Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Szkolne akcje
WysÅ‚any: 09 Październik 2006 01:31 AM   [ Ignoruj ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1802
DołączyÅ‚  2006-07-10

Zdjęcia Juggiego przypomniały mi kilka zjebanych akcji z technikum.

Przed pr?bną maturą z polskiego koledzy rozdrobili w kiblu spiryt w butle po jakiejś helenie czy innym syfie. Oczywiście mieszanka zagotowała się z plastikiem, ale nikt się nie przejmował.
Każdy sobie pierdolnął dla zdrowia, co by szare kom?rki pobudzić i ku lepszemu zdaniu egzaminu. Ale dw?ch kolesi zassało, więc skończyli miksturę na prędce a lane było z centrali.

Za chwile jeden z nich poszedł się wybełtać bo ‘kr?tkie kiszki miał’, tamten drugi udając twardego poszedł pisać, choć z ryja mu powyginało. Piszemy sobie elegancko, humorek jest, maturka pr?bna, więc każdy zlewa (dostałem z polskiego i matmy 1 smile ), no prawie. Nagle słyszę z tyłu jakieś poruszenie, a tu koleś od spirytu zapierdala na przełaj przez ławki, biegł do okna. Nie zdążył. Pierdolnął spawa na ławkę przy oknie, a rozbryzg pawia zaległ na mocno zdezorientowanym kolesiu, co przy niej siedział.

Oczywiście konsternacja a potem brechta na całą sale. Najbardziej mnie rozjebała polonistka (kt?ra też z nami łatwego życia nie miała, nie raz wychodziła z lekcji i trzaskała drzwiami, no trzeba przyznać ze chujowo trafiła), zatkało ją, warto było odjebać taka akcję chociażby dla tej miny kt?ra wykrzywiła jej ryjca smile Chłopcy, chłopcy wychodzimy!

Jeszcze luknąłem na kartkę naszego spawacza, no kurwa hehe, co on tam napisał to B?g jeden wie, Enigma by się zesrała.

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

WysÅ‚any: 09 Październik 2006 04:20 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
DołączyÅ‚  2006-06-04

...a mnie dzisiaj kolega poczęstował na wykładzie chipsami. Wykładowca go przyfilował i stwierdził że “ten w żółtym” to cały czas się wierci i nie powzwoli innym się skupić, tylko ich zagaduję.
Kazał mu wypierdalać na sam przód, a paczka chipsów została na mojej ręce. Kolega poszedł na przód, ja zerzarłem to co miałem do zerzarcia ;p
Jutro same laborki i ćwiczenia, ale pojutrze wykłady. Kupie jakieś cipciory i go poczęstuję. Niech ma chłopak coś od życia. Mam tylko nadzieję że ten w różowym, nie zostanie wyjebany na przód.

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

WysÅ‚any: 09 Październik 2006 05:18 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  366
DołączyÅ‚  2006-10-06

Technikum to zlo !
To byl kurwa poziom hamstwa !! I zawsze znalazl sie ktos chetny w tym samym czasie co Ty, zeby sie napierdolic od rana jak swinia ;]

WysÅ‚any: 09 Październik 2006 05:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

kurwa, za chwilę będziecie tu wpisywać ‘humor ze szkolnych zeszytów’. Kurwa, nie jestem coś dziś w humorze… Kurwa…

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 21 Październik 2006 03:31 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  520
DołączyÅ‚  2006-09-26

Dobra wiec moze ja cos opowiem jako ze jestem jeszcze w wieku szkolnym ;]
Wczoraj (piatek 20.10.06r) odbyla sie domowka u mojej kolezanki.
Bylo tam chyba 10 osob i pilismy tylko piwo. Ja w szkole zjadlem tylko
hot-doga a pozniej bulke(troche czerstwawa).Niestety nie mialem okazji wrocic po szkole do domu. Juz przed impreza burczalo mi
w brzuchu a znajoma nie miala nic do jedzenia, ale jak pijemy to pijemy. Po jakichs dwoch godzinach zaczalem swoj sprint. Z kanapy w salonie na parterze najpierw do jednego kibla, ktory okazal sie zajety przez dwie kolezanki, a pozniej (Dom jest duzy) po stromych schodach wyminalem 2typiary i psa zeby wpasc do drugiego kibla. Za mna biegla kolezanka z klasy zeby mi sie nic nie stalo :D Kiedy podnioslem klape poczulem zblizajaca sie fale. Ladnie wycelowalem do srodka muszli nie zwracajac uwagi na kolezanke, ktora chyba troche tym obrzydzona, ale starala mi sie jakos pomoc.
Sklad rzygu:
- kawalki bulki
- piwo

Niestety nie zdazylem ani wziac ani poprosic nikogo o aparat :/
Ale za to kiedy poszlismy jeszcze na spacar namowilem dwie kolezanki do rzygania :D

Rano (dzisiaj 21.10.06r) wyslalismy najglupsza osobe do sklepu po jakies zupki chinskie. Kiedy wrocila zaczela cos mowic o zupkach Vondick(na szczescie ich nie kupila… wstydzilbym sie pozniej ze jadlem zupki z chuja raspberry ). Przed chwila wrocilem do domu i zrobilem kac-kupe. Przepraszam za zly styl ale nie mam sily na jakies poetyckie wypociny ;] Ide spac.

Podpis 

In nomine Patris
Et Filii
Et Spiritus Sancti

WysÅ‚any: 21 Październik 2006 05:53 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
DołączyÅ‚  2006-06-04

Och cuż za demoralizacjia w narodzie. Aż odezwały się we mnie wspomnienia z dawnej najebki z marynowaną papryką w akcji. Rzecz działa się u brata ciotecznego na wsi. Dzień po zostałem obdarzony przez rodzinę gospodarze nieco dziwnymi spojżeniami, ale było miło.

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

WysÅ‚any: 23 Październik 2006 02:20 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

Dobra wiec moze ja cos opowiem jako ze jestem jeszcze w wieku szkolnym ;]

Korzystaj z życia. I z rzyci! Piękny czas!

Wczoraj (piatek 20.10.06r) odbyla sie domowka u mojej kolezanki.
Bylo tam chyba 10 osob i tylko piwo.

Piękny czas! I jaka oszczędność! Cała dziesiątka się tym bronxem ululała?

Sklad rzygu:
- kawalki bulki
- piwo

Słynna piwna polewka! Zawsze zastanawiałem się nad składedm tej średniowiecznej potrawy.

Niestety nie zdazylem ani wziac ani poprosic nikogo o aparat :/
Ale za to kiedy poszlismy jeszcze na spacar namowilem dwie kolezanki do rzygania :D

Czyli dałeś im possać penisa i popchnąłeś za głęboko?

Przed chwila wrocilem do domu i zrobilem kac-kupe.

I to się nazywa udany poranek!

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 23 Październik 2006 04:05 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  849
DołączyÅ‚  2004-09-25

[quote author="Feliks Dzierżyński"]Z kanapy w salonie na parterze najpierw do jednego kibla, ktory okazal sie zajety przez dwie kolezanki

Ta część wydaje się najciekawsza jednak nie poświęciłeś jej szerszego opisu. Siadaj. Dwója.

Podpis 

Proszê nie krzyczeæ na naszego pracownika. Nie mamy pañskiego p³aszcza, i co Pan nam zrobi?
"Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats."
H. L. Mencken

WysÅ‚any: 23 Październik 2006 09:24 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  520
DołączyÅ‚  2006-09-26

Cytat:
Niestety nie zdazylem ani wziac ani poprosic nikogo o aparat :/
Ale za to kiedy poszlismy jeszcze na spacar namowilem dwie kolezanki do rzygania Very Happy

Czyli da
łeś im possać penisa i popchnąłeś za głęboko?

Uwierz mi chcialbym ale byla tam moja dziewczyna

Cytat:
Przed chwila wrocilem do domu i zrobilem kac-kupe.

I to się nazywa udany poranek!

No to bylo kolo 12 wiec jeszcze switalo

Feliks Dzierżyński napisał:
Z kanapy w salonie na parterze najpierw do jednego kibla, ktory okazal sie zajety przez dwie kolezanki

Ta część wydaje się najciekawsza jednak nie poświęciłeś jej szerszego opisu. Siadaj. Dwója.

Niechcialem ich uraczyc po kilku tygodniach znajomosci obfitym rzygiem na klate. Szczerze mowiac zaczalem sie zastanawiac co tam robily bo kurwa nawet nie zauwazylem :/ chyba musze sie skarcic.
edit.
I to nie bylo do konca tak ze sam z niego wybieglem tylko zostalem wypchniety raspberry

Podpis 

In nomine Patris
Et Filii
Et Spiritus Sancti

WysÅ‚any: 08 Listopad 2006 01:48 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Kubeł na kał
Liczba postów:  12
DołączyÅ‚  2006-09-07

Jeśli jesteśmy przy szkolnych akcjach, to dorzucę coś od siebie.  LOL

Rzecz miała miejsce w 8 klasie podstawówki, na zajęciach ZPT. Dostaliśmy do rozwiązania jakieś pojebane zadanie z zeszytu ćwiczeń, więc postanowiłem skonsultować się z kolegami siedzącymi przy innym stole. W tym czasie, koleś z mojej ekipy udał się do klopa. Kiedy wrócił, ustaliliśmy wspólną wersję odpowiedzi i uznałem, że pora niezwłocznie wrócić do swojego stołu z uwagi na to, że coś zaczęło masakrycznie jebać.

Gdy gość wstał i skierował swe kroki na miejsce, wszystko stało się jasne… Najwyraźniej nie wpadł na to, by oprócz zdjęcia gaci zadbać o podwinięcie, dość długiej, bluzy. Efektu nie trzeba opisywać...ale, z racji tego, że tylko na to czekacie, i tak to zrobię. Tak więc tył bluzy był ujebany gównem dość konkretnie...nawet od strony zewnętrznej. Mowy nie było o, relatywnie bezpiecznym, stoczeniu się klocka po bluzie - kał został konkretnie w nią wciśnięty i przylegał dokładnie.

Naturalnie niezwłocznie powiadomiłem o odkryciu wszystkich obecnych i cała sala zaczęła ryczeć...w ślady za nami poszedł i roztargniony kolega, który był tak roztrzęsiony, że, mimo sporych wysiłków ze strony nauczycielki, wył aż do przybycia ściągniętych z pracy rodziców.

Zadanie zrobiliśmy dobrze.

Podpis 

Chuj, nie podpis…

WysÅ‚any: 08 Listopad 2006 01:53 AM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Brabo £ebol, fajny z Ciebie łebol, historyjki ciekawe opowiadasz. Zepwene nie jesteś już taki łebol, skoro to 8 klasa była… Nevermind.
[quote author="£ebol"]wył aż do przybycia ściągniętych z pracy rodziców.

znaczy plakał? Kurwa, ja bym sie chyba na jego miejscu zlał i zesrał ze śmiechu, szczególnie w 8 klasie, kiedy byłem zdrowo pokurwiony… smile

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 08 Listopad 2006 02:03 AM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Kubeł na kał
Liczba postów:  12
DołączyÅ‚  2006-09-07

On nie potrzebował śmiechu by się posrać… Sranie, natomiast, nie wystarczyło, by go rozbawić - płakał jak pojebany, co jedynie podsyciło entuzjazm pozostałych. Bawiliśmy się przednio.  8)

...a na 8 klasę załapałem się rzutem na taśmę.

Podpis 

Chuj, nie podpis…

‹‹ Pan Gruby      Rzyg na wizji ››