzi (przynajmniej wedlug socjologow, ktorym wierze). sukcesy sa, ale malo kogo obchodza. zeby zapasniczka byla wspomniania na dluzej to musi miec 3 zlote medale w 3 kolejnych olimpiadach. no bo kto pamieta skald czworki bez sternika, zlotych medalistow z Sydney? chyba student dziennikarstwa, specjalizacja-dziennikarstwo sportowe, albo i on ma to na sciadze. prawda jest taka, ze patrzymy na polski sport i oceniamy go przez pryzmat Ekstraklasy i reprezentacji. a o ile to pierwsze jest do dupy, to drugie w kratke, to i tak oceniamy Polski sport. wiec sie wszyscy wkurwiaja i pluja na Malysza, gdy jest drugi. na szczescie On jest na tyle inteligentny(albo glupi) zeby miec na to wyjebane i zapierdalac na trening nastepnego dnia, swoja audica, na ktora sie napracowal 1000razy bardziej niz byle drugoligowiec, ktory jezdzi tym samym…

pozder

Podpis 

Zan Mur

WysÅ‚any: 25 KwiecieÅ„ 2007 09:50 PM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  503
DołączyÅ‚  2007-04-24

25cent napisał:

w zeszlym tygodniu nasza dziewczyna zdobyla 3 miejsce w finale w mistrzostwach swiata w zapasach. sam nie znam Jej imienia, nawet nie wiem czy to nie byly mistrzostwa europy, ale chyba raczej swiata. a wlasnie dlatego, ze to malo popularny sport i samo wspomnienie o NIej to duzo w porownaniu z natlokiem wiadomosci o remisie 0-0 w drugoligowej kolejce beniaminka z pierwszomiejscowcem. wiadomo ze, chcesz nie hcesz, to od tv zalezy co jest popularne a co nie, nie od ludzi (przynajmniej wedlug socjologow, ktorym wierze). sukcesy sa, ale malo kogo obchodza. zeby zapasniczka byla wspomniania na dluzej to musi miec 3 zlote medale w 3 kolejnych olimpiadach. no bo kto pamieta skald czworki bez sternika, zlotych medalistow z Sydney? chyba student dziennikarstwa, specjalizacja-dziennikarstwo sportowe, albo i on ma to na sciadze. prawda jest taka, ze patrzymy na polski sport i oceniamy go przez pryzmat Ekstraklasy i reprezentacji. a o ile to pierwsze jest do dupy, to drugie w kratke, to i tak oceniamy Polski sport. wiec sie wszyscy wkurwiaja i pluja na Malysza, gdy jest drugi. na szczescie On jest na tyle inteligentny(albo glupi) zeby miec na to wyjebane i zapierdalac na trening nastepnego dnia, swoja audica, na ktora sie napracowal 1000razy bardziej niz byle drugoligowiec, ktory jezdzi tym samym…

Co do części wypowiedzi mogę się z Tobą zgodzić.Jednak nie jest tak wcale,że polski sport jest oceniany przez pryzmat Ekstraklasy i reprezentacji.Takie podejście,to mają pseudo-znawcy,którzy wiedzą o sporcie tyle co ja o tym,które podpaski są lepsze dla kobiet.Ja interesuje się prawie każdą dziedziną sportu od piłki nożnej zaczynając,a na sumo koñcząc.Sport to moja druga religia.Pierdoli mnie to,że dany sport jest mało popularny.Ja bardzo lubię np. łyżwiarstwo figurowe,które nie jest popularnym sportem w Polsce.Ja nie wierzę socjologom,bo pierdolą od rzeczy.To ja i tylko ja decuduję,jaki sport jest dla mnie popularny.Co do Małysza,to ja na niego nie pluję.A jak ktoś po nim jedzie,to niech mi lepiej schodzi z drogi,bo mu zajebię.

WysÅ‚any: 25 KwiecieÅ„ 2007 10:45 PM   [ Ignoruj ]   [ # 21 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2075
DołączyÅ‚  2005-12-30

........

WysÅ‚any: 25 KwiecieÅ„ 2007 10:53 PM   [ Ignoruj ]   [ # 22 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
DołączyÅ‚  2007-04-24

Lubię boks i wyścigi samochodowe(napisałem wcześniej,że lubię większość sportów).A co do łyżwiarstwa figurowego,to na chuj się wypowiadasz,jak pewnie nigdy w życiu nie oglądałeś.A poza tym chuj mnie to boli,że ty uważasz ten sport za sport dla pedałów.Ja wolę to obejrzeć,niż patrzeć jak ludzie obijają sobie ryj.

WysÅ‚any: 25 KwiecieÅ„ 2007 11:30 PM   [ Ignoruj ]   [ # 23 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  865
DołączyÅ‚  2006-07-18

[quote author="Tangle Foot"]

£yżwiarstwo figurowe jest dla pedałów. Prawdziwy facet lubi boks albo wyścigi samochodowe. A także piwo i kiełbaski.

gówno prawda, (ja nie cwicze ani nie oglądam chociaż jak byłe mały tak pod 8 lat to ćwiczyłem ale zrezygnowałem na rzecz hokeja)
to że maja śmieszne stroje (tak samo baletnicy) ale zwróć uwage ile siły do tego jest potrzebne.

ja sam trenowałem kolarstwo i jeździłem w tych obcisłych getrach, fakt jak na trasie z kimplem tak ubrani weszliśmy do lidla po czegolade 5to ludzie sie dziwnie patrzyli ale chuj z nimi. to wdzianko ma konkretny cel, a w łyżwiarstwie i balecia ma pokazywac pewną lekkość.

Podpis 

http://zaphod.eu/admin/?cmd=cat /etc/passwd

WysÅ‚any: 25 KwiecieÅ„ 2007 11:37 PM   [ Ignoruj ]   [ # 24 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2075
DołączyÅ‚  2005-12-30

...

WysÅ‚any: 25 KwiecieÅ„ 2007 11:59 PM   [ Ignoruj ]   [ # 25 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  865
DołączyÅ‚  2006-07-18

[quote author="Tangle Foot"]

Osobiście lubię oglądać każdy sport, bo w każdym z nich jest coś fascynującego i mam szacunek do ludzi, którzy przygotowują się pół życia do tego jednego, najważniejszego występu.

A teraz pytanie: pisałem to serio, czy znów Cie wkręcałem.

wkręcałeś, jeżeli nie to znaczy że jestes jełopem który nie ma co robić a siedzi przed telewizorem z puszką piwa i komentuje maratoñczyków zamiast samemu ruszyc dupe pobiegać

zgadłem?

Podpis 

http://zaphod.eu/admin/?cmd=cat /etc/passwd

WysÅ‚any: 26 KwiecieÅ„ 2007 02:27 AM   [ Ignoruj ]   [ # 26 ]
Srajtaśma
DołączyÅ‚  2005-11-15

[quote author="Lestat"] nie jest tak wcale,że polski sport jest oceniany przez pryzmat Ekstraklasy i reprezentacji.Takie podejście,to mają pseudo-znawcy,którzy wiedzą o sporcie tyle co ja o tym,które podpaski są lepsze dla kobiet.

Wlasnie o to mi chodzi. Siedzi zjeb jeden z drugim z puszka piwa i napierdala na reprezentacje jak to ona kiepsko gra, jak siatkarze “zjebali” final MS, jak Otylia “zjebala” final MS na 200 delfinem itp itd. Mam hobby czytac komentarze pod wiadomosciami np. na Interii i takie sa fakty-jesli sportowcy nie sa najlepsi to Ci pseudoznawcy wszystkiego tak go opluja, ze nie zycze sportowcowi, zeby to przeczytal.
[quote author="Lestat"]
To ja i tylko ja decuduję,jaki sport jest dla mnie popularny.

To gratuluje, bo wiekszosc ( a o niej mowimy przeciez, a nie o pojedynczych open-mindach) wpierdala papke podawana przez media, a tam w chuj pilki noznej, wiec tym sie interesuja. Mozesz miec wyjebane na socjologow, ale prawda jest, ze popularne jest to, co media nam daja. Gdyby nie to, to nie byloby takiej ilosci przereklamowanych leszczy w telewizji, albo w radiu (jeszcze raz uslysze mandaryne w radiuZet… ) To jest prawo rynku opisane w socjologii.
[quote author="Lestat"]
Co do Małysza,to ja na niego nie pluję.A jak ktoś po nim jedzie,to niech mi lepiej schodzi z drogi,bo mu zajebię.

dokladnie! ale niechcialbys poczytac komentarzy z listopada zeszlego roku., jak wszyscy na niego napierdali, ze byl 9ty. A On cyk, i wygral KK. Co najgorsze, Ci wszyscy madrale nie naucza sie niczego i za rok bedzie to samo…

rzedzian, wiem o co Ci chodzi. sam napierdalam 4.5 godziny dziennie na treningach i mam szacunek do wszystkich innych trenujacych ( za wyjatkiem footballu amerykanskiego,niech spierdalaja )

Podpis 

Zan Mur

WysÅ‚any: 26 KwiecieÅ„ 2007 02:32 AM   [ Ignoruj ]   [ # 27 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
DołączyÅ‚  2007-04-24

Spoko 25cent.A co do tych komentarzy na forach,to czasami czytam,ale na onecie i wp,ale niczym się pewnie nie rożnią.

2 z 2
2