Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Oceń rzyga - interaktywny system oceny kibli
WysÅ‚any: 13 September 2006 01:56 PM   [ Ignoruj ]
Gównojad
Liczba postów:  10
DołączyÅ‚  2006-09-13

http://www.kloc-n-roll.gc.pl/

I kurwa m?wcie, ze spam, ale zrobilem strone, dodalem sporo zazyganych zdjec, wiec odwiedzajcie, oceniajcie wspanialej masci zygi, konsystencji wszelakiej.

i przede wszystkim - jak nazygacie w tojtoja - robcie fote i dodawajcie. Piekno trzeba propagowac.

I nie zapomnijcie klikac w reklamy, bom komercyjna dziwka jest.

Podpis 

Ide je¶æ chleb z pasztetem

WysÅ‚any: 13 September 2006 05:05 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1313
DołączyÅ‚  2006-06-03

Nie przesadzasz dzifko? Strona chujowa, a jeszcze w 2 tematach ją reklamujesz.

Jesteśmy w stanie znieść jednego chuja (to metafora reklamy tej chujowej strony), ale dwa penisy w jednej dupie (czyli w tym forum), to już jest kurwa gruba przesada.

Chociaż z drugiej strony, ten sajt jest tak chujowy, że zdanie “2 penisy w jednym dupsku” jest trochę na wyrost. Bardziej pasowałoby “2 pimpusie w wielkiej, rozruchanej dupie frankiego”.

Z pozdrowieniami
na zawsze Twój
Juggi :*

WysÅ‚any: 13 September 2006 11:34 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
DołączyÅ‚  2006-06-04

Niezbyt twórcze. Gdyby było to coś bystsiejszego byłbym w stanie zaakceptować małego spama.
Ogulnie hujówka i jeszcze zdjęcie nieszczęsnego kaczorka itak już zbesztanego do reszty, oczywiście jako miejsce na walnięcie kloca.

Niepokoi mnie twoja chora fascynacja szaletem kurfo :!:

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

WysÅ‚any: 14 September 2006 11:26 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Kubeł na kał
Liczba postów:  11
DołączyÅ‚  2006-09-14

Chujuwa na 102. Strona ogólnie pachnie kałem już od pierwszego kliknięcia. Tu i ówdzie widać ślady zaschniętej spermy. Musiałem ostro targać dzide żeby taki szit wymyśleć. Pierdole nie klikam.

Podpis 

O¿esz kurwa ja pierdole!

WysÅ‚any: 22 September 2006 01:44 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Nie jest to wbrew pozorom taki zły sajt. Śmierdzi gównem, to prawda… Jednakże każdy, kto obcował z tojtojami (np. na Woodstocku, Juwenaliach lub innych imprezach masowych) wie, że jest to czynność wymagająca silnego charakteru, charyzmy. Szczerze - nie rusza mnie zmród w nawet najbardziej zarzyganym i zasranym tojtoju. Mam prostą metodę na wszelkie przejawy niemiłych zapachów. Otóż oddycham przez usta! Głębokie, czeste wdechy… Jest to doskonały sposób, by prawe nie czuć przykrego zapachu. Osobiście zarzygałem wiele tojtojów. Cieszy mnie fakt powstania tak bogatej galerii. Mam teraz motywację, by po kolejnym rzygańsku udokumentowac swoje dzieło… Wiadomo, że lepiej byłoby rzygać publisznie, a nie skrycie w kabinie… Jednakże czasem się nie da zwyczajnie, gdyż ludziska złoworogo reagują na fale rzygów… Stąd początkujący vomiterzy lub też vomiterzy doświadczeni, chcący jedynie zachować anonimowość wśród nie-vomiterów, swobodnie korzystać mogą z tojtojów i ozdabiać ich wnętrza zarzyganym grafiti…

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 22 September 2006 04:17 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Zużyty tampon
Liczba postów:  48
DołączyÅ‚  2006-07-24

Mad, ja po prostu oddycham jak najmniej. Nie jestem w stanie znieść świadomości, że wdycham zyziewy wysranego przez kogoś gówna, wyziewy szczyn i rzygów.

WysÅ‚any: 22 September 2006 04:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

hehe, a ja nie mogę znieść świadomości, że z powodu jakiegoś tam gówna czy też szczochów mam się wielce oburzać, obrzydzać, martwić czy też wkurwiać. Kurwa, to dość trywilany powód by czuć dyskomfort… natura kurwa! Nie da się wysrać bez smordu. Szczochy też nie pachną jak róża. nic w tym dziwnego. Zatem skoro nie możemy tego zmienić, skoro nie możemy z tym walczyć, to nauczmy się niwelować nieprzyjemny efekt. Wstrzymywanie oddechu jest ok. ale ma pewne ograniczenia, w spostaci pojemności płuc. Mam chyba przeciętną pojemnośc płuc. Wstrzymanie oddechu na ponad minutę nie jest problemem dla mnie. Jednakże, gdy człek jest najebany, gdy człek nie chce i nie lubi się śpieszyć, to wtdey oddychanie ryjem jest doskonałym sposobem na przetrwanie… :D

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 22 September 2006 05:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1816
DołączyÅ‚  2006-07-10

Z tego, co pamiętam zapach to unoszące się w powietrzu oderwane cząsteczki, więc w konsekwencji i tak wszyscy zasysając je, pożeramy gówno, co prawda w małych ilościach, ale zawsze.

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

WysÅ‚any: 23 September 2006 02:05 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
DołączyÅ‚  2006-06-04

Nie był bym sobą gdybym nie zawarł swojego głosu w dyskusji nt. parujących eksklementów. Moja technika jest prosta.
To co mad napisał o swoim podejściu w drugim poście, ja wdrażam w życie i swoją podświadomość. Wącham ustami, nosem i wchłaniam mikroelementy przez skurę z zerowym obrzydzeniem. Nie delektuje się w żaden sposób wyżej wymienionymi substancjami jednakowoż kurwa jakoś pogodziłem się już z tym i moją metodą na przetrwanie jest po prostu w miare krótki pobyt na zakażonym terenie.
Bardzo ubolewam z powodu braku odruchów wymiotnych w przypadku zobaczenia, poczucia lub dotknięcia “niemiłych substancji”. Nie pozwala mi to oddać się twórczej czynności jaką jest vomitting, ale cóż. Zawsze moge powiedzieć że jestem po prostu twardy. Marna to pociecha, ale zawsze jakaś.

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

‹‹ rzyganie po bananie      Rzyg z wysiÅ‚ku ››