Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

1 z 7
1
K a c :( jak walczyc ? 
Wysłany: 09 Październik 2006 09:34 PM   [ Ignoruj ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1524
Dołączył  2005-11-10

Człowiek od wiek?w dąży do fazy r?żnymi sposobami. Osiąga ją a następnie zazwyczaj przychodzi Kac ( Kurewskie Abrakadabra Czachy).
Taka kolej rzeczy jak jest fajnie to przygotuj się na to że będzie hujowo.
Choćby nie wiadomo co byśmy robili przychodzi czas w kt?rym czujemy się jak ten miś kac.jpg

Jak z tym walczyć ?
Jedni pr?bują walczyć z nim podczas picia (2KC) i takie tam pierdoły ale to i tak g?wno daje raspberry
Jakie są wasze sposoby na uniknięcie bądź złagodzenie kaca ?
Nie raz już słyszałem że człowiek kt?ry wynalazł by lekarstwo na kaca został by miliarderem i dostał by nobla jednak nikt nie sprostał temu zadaniu.

Podzielcie się swoimi sposobami na walkę z kacem.

Moje to:
-Zupka chińska z rana oczywiście pomidor?wka.
-Ciężka praca
-Nie pić :]

Wysłany: 09 Październik 2006 09:38 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  520
Dołączył  2006-09-26

No… oczywiscie w Brainiacu robili takie doswiadczenie smile byly trzy grupy ludzi: pijacy alkohol z rana, jedzacy syte angielskie sniadanie i jakas tam jeszcze nie pamietam jaka. Ale wyszlo na to ze najlepiej zjesc syte sniadanko smileraspberry

Podpis 

In nomine Patris
Et Filii
Et Spiritus Sancti

Wysłany: 09 Październik 2006 09:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
Dołączył  2006-06-21

[quote author="Feliks Dzierżyński"]No… oczywiscie w Brainiacu robili takie doswiadczenie smile byly trzy grupy ludzi: pijacy alkohol z rana, jedzacy syte angielskie sniadanie i jakas tam jeszcze nie pamietam jaka. Ale wyszlo na to ze najlepiej zjesc syte sniadanko smileraspberry

Chuja, najlepiej w trakcie picia zjeść tabletkę jakiejś aspiryny i zachlać dużą ilością H2O (jak napisze wody to przez jebane przyzwyczajenia internetowe odczytacie to jako wdy). Wiem bom oglądał ten program.

Podpis 

Ja pierdolę.

Wysłany: 09 Październik 2006 10:00 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Dołączył  2005-11-10

w Brainiacu to huja są warci co oni wiedzą o piciu ? co wypili po 2 piwa i sprawdzali czy kaca mają po śniadanku czy nie ?

zjeść tabletkę jakiejś aspiryny i zachlać dużą ilością H2O

Jasne jak się opijesz wody to nie wlejesz w siebie więcej alko przez co kac mniejszy będzie : P

Wysłany: 10 Październik 2006 12:57 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1401
Dołączył  2006-09-17

[quote author="Feliks Dzierżyński"]zjesc syte sniadanko smileraspberry

tak, ale jak się ma takiego kaca, że ni chuja nie wchodzi śniadanko, a raczej szykuje się do odwrotu to co?
2KC KC24 i te inne chujostwa na mnie działają odwrotnie, w trakcie imprezy mozna wypic całe może wdki i długo stoisz na nogach,a z rana kac-rozpierdalacz-mzgu
a najlepszy sposb na kaca według mojego kumpla to: jutro
innego skutecznego nie doswiadczylem

Podpis 

Does my fat look ass ?

Wysłany: 10 Październik 2006 02:36 AM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  939
Dołączył  2005-12-14

[quote author="Kr.l"]najlepiej w trakcie picia zjeść tabletkę jakiejś aspiryny

Polecam pyralginę tudzież naproxen. Tylko nie przedawkować wink
Hmm, kac nie istnieje - to tylko efekt bolesnego zderzenia z rzeczywistością w okolicznościach niedoboru hoholu smile

Podpis 

...That (green) eyed girl
She said "no more"
That (green) eyed girl
.
Became (green) eyed whore

.
http://i35.photobucket.com/albums/d162/ceraint/flc.jpg

Wysłany: 10 Październik 2006 02:47 AM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1802
Dołączył  2006-07-10

Na kaca najlepsza praca, no chyba że naprawdę jest się warzywem. Na mnie najlepiej działa przerąbanie stosu drzewa na opał na wiosce, przerwa na spaw i dalej. Potem już można jeść wszystko.
Prochw na kaca jakoś jeszcze nigdy nie łykałem, muszę poeksperymentować.

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

Wysłany: 10 Październik 2006 09:11 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  520
Dołączył  2006-09-26

Feliks Dzierżyński napisał:
zjesc syte sniadanko SmileRazz

tak
ale jak się ma takiego kaca, że ni chuja nie wchodzi śniadanko, a raczej szykuje się do odwrotu to co?

No kurwa, przeciez o to chodzi :D

Podpis 

In nomine Patris
Et Filii
Et Spiritus Sancti

Wysłany: 10 Październik 2006 09:39 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Dołączył  2006-09-17

a i przypomniało mi się chińskie zupki są chujowe, mimo że tłuste, gorące i w płynie i w obie strony smakuja tak samo, to w łasnie najgorzej że w drugą stronę potrafia powrcic nagle i z silą wodospadu, efektem czego jest makaron w nosie smile

Podpis 

Does my fat look ass ?

Wysłany: 10 Październik 2006 03:21 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
Dołączył  2004-11-21

Co to jest ‘kac’? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

Wysłany: 10 Październik 2006 05:33 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Dołączył  2005-11-10

[quote author="Benedykt Lenin"]Co to jest ‘kac’? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Mj drogi Leninie i co chcesz w ten idiotyczny sposb osiągnąć ? Przyznac się do tego że alkoholu nie używasz? Czy zaszpanować że kaca nie miewasz i powiedzieć że pijesz browary na skrzynki a tak naprawde wypijasz max 3 piwa i padasz na cyce ?

jeśli nie umiesz czytać to jeszcze raz ci przytoczę co to jest KAC

Kurewskie Abrakadabra Czachy

Wysłany: 11 Październik 2006 07:53 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2652
Dołączył  2006-09-30

Zamknąć mordy, dziwki, i słuchać!

Kac, czyli napierdalanie głowy, bierze się w dużym skrcie z tego, że w mzgu jest mniej wody (H2O) niż zazwyczaj. Organizm zużył ja bowiem do zamiany etanolu w aldehyd octowy. Syf straszny.
Jak więc się przed tym bronić? A bardzo prosto. Podczas picia - przepijać, ale rozumiem że komuś się może nie chcieć, więc - tuż przed snem (jeśli ktoś jest w stanie!) wypić tyle szklanek wody (najlepiej bez gazu) ile się wtryniło “jednostek alkoholowych” - setek wdki, browarw itp. Chuj jeżeli w pewnym momencie ktoś już nie może: to do spania.
Warto też jedną szklankę wody zastąpić napojem izotonicznym - alkohol wypłukuje bowiem mikroelementy, ktre rano się moga przydać.
Jesli nie wypiliście wieczorem - macie przejebane, ale nie do końca. Te wode wypić można rano, ale cż - parę kwadransw będzie łeb boleć.

Przy większym chlaniu - bardzo polecam połozyć się spać owiniętym grubo - wiecie, dwa koce, pierzyna, gruba piżama, nawet sweter. Przez noc wszystko się zajebiście wypoci, człowiek wstaje rano jak młody bg. Sprawdzone przez kilkanaście osb, potwierdzone - da się, i warto!

Tak czy inaczej, dobrze jest wpierdolić coś na śniadanie. Jeśli brzuch nie gniecie (bo paw murowany!) dobrze jest wciąć mocną, esencjonalną zupę, a możliwie kwaśną (zurek, ogrkowa, kwaśnica, kapuśniak, barszcz), co przywrci nam kubeczki smakowe i żołądek do normalnego funkcjonowania.
Dobre też są jaja na miękko. I kubek kakao, magnez też jest wypierdalany podczas chlania.

No, to chyba tyle.

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 11 Październik 2006 07:57 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
Dołączył  2004-09-27

Huh, brzmi logicznie. Dzięki Stary, sprawdzę…

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

Wysłany: 11 Październik 2006 08:20 PM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Dołączył  2006-09-17

wszyscy doradzaja podczas picia wypij dużo wody, połknij aspirynę czy inne gwno, ale jak pijesz, tak że jesteś w stanie pomyslec o takich rzeczach to kac jest do przeżycia
kluczową kwestią jest kac powstający po imprezie na ktrej wdę popijasz piwem, wypalasz najmniej ramke fajek (nawet jeśli nie palisz), zaliczysz zgona, porzygasz się, i znw zachlasz a potem obudzisz chuj wie gdzie
i jesli z rana(między 8-15) nie masz kaca to tylko dlatego że jeszcze najebany jesteś
to jest zasadnicze pytanie ludzkości

Podpis 

Does my fat look ass ?

Wysłany: 11 Październik 2006 08:47 PM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2652
Dołączył  2006-09-30

Wtedy opcja z poceniem się jest zajebista.

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 11 Październik 2006 08:47 PM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Dołączył  2005-11-10

wdę popijasz piwem,

no cż zdarza sie jak zabraknie zapojki ale to już w takim momencie że nie trzeba zapijać ale upierasz się że zapijesz choćby browcem xD

wypalasz najmniej ramke fajek (nawet jeśli nie palisz),

no właśnie ja nie palę ale wypalam tyle na imprezie Biernie wdychając cudze raspberry

zaliczysz zgona, porzygasz się, i znw zachlasz

no właśnie i to jest nasz głupota kumpel mi kiedyś opowiadał po imprezie co robiłem “wyszedłem z domku letniskowego padłem na ziemie wyżygałem się po 10 minutach się podniosłem i wrciłem do domq polałem sobie sete i wychyliłem z toastem “uczcijmy piersze rzyganie”

no i jak tu sobie radzić z kacem ?
po czymś takim jak wyżej kolega wspomniał nie da się go zlikwidowac poprostu trzeba przeżyć :(

1 z 7
1